284

Сина

преди 2 години

А Ф16 кога ще ни върнат американските коплета а?

283

Кико

преди 2 години

Крадеца и Лъжеца, една година се радват!

282

Анонимен

преди 2 години

Това е най-малкото престъпление на крадливото джудже от Кремъл

281

Русия

преди 2 години

И ся ко тряа страдам за самолетити на запада ли?

280

Анонимен

преди 2 години

Русия ще ги ползва само за полети по вътрешни линии. Извън РуSSия самолетите фирмите могат да си ги вземат винаги за неплатени вноски например

279

Анонимен

преди 2 години

А на нас едни американски машини ни принадлежат, ама така и не идват;

278

Анонимен

преди 2 години

Дрее ми на шмайзера.И аз си чакам наште ф 16, но по "РАЗБИРАЕМИ" причини не идват.Тъй че, да ви имам ки световната"" КРАЖБА"

277

Сега

преди 2 години

Каквото попитало такова отговорило. Пито платено.

276

Мужик

преди 2 години

В момент в който всички вървят напред в развитието си, Русия тръгна назад. И всичко това заради едно грешно решение на диктатора.

275

Док

преди 2 години

А знаете ли защо има толкова милиарди руски активи в западни банки? Защото руските олигарси се притеснявали случайно да не се роди нов Ленин...хаххахахаааа

274

ФАКТ

преди 2 години

Сега от спрените пари се вадят самолетите и готово.

273

Демос

преди 2 години

Значи може да блокираш Руски активи, авоари пр. ,но обратното не, демократизъм?

272

Смях в залата

преди 2 години

Хахаха Русия високи технологии

271

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

Капиталистическа логика на нещастно-беден капиталист, който знае, че неговата страна никога няма да проектира, конструира и произведе собствен самолет. Той винаги ще обикаля масата, на която се хранят империалистите и ще чака и ще се надява да падне някоя троха и някой оглозган кокал. За щастие Русия запази и разви високите технологии на собствения си Авиопром и смело гледа в прекрасното бъдеще.

270

Бай Гроздан

преди 2 години

Я бе защо ги дразнят с основателни критики.Те и законите им са такива,първа стъпка съдът назначава управители заради работните места - факт от началото на месеца за бегали фирми,втора стъпка национализация като компенсация за претърпени вреди от санкции.Жалбите пред арменския поп,основанието армията им.

269

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

Ако твърдим, че Русия отказва да върне 400 самолета, които изобщо не ѝ принадлежат и общата им стойност била някакви си $10 млрд. и твърдим, че "Това е най-голямата кражба на самолети в историята", задължително трябва да кажем, че това действие е в отговор на санкциите на колективния запад, който само преди месец блокира и открадна спестяванията на целия руски народ на стойност около $300 млрд. Размерите на кражбите са несъпоставими, нали?

268

Капиталист

преди 2 години

Троловете тук лапат ***, ама в бъдеще в Раша ще влизат само в кеш купени самолети на завишени цени. Та като вас сега ядете *** после и това няма да има за вас.

267

пияница мистик

преди 2 години

Запада продължава да се държи като малко дете и не проумява, че с тези диви азиатски варвари не трябва да има НИЩО ОБЩО и да търгува с тях! Пyтлepистан трябва да бъде изолирана като Северна Корея. Как света можеше да си оцелява, да се развива и САЩ и Европа да бъдат върха на Цивилизацията по време на Желязната завеса (не че сега не са пак)? Тогава нормалния свят нямаше никакви връзки и търговия със СССР. Така и сега трябва да стане. Пълна изолация на колхозниците

266

BOYAN

преди 2 години

Путин доказа, че е убиец, лъжец а сега и крадец.

265

Анонимен

преди 2 години

Браво на братушките!