137

Анонимен

преди 2 години

153 Кръволокът Путин вече няма къде да се скрие. Чака го международен трибунал, за военни престъпления. Отсега нататък, ще живее в постоянен страх да не го гръмне някой за отмъщение, или неговата "ЕваБраун"-Кабаева, с децата им, дъщерите от първия му брак.

136

Анонимен

преди 2 години

153 Кръволокът Путин вече няма къде да се скрие. Чака го международен трибунал, за военни престъпления. Отсега нататък, ще живее в постоянен страх да не го гръмне някой за отмъщение, или неговата "*** Браун"-Кабаева, с децата им, дъщерите от първия му брак.

135

Анонимен

преди 2 години

Междувременно излизат новини, че Сащ са увеличили с 43 % доставките си на нефт от Русия за последната седмица и е отменила забраната за внос на торове като стоки от първа необходимост. Ако това е истина тя схемата си е ясна...

134

Анонимен

преди 2 години

Светът започва да излиза от доларовата матрица.

133

Анонимен

преди 2 години

Ако стане ТСВ, човечеството нема да го бъде :) Пресилено е да се каже, че ще има нова световна война, щото Раша е сама, нема съюзници, Китай и Турция ги забравете като "приятели" :) Най-лошия вариан ще бъде, ако джуджа от безпомощност нареди да се изтрелят ядрените ракети, съответно САЩ ще направи същото, това вече ще е мазало, щото сега имат многократно, да не кажа хилядократно по мощни оръжия от Хирошима и Нагасаки :))

132

Анонимен

преди 2 години

Протеста е днес в 12!

131

Анонимен

преди 2 години

131 Ами, те само тези джипове си имат. Бягали са от бомбите на побъркания Путин. Могат да ги продадат и да живеят известно време от тези пари.

130

Krom

преди 2 години

До Педофил 141 - ника ти се римува с русофил. И не случайно. Само един изтакован русофил може да нарече по този начи сънародниците си, за угода на червените кремълски сатрапи. Написаното от тел показва колко струвате вие русофилите - долу - горе ч/еп за зеле.

129

Анонимен

преди 2 години

Нато вън!

128

Анонимен

преди 2 години

143 Ами, ако се изправят пред теб главорезите на Путин, какво ще правиш? С бонбони ли, ще ги черпиш? Освен, ако не ти е мил животът.

127

Aноним

преди 2 години

Колко болни руски мозъци има тук бомби хвърлят разкъсват мачкат убиват, това са ре болните руски *** като болният им вожд. Платени руски *** осъзнайте се всичко това може да се случи и със вашите семейства и приятели

126

Анонимен

преди 2 години

Как може, вълкът да преговаря с агнето?Трябва да бъде издадена международна заповед за арест на военнопрестъпника Путин и бандата му. Сенилният Лавров-ръката на Путин сееща лъжи, също трябва да бъде арестуван, където бъде видян.

125

Порошенко

преди 2 години

До Анонимен 134 - а пък аз те питам, Путин дали вее байрака начело на "колоната" пред Киев? Е хайде, от мен да мине - поне Песков?

124

Анонимен

преди 2 години

Пропуснаха най-вероятния сценарий: - На горския Китай накрая му писва и изгонва всички от горичката, сиреч Сибир.

123

Убавйте руснаци

преди 2 години

В Германия вече отркрито се призовават да убиват руснаците : ***/SolovievLive/99034

122

До 140

преди 2 години

А няма ли да го реши ако падне такава в Масква на червения площад?

121

Педофил

преди 2 години

Здравейте български педофили. Предлгам ние българските педофили да подкрепим Укрейн и по почина на румънските педофили да се меткаме на колите и да се врязваме с голяма скорост в руското посолство!

120

Русия за смях

преди 2 години

Най-големите смешници. Цял свят ви се смее, нещастници.

119

Бай Ганю

преди 2 години

Една неутронна бомба в Киев ще реши бързо проблема!

118

Вариант нов

преди 2 години

До Вариант единствен - Украйна получава още оръжие, бие колхозниците като брашняни чували, връща ги в Блатная и се възстановява. Междувременно, Джуджан Ботоксов вдига здраво кръвното, пие един от специалния чай за такива проблеми - Новичокски и освобождава Света от амбициите си да излекува еректилната си дисфункция като бомбандира мирни украинци. Русия се връща обратно в първи клас и дълги години изплаща безволевото си робуване на КГБ Джуджето. За този вариант какво мислиш?