82

До ДО полковник

преди 2 години

Доколкото гледам Русия си взе Донбас , Украина се отказа от НАТО. Денацифициаха АЗОВ и Айдар. Всичко което искат го получават. Нормално е да се изтеглят . НО Украна не заслужава толкова леко измъкване. Ще и вземат цялия изток. !!!

81

До ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Ако Русия я изритат от Украйна като кpacтаво пce, както се очертава, нейната гледна точка ще я интересуват шепа сдухани ватняци по света и у нас.

80

Анонимен

преди 2 години

Евреите ви лъжат, че САЩ и Европа са демокрация, а само Путин е зъл диктатор. Вас Путин ли ви затвори под локдаун и извънредно положение цели години наред? Путин ли ви държи в мизерия? Путин ли ви разруши държавата без война? Не, добрите демократични евреи.

79

116 в рецесия е

преди 2 години

краснаяСволоч от 1917 та.

78

Бай Марин

преди 2 години

Германия била в рецесия, европейците са загубени без руска газ. Вижте сега друзя никой не твърди че войната няма да го засегне. От тази война полза няма абсолютно никой, всички са губещи, но някои ще са по-губещи. Най-губещи в краткосрочен план разбира се Украйна, а най-губещи в по дългосрочен план са Русия. Мантрата че те са свиканли на мизерия и ще издържат по-дълго от западняка, няма да помогне, Западняка ще намери начин, а БМВ и Волксваген няма как да бъдат заменени от Грейт Уол и Тата

77

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Укро-Американската пропаганда няма шанс. Колкото повече пумия се излива от медийте толкова повече хората се интересуват и от другата гледна точка, което неминуемо води до подкрепа за Русия. Медийте дори не могат да осъзнаят че си правят мечешка улуга в момента. В САЩ само 32% от населението имат пълно доверие в медийте . Тук такова проучване трудно биха направили защото ги е страх от резултата !

76

Просто

преди 2 години

Евтина пропаганда.Мноого евтина.

75

Бай Марин

преди 2 години

Току що гледах още едно филмче в ютуб - бивш военен лидер на руските отцепници в Донбас критикува некадърността на руската армия и командването им , като нарича ситуацията в която са сега бедствие.

74

Антикомунист

преди 2 години

Западното разузнаване е виновно за всичко, ами остави не са обучили руската армия да се бие и войниците умират залудо...

73

Анонимен

преди 2 години

Всеки удар по царчето е пирон в ковчега му.

72

Анонимен

преди 2 години

Едни ще спечелят а евроатлантиците пак ще загубят ;) Ама нищуу .Ще има банани и ,,ценности,,

71

...

преди 2 години

Путин последните 15 години се скъса да плаща на *** да очернят САЩ и Европа, сега - запада водел информационна война. Както за всичко което прави малкия гоблин, и тук се свежда до "крадеца вика дръжте крадеца"

70

Анонимен

преди 2 години

Каква "информационна война", това са факти.Рушистите си тръгват от Украйна с подвити опашки!!! А Хага очаква да даде на Путин постоянно местожителство - в затвора!

69

Дончо

преди 2 години

London Calling е неграмотен като повечето такива.

68

Мефистофел

преди 2 години

Толкова много писанки за нищо.

67

Анонимен

преди 2 години

До London Calling - Побързай. А после се махни и от българските форуми.

66

Бай Марин

преди 2 години

То се разбира бе, хората снимат показват коментират и най вече не вижам Владимир Зеленски да е заловен и командирован за Сибир. Човека разчиства около Киев, и продължава на изток да помогне на мариуполци. Пращат му 56 БМПта за целта.

65

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Зеленски е като...мегафон в ръцете на американската...пропаганда.Добре си изпълнява ролята,нали е бил...комедиен артист.Само че сега е комико...трагичен.Явно са му обещали...роля в Холивуд,след като...приключи с ролята си на...президент.

64

Анонимен

преди 2 години

кучетата си лаят. руската армия върви напред.

63

Българин

преди 2 години

Напред с братска Русия!