207

Анонимен

преди 2 години

Според русофилите това бил пъкления план на САЩ за да продава на Европа скъп газ. Пак според русофилите Пууутлер бил гениален шахматист. Обаче сега се оказва, че правел каквото планували САЩ. Ааааааа, нещо стана късо съединение в логиката. Или русофилите не знаят какво е това?

206

Off

преди 2 години

Може с излишния газ да си вари шишарки и борови иглички, защото друго няма. Поне да се опита да ги свари - може да стават за ядене.

205

Глупаци Европа

преди 2 години

Няма излишна газ ,сащ я купува и я преподава на Европа и печели милиарди от свойте"съюзници"на който забранява търговията с Русия.....

204

Анонимен

преди 2 години

А какво ще правят швабите с мерцедесите, които са спрели да внасят в Русия заради санкциите, дали ще ни изпратят 100-200 мерцедеса безплатно в България, защото сме в НАТО и в ЕС, как мислите???

203

Анонимен

преди 2 години

Идват в Европа, за да я колонизират на свой ред. Колелото на историята се върти. Ако Франция и САЩ не бяха унищожили Либия, щеше да има бариера пред нелегалната емиграция от Африка.

202

Анонимен

преди 2 години

Майло не мисли за такива неща, психясал е

201

Анонимен

преди 2 години

До Лудост "сега разбрахте ли защо е тази касапница в Украйна." Ахааааа, значи Путин работи за САЩ!!! Разбрахме!

200

Анонимен

преди 2 години

Лилипутин няма да спре кранчето, защото само оттам идват идват приходите му. Затова изчака и построяванео на Турски и Северен поток, за да заобикали Украйна и да я нападне. М/у Литва вече е енергийно напълно независима от московското блато. Но това литовците са го постигнали вследствие на дългогодишна целенасочена политика. И ние водим такава целенасочена политика от десетилетия, ама наобратно - да станем отново губерния на изостаналите азиатци.

199

Лудост

преди 2 години

По някога е полезно да гледаш Руски телевизии и да разбереш че сащ те прави на луди,Руска газ в танкери на сащ за Европа на тройна цена и печелят сащ и губещите сме ние,сега разбрахте ли защо е тази касапница в Украйна.

198

Анонимен

преди 2 години

Вие не ги мислете руснаците,въпросът е ние какво ще правим,че то се лятото идва ама след това идва зима и тази зима да не се окаже нещо от рода на Чаушевсковите зими...

197

Анонимен

преди 2 години

Мразят бившите колонизатори, но обичат Русия и Китай. Ами да ходят в Русия и Китай тогава, какво правят в Европа? Или все пак, нали, парите имат нещо общо, а?

196

До 229

преди 2 години

Най- големия производител на титан е Китай...индия...япония и т.н.някъде там е и русия

195

Анонимен

преди 2 години

Забрави Африка. Африка вече е колония на Китай, Русия също има силно влияние. Африканците мразят бившите колонизатори.

194

Ужас

преди 2 години

Разследване на Руски журналист от НТВ показа че Американският газ за Европа се оказа Руски но на тройна цена,кой сега е магарето?!

193

До мдаа

преди 2 години

Не е, защото баба ти не е ползвала интернет и телефон като твоя. В кой век живееш? Торила е с оборска тор, но е имала обор, а не гараж.

192

До 221

преди 2 години

Не е само Русия производител на газ. Много ви плашат от Русия че ще стане голям проблем ако спрат газта, но истината е че те имат повече интерес от нас да ни я продават отколкото ние да купуваме. Относно торовете аз ще се радвам ако ям плодове и зеленчуци без искуствени торове, дори и на по-висока цена.

191

Анонимен

преди 2 години

Щатската валута е пътник.------------И понеже е пътник, Путин приема плащанията във валута и чак тогава ги преобръща в рубли. Ей, голям балък ще излезе ВВП :)

190

Анонимен

преди 2 години

Да, освен това някои хора забравят, че Европа има под носа Африка, от където може да си снабдява и уран и неон и какво ли не! Но едни либерасти направиха от Европа ****ски съюз, които само смучеше газ от Русия вместо да развива собствена енергия и добивна промишленост. Десетки години наред ни внушаваха, че ще живеем с едно листо отпред на слънце и вятър, докато не затрещяха руските танкове!

189

Анонимен

преди 2 години

Дори СА отсвири САЩ. Щатската валута е пътник.

188

Анонимен

преди 2 години

"Зелените" в момента са в голямо отстъпление навсякъде, даже в Германия отстъпиха за въглищните централи, докато не се успокоят нещата :) Велик Путин...