89

Анонимен

преди 2 години

Бойко, работи ли газопровода Путин-Вучич-Орбан? Ти заедно с Меркел сте основните виновници Путин да нападне Украйна.

88

До троловете!

преди 2 години

Троловете - тези, които им плащат да променят мнението на поколението, живеещо в социалната мрежа и лесно поддаващо се на манипулация, защото няма връзка с реалния живот! Деца, сегашните управляващи ви излъгаха и продължават да ви лъжат! Искат от вас да вярвате на лъжите им докато си напълнят сметките и офейкат! Те ще избягат, не са наясно какво правят, диктуват им руски агенти, олигарси и откровени престъпници! Ще го разберете, но късно, когато ние, вие и близките ви.ще плащаме сметките им!

87

Анонимен

преди 2 години

Бойко, Бойко, ето така се управлява. Теглят милиарди, крадът, но и на хората дават. Ти какво направи- подари 4 милиарда на САЩ за едни самолети дето няма да ги видим, подари на Путин и Сърбия едни 3 милиарда за да им закараш газ, подари 4 милиарда, за да възстановиш парите откраднати от КТБ на богатите, подари милиарди за пътища дето няма да се завършат и остави народът болен, гладен и на студ. Сега ще видиш властта през крив макарон. Кирчо, Кокорчо и евреина ще опоскат всичко и ще отидат в САЩ.

86

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

БойкооооМУТРИ - ВЪН...По точно - за ТЕБ..не ВЪН - АМИ в ЗАВОРА...Вместо да се СНИШИ...се Показва като Някой ЛЕМУР..на 2 крака..Абе Гледай си Момичето и Детето.....Ема- СТАНА голяма...ще Има нужда от Баща,(дедо)....Гледай да Отървеш Затвора...Туй-То...

85

Истукан

преди 2 години

Тъжното е, че Бойко Борисов продаде на безценица златните мини и прибра за себе си парите. Толкова много го хвалихте, но и той не е цвете за мирисане. И сегашните разбойници не стават за нищо. Все такива си избирате. Не знам вече...

84

Боце

преди 2 години

От теб по-голям *** няма, 12 години циркове правеше, старши клоун си!!!

83

Анонимен

преди 2 години

Те тези, коуто ще глауват за него с времето ще става все повече, а тези, които ще гласуват за вас все пи-малко.

82

Анонимен

преди 2 години

Прав е човека, ама вие като сте живяли цял живот тук няма как да разберете какво е прозрачност и не ви прави впечатление. Та ето ви на сега господина "бях точен с парите" хем го назначават хем след това някой се обажда на Киро и го заплашва и его на вече го няма. Показно как се борим с корупцията.

81

Корумпета

преди 2 години

В момента сме с може би най-корумпираното правителстео за целия преход. Само за няколко дни си изтеглиха и раздадоха 9 млрд лв. Всичко замна в сметките на евреина Лирер, Асенчо Василев, който е с присъда тъкмо от САЩ за изнама.Вижте им и предложението за шеф на БНБ - човек отново с нередовна диплома, същият случай като дипломата на шефа му Петков.

80

Баче Кико

преди 2 години

Буциии, в затвора кога?

79

До 82

преди 2 години

Пашата му е началник.Но човека явно е умен,и използва Тиквата за маша.И накрая Тиквата ,ще опере пешкира, рано или късно.

78

СкъпиМисирки,

преди 2 години

До кога ще ни досаждате с това - какво рекъл Асфалт паша!?Друга работя нямате ли си!?Пожалете ни поне в почивните дни!

77

Анонимен

преди 2 години

Тъжното е, че още има хора, които биха гласували за вас

76

Българ

преди 2 години

Баце ти навремето правеше същото,както и царя преди тебе и т.н.Всеки се окопава във власта със негови си хора или държи старите със много здрави компромати!То за това умните и кадърни българофили нямат никакъв шанс да се вредят сред всички вас чуждопоклонни марионетки!

75

Путин

преди 2 години

Так точно! ВъZраждане!

74

Последният влак

преди 2 години

Възраждане!

73

Анонимен

преди 2 години

Този не се ли отказа от политиката?

72

Анонимен

преди 2 години

Тази мутра ,даже не заслужа да бъде коментирана.Мошеник от класа.След време или ще напусне страната с еднанопосочен билет,или при бай Ставри. Вероятно първото.

71

до 59

преди 2 години

Изпълнява и говори това което му кажат.Буквално беше абсолютно неизвестен..и до днес е.Модела за известност е същия постоянно буустване от медиите.И много хоравсе още не знаят че той ес ъосновател на партията НПО ДА България ! БСП СА МЪРТВИ, тяхните сипатизанти са по травопостовете всеки ден,ГЕРБ са новото БСП или възраждането на БКП под нов прочит и псевдо демократични "ценности".Началниците на Бойко го предупреждаваха да слуша с много записи ,той не се вслуша.Новия премиер слуша защото е обучен в онези порядки.Повече експерименти с местни по/.мияри няма да има ,само селектирани породист

70

мак

преди 2 години

Пак ли тоя чудовищен зл..об..ар? Все едно още управлява, няма ден без да му давате трибуна. Болен мозък, нямаше да се справи с кризите, пък и той къде постигна успех? В калпаво строителство, в здравеопазване? Повтаря едно и също като латерна, сме.ш..ник.