344

Анонимен

преди 2 години

Който помага на Украйна, помага на нацисти и сам е нацист. Македонците ни наричат фашисти. С първото оръжие доставено в Украйна, те ще се окажат прави!

343

ЛЕЛЕ

преди 2 години

Путин каза,че кавото и оръжие и военна техника да се изпраща в помощ на Украйна ще бъде унищожено веднага като пресече границата.Само ще трупаме черни точки за газта.

342

я пак

преди 2 години

Вие българският народ за бавно развиващ ли го имате?САмо хуманитарна помощ,никасакво оръжие и отбранителна техника.Тази война не е наша.

341

Анонимен

преди 2 години

Никаква помощ на нацистите от Украйна, които убиват деца, жени и старци в Донбас. Които използват собственото си население като жив щит и не само, че не евакуира цивилните, но и допълнително минира пътищата, така че мирното население и само никъде не може да избяга. В Украйна, САЩ воюват с Русия до последния украинец!

340

ни са знай

преди 2 години

Често се задава този въпрос, защо не посрещат освбодителите си с цветя и хляб и сол. Няма нужда от много мислене-като се върнат по род ните си казарми в Русия кой остава да командва?Издевателствата на укронацистите са толкова жестоки, че се помнят поколения напред.И ако ти е мил животът, твоя,на децата ти, на родтелите ти,и тн., ще тръгнеш ли да бъдеш герой?

339

Joko

преди 2 години

Божиле, военната подкрепа у оборудване рано или късно ЖИЛИ !

338

Анонимен

преди 2 години

До Избирателкакак да не помниш след като прави вувузела

337

Апостола

преди 2 години

до 368 Ако правителството на Зеленски е такова каквото казваш,защо 85% от бежанците бягат на запад а не при освободителите Русия ? И ако е така както казваш не мислиш ли,че това нахлуване на РУсия би трябвало да срещне голяма подкрепа от гражданите и дори някои от военните на Украйна ?

336

Анонимен

преди 2 години

Анонимос е изтрещел.Трябва спешно да го приберат представлява опасност за хората около него... Явно има тежки психически отклонения.

335

Избирателка

преди 2 години

Ного мазен тоз!Не помна кога съм го избирала.

334

цървул

преди 2 години

Само да питам:Ако си дам пистолета на комшията и той застреля жена си. По тази логика никой няма да ме държи отговорен, НАЛИ?

333

Анонимен

преди 2 години

Не може да се въвлича целия български народ в една поредна американска афера, заради кариерата на този костюмиран чиновник!

332

Анонимен

преди 2 години

Ако пратят каски и бронежилетки пак ли е агресия срещу Русия? И интересно защо населението не чака с хляб и сол братята освободители?

331

Анонимен

преди 2 години

Каква отбранитлна техника ?! На кой ще я пратиш? На режима в Киев, който тероризира част от народа си 8 години,а на другите им стоваир чужди биолаборатории ли? На деградиралата украинска армия,която работи с Азов,деесен сектор и други такива, и бимбят,и убиват собственото си население ли?! Аз такава война до сега не съм виждал,собствената армия да убива собствения си народ вместо да го защитава и пази?

330

Анонимен

преди 2 години

За това глупаво настояване непременно българите да станат убийци има две обяснения: едното е да се докарат на господарите си, световните терористи НАТО и САЩ, другото е да спечелят пари от търговията с оръжие. Не трябва да се забравя, че други държави, ПЕЧЕЛЯТ пари от кръвта на украинците и руснаците. Който доставя оръжие на Украйна, е убиец и унищожител на бъдещето на децата си!

329

изпратени с цел

преди 2 години

Абе хора, бе. Нали тези са изпратени с една единствена цел там. До дозятрият къде какво е останало и да духнат на запад. Така че бъдете сигурно, че на драго сърце ще ни вкарат във войната и то без да им мигне окото!

328

Уволнете негодниците

преди 2 години

AMAN OT НЕГОДНИЦИ ПОДСТАВЕНИ НА ВЛАСТ>> КАКВО ОТБРАНИТЕЛНО ОРЪЖИЕ ИМАМЕ..ЛОВНИ ПУШКИ .. ОТ НАТО НЯМАМЕ И ЕДИН ПАТРОН ПОДАРЕН .. ЛИКВИДИРАХА САМОЛЕИТЕ<РАКЕТИТЕ<АРМИЯТА Оръдията танковете .. ОСТАНАХА САМО МАЗНИ БЮРОКРАТИ ДА ГИ ПРАТИМ ВСИЧКИТЕ В МОСКВА ДА БЛОКИРАТ ТЕРОРА СРЕЩУ УКРАИНА>>

327

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва България да праща оръжие ? Защо някой ни натиска за това, освен ако същия не тласка България нарочно към пропаст... САЩ Турция, Германия, УК имат предостатъчно оръжия, ако искат да се праща, да пращат те. Ние имаме нямаме 4 самолета и 1 бататея с300. Това няма да направи разлика в полза на Украйна, а и ние нямаме интерес да правим разлика тук или там. Голяма е вероятноста да бъде унищожено преди още да бъде използвано, но Русия винаги ще помни кой е пращал.

326

Анонимен

преди 2 години

И мислиш ли, че има още наивници, които да си кажат така "Е, виж той каза, че не ни въвличат във война". Никой не ви вярва вече, защото продавате България и българите за дребни пари.

325

Ало , мисирките

преди 2 години

Николай ли е или Йордан заместник министъра на отбраната Божилов ? Навсякъде е Йордан само тук го направихте Николай.