155

Krom

преди 2 години

До Боби 156 - сега разбра ли защо хората те смятат за т/рол? Попитах за легендарния финландски снайперист Симо Хаюха, а ти взе да бълваш някакви блудкави локуми за някакми чеченски имагинерни снайперисти. Ето това е типичното т/ролене - никога конкретно, разводняване, мъгла и така нататък прибутване на опорката.

154

Анонимен

преди 2 години

Мндаааа... Това за 60-те отказали се десантчици от Псков е информация на самата Псковска губерния. Разбирай - абсолютно и на 100% официална. Случаите с подобни "отказники" - войници на договорна служба, отказващи да се бият в Украйна, стават много. А на заглавието може и да му се махне въпросителната - на Путин със сигурност му трябва нещо, което да обяви за победа за 9 май и си мисля, че ще пробват да завземат Мариупол дотогава.

153

Анонимен

преди 2 години

Путин отново ще е разочатован. Да си направи парада в бункера.

152

Анонимен

преди 2 години

Финландеца, Украйна е най-голямата държава по площ в Европа, с най-многобройна армия! Тези ли са малките, на които Русия се отваря!?

151

Зоро

преди 2 години

Драги сънародници, това е момента в който ясно се видя защо България боксува намясто вече 33 години. Ами тук е пълно с ретроградни елементи - путинисти, русофили и сталинисти, всичките най-обикновенни маргинали. Ето затова не сме и в Шенген, затова и нормалните хора в развитите демокрации ще гледат на нас като хора втора ръка. И това е само след 45 год. псевдосоциализъм, представете си какво е в Русия след 75 год варварски ленино-сталински режим.

150

Рашков

преди 2 години

Журналистите /ките от Днес.бг сънуват Путин. Той и Бойко Борисов го сънува, но не си признава. След лидера на Герб, ще арестуват и неговите лакей, симпатизанти и подръжници. После идва ред на тези от ДПС-то и почетния им председател !

149

Войната

преди 2 години

...на Путин е за ресурсите на Украйна, понеже те друго не умеят освен да ползват природните ресурси! Империите се крепят върху източниците на енергия! Затова путин иска той да е Господар на Енергийните източници!

148

Антикомунист

преди 2 години

60 руски парашутисти са отказали да влизат в Украйна и да се бият. Не всички са ненормални като путин

147

Съобщение

преди 2 години

Победата на Мародерската федерация над Украйна тази година ще бъде отпразнувана на 9 май с много перални машини и килими. В края на празника ще бъде организиран голям Битпазар на Победата. Подпис: В.Путин.

146

Патриот

преди 2 години

"Могъщата" 70 км военна колона така ще уплаши украинците че ще се предадат без бой със свалени гaщи. Ето това е бил първоначалния план на Путин и генралите му. Какво стана няма нужда да пояснявам.

145

Ще им е трудно

преди 2 години

За сега с тези морално и технологично остарели руски тенекии - танкове и самолети нямат шанс срещу вече доста модерно оборудваната украинска армия поне на ниво пехота със съвременни протитанкови и противосамолетни преносни ракети и дронове !

144

Финландеца

преди 2 години

До БобиБоби, ти май не си чел историята приятелю, всеки може като Жуков да воюва и да е голям победител, с по 20-30000 убити на ден собствени войници, за да изпълни желаната си цел. Финландия има общо 300 000 армия барабар с опълчението, рашките атакуват с 1 000 000. Русия голям го вади ама мек, все на по-малки от нея се отваря. Ти изобщо не си вникнал в това което, написах, а то е - ще повторя, за да го проумееш - Русия винаги си остава един голям бабит, агресор, който тормози мирни държави!

143

Анонимен

преди 2 години

Да превземат там някое малко селце и да го обявят за голяма победа- друго не им остава.

142

До полковник

преди 2 години

ИМАШ 3 ГРАМАТИЧНИ ГРЕШКИ В 1 ИЗРЕЧЕНИЕ! НЕ ЗНАМ КАКЪВ ПОЛКОВНИК СИ? УЖАС!!!

141

Б@си

преди 2 години

До Георги 148 - не им трябва! Путин им поднесе на табла руските ресурси за без пари - само и само да си мери оная работа със Запада. Вкопчил се е в тях като удавник в прословутата сламка. Е, дракона е мъдър. Първо ще го зароби икономически и финансово. А после, в източните части на Русия ще се появят същите онези вежливи зелени човечета - но този път с дръпнати очи. И тогава, Русия ще опита собственото си лекарство.

140

Статия пропаганда

преди 2 години

До авторката и плюещите Русия. Вие лично чухте ли Путин да е казал такова нещо ? Ако не сте...значи е клевета ! Поредната от Козяк.

139

Анонимен

преди 2 години

Русия е една миньорска колония - нищо повече. Сега сменят господаря. А Китай меко и лека по лека ги дърпа към себе си.

138

Анонимен

преди 2 години

Няма как да има победа слабата руска армия. Колкото и натиск да осъществява Путин ако ще да се наассере от натиск върху неграмотните си генерали победи няма да има.

137

Анонимен

преди 2 години

Нали щеше да има заря на победата в Киев, тази война може да се проточи с години.

136

Анонимен

преди 2 години

На Путин генералите падат като гнили круши