168

Demonaz

преди 2 години

Поредния медицински комунист! Цирка свърши закривай се. Всички ковид гурута или са млади либерални предатели или дърти ДС агенти. Само за пещите са до един.

167

Juls

преди 2 години

Каква задължителна ваксинация бе?! Този за война ли говори? Незнам дали заради Укарайна ще влезнем във война но тези ако се опитеат насила да ни набодът точно това ще постигнат и защото масата от хора са готови включително и аз с оръжие да защитават правото си да избират да не вкарват съмнителни бъркочи в собственото си тяло и телата на децата и близките си. И когато обявиш война на народа ще загубиш, и всички знаем как трябва да свършат военопрестъпниците, така че Гигов да си опича акъла !!!

166

непрофесор

преди 2 години

Аман от политически назначени "професори"!Нямам нищо против ваксините,аз самия съм ваксиниран доброволно срещу ТБЦ,шарка и др,болести,но да ме боцкат с тия измислени течности,дето сума ти народ измря от тях просто няма да стане!

165

Бе нагляр лаком

преди 2 години

Що не вървиш на ПсиМ, а упорито се тикаш към народния гняв.Парите от престъплението нали знаеш къде ще си ги носиш.Ама няма.

164

Анонимен

преди 2 години

На тоя гигов явно му е писнало да живее и си търси кой да го приключи. Самоубиец.

163

мак

преди 2 години

Това е заради увеличеното население в момента, според мен.

162

дс

преди 2 години

На кой ше му светне лампата, виждайки резултатите в момента на примерно Германия/ по 250 хил . заразени на ден/, че ваксините не действат на вариантите на ковид днес. Най ваксинираните страдат днес най-много. Справка сайта на СЗО

161

Анонимен

преди 2 години

Боцкай се професоре, ако искаш и през месец. Твоята е ясна, аз искам да поживея още...

160

Анонимен

преди 2 години

Опаааа.. Дойдохме си на думатаааа...

159

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане!

158

Анонимен

преди 2 години

Две години минавам през ситото, защото не съм спазвал нито една от лъжите и спазвах дистанция от минимум 100 метра от притежатели на зелевия амулет. Особено, когато замениха плътния шал и кърпата на устата, с един зеещ купешки пар.цал, носен в задния джоб от някои с месеци, че пазел повече. А шалът се носи всеки сезон, както с профилактична, така и естетическа цел.

157

...

преди 2 години

"Къде е Кунчев,бе?",А?...

156

Анонимен

преди 2 години

И тоя акъл дава. Скрий се бре. От такива професори сме на това дередже...Или вече не капе в касичките им на тия "смели борци".

155

.

преди 2 години

Професоре! Покайте се докато е време!!!

154

ЬЬЬ

преди 2 години

Далаверата с ваксините трябва да продължи независимо от това дали има пандемия или няма и най-висшата глупост -да бъде даже ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!А аз казвам на това доктор(че),че на мен може да ми сложи и 15 ваксини,но само когато вече съм мъртъв.Няма и не ще има такава сила,която да ме принуди да се ваксинирам.

153

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам да се проверят сметките, имотите и доходите на всички участници в пландемията както и на най-върлите пропагандатори на експерименталките последните две години и тогава народа ще си отговори на всички въпроси!!!

152

Батко

преди 2 години

Дядо Гигов да си гледа пенсията! Стига е давал акъл.

151

Спас

преди 2 години

Нямам нищо против ваксините. Но не може да ме задължваате да се ваксинирам. Когато съм болен, пазя хората, не ходя на работа, внимавам. Ако всчики са отговорни, задължителната ваксинация не е наложителна.

150

Анонимен

преди 2 години

Защо, бре? Оно нема пандемия! Питай Харвард!

149

Анонимен

преди 2 години

Когато всички като този трябва народен съд! Само тогава бъдещите властимащи ще внимават какво говорят и какво правят!