105

Кремълската гей друж

преди 2 години

До 121: за Кремълската гей дружинка, която прогонва руснаците извън Русия, се чудех нещо. Дали те са гейове? Май *** малко шушу-мушу в вкарал нещо някъде. То затова Кремълската Хей дружина само за гейове говори. Мнение?

104

Анонимен

преди 2 години

Хей как върви в блиц-криега? Кийв за два дни?

103

пияница мистик

преди 2 години

Ами то си беше ясно. Ще останат само алкохолизираните крепостници без мозък, дето вярват на джуджешката пропаганда, старите баби и дядовци, дето си мислят, че Втората Световна още не е свършила. Младите и умните яко гaз към Запада и после се чудете дрогаре ***, защо всички иновации и изобретения идват от Запада и САЩ. Дори собствениците на Google са двама от които единия е руснак. :))))))))

102

Анонимен

преди 2 години

Кремълската гей дружинка ще прогони умните руснаци.

101

Анонимен

преди 2 години

Ние без война, 2 милиона са изтекли извън България, какво да кажем и още ще изтичат защото добре живеят властта и малко други хора. сменят се лицата в управлението, но живота не се подобрява и всичко се повтаря.

100

...

преди 2 години

И на Путин му е изтекъл мозъка...

99

кьорфишек

преди 2 години

за мозъци пишат журналисти без мозък! -доиче зеле... смятай!

98

Анонимен

преди 2 години

111 само на него ли? Я пак помисли.

97

Анонимен

преди 2 години

107 вчерашно интервю на водещ икономист от Лондонското сити относно притесненията му за валутите по света. Това, което пишеш че се купуват долари за да купуват оръжие е доказателство за това което казвам. Единствения начин да спреш девалвация на една валута е като отсреща направиш изкуствено търсене. Но не ви казват. За пред света всички обявяват че ще купуват оръжие за да имат повод да купуват огромни количества долари, които балансират разпродаването им. Следете процесите по-внимателно.

96

Анонимен

преди 2 години

Платени лешояди-журналисти,никога не са били и няма да бъдат"мозъците"на която и да е страна,още по малко пък ще се почувства някаква липса от тях!

95

КоМентар

преди 2 години

Че има ли още българи, които вярват в "доброто" образование на Запад ( и в САЩ ) ? Като гледаме какви карикатури на "образовани" от запада ни управляват , да ти пикам на западното образование !!! Бегайте се скрийте ,бе, харвардюги ! Погледнете само бездарните ,дрогирани мутри на Просто Киро и Кокорчо - първокласна некадърност !

94

Анонимен

преди 2 години

На пyтлep мозъци не му трябват, те се управляват по-трудно. Трябват му амeби, готови да умрат в война.

93

Анонимен

преди 2 години

Доста хорица пишуват тука, само и само да докажат , че и без мозък може да се живее, ама само когато комунистите второ и трето поколение са на власт , икономическа и политическа плюс медийна. Тези дето плачат за изтичането на нашите мозъци , никога няма да ги вземат на работа на запад, просто защото са некадърни. Там буклука е на социална помощ и дотам. Там комунист милионер не може да стане., кражбите са престаъпление

92

Анонимен

преди 2 години

105 кажи го на експертите от Лондонското сити. Даже и интервюта даваха. И ако помислиш са прави. Само луд би държал всичко в долари при условие че САЩ използва валутата си за оръжие и изнудване. Достатъчно е да кажат, че нямаш право да използваш валутата им и всичко което имаш в долари е аут. Ей за това започва смесване на портфейла за резерва. Никой не иска да стигне да там да не може да си плати сметките и дълга, ако им се забрани да ползват резервите си. Питайте великите икономисти.

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонименаве вие какви медикаменти взимате отвори всеки форекс сайт и виж колко е курса на долара.В момента целия свят обменя всичко за долари да може да купува американско оръжие

90

ХАХАХАХА!

преди 2 години

За кратко се поколвбах след заглавието - после зе зачетох в статията на превтасалото зеле - става дума за плявата не за научния потенциал. Ама само какъв маркетинг са му ударили! :)

89

Олд

преди 2 години

Тези които вещаят края на долара-долара със сигорност ще ви надживее.

88

Работодател

преди 2 години

Да видим, кой клавиатурен експерт ще остане днес без работа... Не ви ли казах, че фирмената мрежа е под наблюдение?

87

Анонимен

преди 2 години

Да ви дам ли жокер какво ще стане в най-скоро време? Изведнъж цяла Европа ще се юрне да купува американско оръжие и оборудване за милиарди, ще плати до последния цент за нещо което уж ще получи след 10 години. Защото долара е в колапс след наложените санкции. Света видя, че ако държи парите си в долари ще бъде изнудван и масово правят смесени портфейли с различни валути, а това ще унищожи икономиката на САЩ. И Европа ще трябва да я спаси, с парите за здраве и възстановяване на фирмите.Честито ни

86

3-тата информационна

преди 2 години

Чуждестранните агенти и някои "звезди" с гейски наклонности не са мозъците на нацията, макар че се изживяват за такива! :) забавен авто-гол е пуснало дойче зеле.