12

Анонимен

преди 2 години

Напълно е нормлано така да кажат офчиците, след като фигуранта както и хибрида му Киро това фърфорят от месец насам. Добре поне, че в ЕС има държави където пипалата на путлера не са толкова надълбоко проникнали и пратиха навреме, иначе тази държавица не направи като Румъния в началото на прехода и на его де резултата.

11

до мислителя

преди 2 години

90% от българите сигурно са съгласни да се избиват хора и разрушават градове... Е много жалко ако е такъв процента, значи у нас живеят предимно изверги.

10

До мисля

преди 2 години

Не мисли, не ти се отдава. Хахаха

9

От хората

преди 2 години

До 2 За това не се посочва и %,а само "повечето".Искате референдум,ама няма.Направиха ли такъв за влизането ни,сега предстои и еврозоната. За такива определящи живота ни неща никой не ни пита,защото се знае как ще реагира народа.Дано БОГ ни пази.

8

То войната свърши

преди 2 години

сега се сетихте да проучвате! И както винаги такива анкети с с поне 15-20% неточни! Кой нормален иска да участва във война? Освен меките продажни китки в управлението, които дори в казарма не са служили! Както и безмозъчни дрогирани пишлемета, запалени по CS и Call Duty...

7

Мисля,

преди 2 години

че 90% от българите са на страната на Русия, онези се оказаха направо убийци! 90% от хората са против нато и европа, никой не ни е питал дали искаме да членуваме в тия отвратителни образования-дяволски творения. Там са и против православието.

6

Анонимен

преди 2 години

Е то е ясно кои са тези 30% против бежанците. чугунените русофилски глави и партиите им у нас. Защото ни охарчвали, парите не идвали у нашенеца, как можело да се дават пари за украинско дете!!! Лоши хора, лоши, много лоши.

5

Анонимен

преди 2 години

Даже малък % е посочен в изследването

4

Анонимен

преди 2 години

Манипулаторите пак излязоха, а иначе троляка прочетохте ли последното изречение?

3

Гиб Мелсън

преди 2 години

Русофобите обаче макар и малцинство са много кресливи и истерични. Не бива да се подценяват., защото много вредят на България.

2

А

преди 2 години

Хайде направете референдум бе. Да видим как ще решат хората специално за НАТО. Защото на мен ми е ясно че ще поискаме излизане

1

Не само!

преди 2 години

Не само за Украйна, но изобщо! Не щем Варшавси договор, не щем НАТО!