206

Помните ли като пред

преди 2 години

и 10ина дни обявиха, че вече Киев не е административен център на Украйна? Официално това изявление беше в резултат на очаквано нападение. Тогава държавните администрации се изнесоха от Киев. Сравнително тихо мина това събитие. Едни твърдят, че сега администрацията е в Лвов, а други, че е зад граница - в Полша. Ако Зеленски е бил на посещение в Буча, значи през цялото време е бил в Киев, а "преместването" на администрацията е било ход за заблуда на врага. Кой го е посъветвал е вече друг въпрос.

205

Анонимен

преди 2 години

За какви преговори може да се говори, когато само за последните 24 часа оорките изгубиха 40 километра от завоюваните в луганска област територии, изгубиха окончателно Херсон и допуснаха украинските войски отново да стъпят на Азовско море. С това темпо на Украйна Севастопол ще бъде освободен още в началото на май.

204

Анонимен

преди 2 години

Зеленски с Путин няма да преговаря. Но това не е негова заслуга. :D

203

Путин лъже

преди 2 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

202

Анонимен

преди 2 години

За какво да преговаря с човек който в 21 век има приоритет да заграби земя! Колкото и да са близки Русия и Украйна, явно разликата между тях е в мисленето!

201

'''&#

преди 2 години

Точно ,като смениха декора и плъха изскочи с бронирана жилетка.Като ,че ли статистите ще го гърмят.

200

Крапов

преди 2 години

Не чух нищо конкретно от тавариш Путин от началото на войната досега освен общи проказки за денацификация. Ако наистина беше толкова велик щеше да даде конкретни срокове и да каже на еди коя си дата всичко ще приключи по този начин. Сега явно хвърля боб и говори с врачки в опит да разбере накъде отиват нещата.

199

Анонимен

преди 2 години

До 5 години за Руслямската джамахиря ще се споменава само в бюлетините за това как са поискали хумуанитарна помощ и как помежду отделните "държави" в нея се води поредната "специална военна операция".

198

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва да има премирие бе русофилчета, когато Украйна праска яки шамари и шутове по целулитния руски ***? Примирие няма да има докато не бъде освободена Украйна в границите от преди 2014 година.

197

Рундьо Радев

преди 2 години

Един ден може да въкликна Крим е Украински. Поне не си кривя душата, казавам си това което е релано.

196

Анонимен

преди 2 години

Украйна, Маските на революцията, един и интересен филм, на френски журналист. Изгледайте го.

195

Що

преди 2 години

страх ло ги е?

194

Крошка Картошка

преди 2 години

Абе , верно ли на фронта пращат само залюхани провинциалисти, докато хайлафа в москва щъка по моловете? Има логика в това, живота на селянина и без това е безмислен, така му се дава възможност да го изпълни със смисъл.

193

Наблюдател

преди 2 години

,Правилно ,с терористи не се преговаря

192

В Русия съм

преди 2 години

Италианските макарони свършиха, чакаме пратка от Китай на тройно по ниски цени. А макарона си е макарон, където и да е правен.

191

Анонимен

преди 2 години

Путин си взе неговето, Донбас и Крим най-богатата територия вие си пишете за Зеления Фасул ! Жалки и малки

190

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама Путин няма време да преговаря с нацистки клоуни. Има си по-важна работа. Бойците на РФ - също. А псевдо-хитрецът-актьор нека да продължава да си говори... В това време укро-вермахта ефективно бива редуциран/неутрализиран

189

Анонимен

преди 2 години

не знам къде търсят нацисти руснаците, но е добре да ги потърсят в Кремъл. Путин от години "флиртува" с неонацистки банди от типа на "Бял орел", а Зеленски е евреин. Крайнодесните в УКрайна извадиха едва 2 процента. Кой е нациста и кой трябва да се денацифицира? Русия или Украйна?

188

Чеченеца

преди 2 години

След като войната в Чечня не трогна никой западняк, ние решихме да изберем по-малкото зло и мнахаме на страната на русите. Сега целта ни е да аргасаме тези които бяха безразлични към нас.

187

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха!Кой е зеленски, че да преговаря с Путин!