34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31Не ми ползвай :))) дядка :)) Разбирам, че си шизофреник, такива много в БГ, обаче се дръж малко човече, това не ти е Сибир.......хахахаха :))) Като си русофил отивай в Раша, ама дори с пистолет в главата не щеш да ходиш там, при матушката си.......хахахахаха :)))

33

Анонимен

преди 2 години

Така е 29! И следващият Министър председател ще се казва Стефан Янев! А Дано,ама Кирето няма да пусне властта!

32

ПУТИН

преди 2 години

Издирват ме! Спукана ми е работата! Параноята ме тресе! Искам да съм нerъp в щата Алабама!

31

Анонимен

преди 2 години

Запазете поне няколко танка за 9 май :)))

30

Бум

преди 2 години

И днес Русия е свалила два ми-8 на ВСУ който са опитали да евакуират от Мариопол "Азовци" и чужди западни наемници .

29

Анонимен

преди 2 години

До 25 Ти не си у ред! Защото Русия е Ядрена държава! И за миг може да изпепели цяла Украйна! Пий си хапчетата момче! И не задавай глупави въпроси!-:)))) Леле леле! Пред Русия не вирее " лозунга ти ЕС НАТО"!-:))) Той само в твоята глава!-:)))

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29Китай само гледат сеира отстрани :)) Хем изнудиха джуджа да им продава много евтин газ, хем чакат търпеливо да му сложат имперските амбиции в малката устичка :)) Отдавна е известно, че китайците мразят рашките :))

27

Анонимен

преди 2 години

Не знам какви цели преследва Русия, но това е единствената държава от световните сили, която върви наопаки на всички останали.Безсмислено е да се мисли върху решенията, настроенията и намеренията на ръководната руска върхушка.Всичко сега там е толкова необяснимо и алогично. Историята ще каже тежката си дума по този трагичен момент за света. Русия няма печеливш ход, това е шок за нейните имперски претенции.Чака я печалната съдба на изгубените в миналото обитатели на тази земя - монголи и хазари!

26

Ехоооо

преди 2 години

Хич не ми пука за "военните" и "политически" цели на раша, стига да стоят ДАЛЕЧ ОТ ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ!!!

25

Да ама не

преди 2 години

Ах как запада иска Русия да действа като сащ и нато от където мине само смърт и разруха.

24

Анонимен

преди 2 години

Време е Киро да си ходи.Идат избори

23

Анонимен

преди 2 години

Ха сега си представете, че Путин хвърли всички резерви, оголи Сибир пред китайците, оголи далечния изток пред Япония, Южната част пред муджехидините и благодарение на това превземе Украйна. Какво ще получи?????? НИЩО. 30 млн граждани пострадали , означава 30 млн ВРАГОВЕ ДО ЖИВОТ. Получаваш саботажи, атентати, убийства по цялата си територия. Всички тия дето сега са уж неутрални само чакат да клекне и ще започнат да ги изкупуват. Вечни санкции и евтини разпродажби. Наздраве путинофили

22

Българин

преди 2 години

Елчето явно има информация какви "големи" загуби има руската армия в Украйна. Целите са ясни - бой по урките докато не си спомнят от къде са дошли.

21

Анонимен

преди 2 години

Защо ЕС, НАТО и САЩ не пращат воени в Украйна?? Защо не бомбандират Руските агресори, както правеха когато Ирак нападна Кувейт?

20

Анонимен

преди 2 години

Изключително елементарни са подбудите им, Русия е като едно наплашено от НАТО куче което в такъв случай проявява агресия.

19

Забравени

преди 2 години

Исторически факти. Операция " Барбароса" 1941 година, хитлер също е мислил ,че бързо ще приключи . Силиконовия гном ,явно не е учил история, или деменцията му ескалира. Украинците печелят, защото се борят за целостта на територията си, за бъдещето на децата си , за домовете си . Всички знам как безусловно свърши фашисткия диктатор , това чака и руския.

18

Мда

преди 2 години

Раша вече няма цели. Удари го на кланета, мародерство и унищожение без край! Загубихте! Убийствата не ви правят "освободители"!

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17Виж ся, те хем са най-големата държава у свето, хем не искат да зъзнат от студ, требва да ги разбереш, че всеки сантиметър на Юг е от значение за тех :))

16

ПорЦелан

преди 2 години

Целта на Англия и САЩ е да изолират Русия от Европа. Това вреди и на Европа и на Русия. Такъв антируски пръстен вече е създаден - Полша, Балтийските републики и Украйна. Украйна е първият пробив.

15

Анонимен

преди 2 години

На тея колхозници на noлyчoвek се пада по един квадратен километър земя и пак са гладни! Затуй зеят за още територии, ама кат не умееш нищо да произвеждаш, пак ще ти е оскъдна трапезата! Дано не хвърлят поглед насам, че ще трябва да ги трепем!