20

Анонимен

преди 2 години

В селата в този край са 100% руманизирани роми.Власи,куфари,копанари-все едно.Момите навремето се женеха на по 14,15 г.

19

Анонимен

преди 2 години

никакъв капитал не е отпускан Запада ограби Изтока след 89-та от тия територии вече нищо не става д аидват руснаци и турци по-добре.

18

Анонимен

преди 2 години

До32 Алекс. Ако държавния инструмент е качествен. Човек и на село ще му е комфортно . Когато бе НДСВ на власт. Банките отпуснаха Инвестиционен капитал за частна дейност. Но социалистите се уплашиха , че конструкцията ще падне. И паднаха от власт . Появи се ГЕРБ и те окончателно разбиха частното земеделие с корупцията си.

17

Анонимен

преди 2 години

няма такова нещо преди Комунизма БГ земеделие не съществуваше беше разпиляно и не механизирано със смешен добив нерентабилно дори ток нямаше по селата до 50-те години нан20-век

16

Анонимен

преди 2 години

Точно по-зле е и от турско. Демокрацията и Ес след 2000 г. расказа играта на бг.

15

Анонимен

преди 2 години

Великият Елин Пелин изписа толкова много за българското село и българския селянин, а управниците след 89-та година му се изакаха на главата...унищожиха българското село и трудолюбие!

14

Анонимен

преди 2 години

Напротив през комунизма имаше жителство и неможеше всеки да пълни градовете

13

Румен от Слатина

преди 2 години

Комунизма набута хората в панелките. Направи ги инвалиди и си отиде

12

Анонимен

преди 2 години

да благодарят на заврения зет, всичко разби този швед и като се намери някакъв прокурор и прокуратурата му става неудобна! Успех Гешев

11

Кириле, Кириле

преди 2 години

Виж онова хубаво столично училище дето направихте тая среда дето беше за моето училище. Виж там шовинистично разглезихте сегрегирано училище....Виж го хубаво ...Пазете си го хубаво , защото струва три милиарда ....

10

Анонимен

преди 2 години

В ЕС градско и извън градско население е 50- 50%>В тоталитарно общество Централизиране на Власта изисква по лесно управление на населението. Или на езика на партията са Масите. Те трябва да са в Колективи , а сега в монополи . Управлявани от Олигарси.

9

Анонимен

преди 2 години

Ние сега сме заети с тъжната история на Украйна. Не ни отклонявайте вниманието с незначителните беди на България.

8

Глей сега:

преди 2 години

След изпълнението тука съм на принципа око за две, зъб за чене .... И страхлив министър на образованието не може да има.... Кириле , Кириле как можа точно тоя да сложиш на ключов сектор ... Много кофти ситуация - училище без сегрегация, с пет професионални паралелки и награждавано из цяла Европа по Коменски и Еразъм без СТЕМ среда .....

7

7059

преди 2 години

Да, всички ние, които напуснахме родните сисела, тъгуваме по тях. А историята с принудителното коопериране съм я чувала, когато бях в отделенията (аз не бях родена още по онова страшно време, но си спомням, че ги наричаха кулаци, да, хората, които са защитавали имотите си и правото си на избор, бяха наричани кулаци.

6

Анонимен

преди 2 години

Това е съдбата на много български села. Младите се набутаха в градовете.

5

И ще разбереш

преди 2 години

Че заради едно училище олекнахте с три милиарда. Поздравления за Денков, че като долен страхливец ще подаде оставка!

4

Анонимен

преди 2 години

Това е комунизма . Идва разбойника колхозник от Изтока насилствено от нема земеделския имот на хората. И ги набутва по градовете в панелки. След което си отива.

3

Алекс

преди 2 години

Стига с този безмислен рев за селата.Градът предлага много по-комфортни условия за живот и е съвсем естествено хората да напускат селата и да отиват в градовете.

2

Анонимен

преди 2 години

Тази статия я пускате за втори път. И да не е само това село? Всички села в този район са така. На юг са по-пълни, но са предимно бразилци. А къде е позитивната новина, че по селата масово се заселват хора, а имотите ръстат? Измишльотини. Няма как да стане. Да набия аз пари в нещо, до което няма нормален път и като го оставя за ден-два да не знам какво ще намеря.

1

Анонимен

преди 2 години

Там преди имаше само копанаре и копанарки.