201

предложение

преди 2 години

Аз пък моля улицата пред Хамското посолство да се преименува на ул.Рамазан Кадиров или Талибан стрийт...! НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, НЕМА ТАКОВА УПРАВЛЕНИЕ, НЕМА ТАКОВА НАВЕЖДАНЕ !

200

Анонимен

преди 2 години

До Найо Тицин-Ти нормален човек ли си или *** !Защо не си смениш твоето грозно име ?

199

Анонимен

преди 2 години

До Найо Тицин-Ти нормален човек ли си или *** ! Защо си не смениш твоето грозно име ?

198

да!

преди 2 години

Трябва!

197

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се наведете още повече на господарите колонизатори.

196

Бай Гроздан

преди 2 години

Що само улици?София не може ли да я прекръстят на Киев и ако може да сложат в центъра една 10 м статуя на Зеленски гледайки към една 20 метрова статуя на Байдън.

195

Щерев

преди 2 години

Аз предлагам ул.на американското посолство Козяк, да стане ул.Виетнам.

194

12345

преди 2 години

"по-скоро да обърнат внимание на проблемите на украинските граждани в България", заяви председателят на Общински съвет Русе Иво Пазарджиев.----Продажник ! А за това,че ние изнемогваме и не можем вече да си плащаме сметките кога ще ни бъде обърнато внимание? Кога ще обърнете внимание на галопиращите към космоса цени на жизненоважните стоки и услуги ? Кога ще обърнете внимание за лъжите,които се сипят към суверена всеки ден? Кога ще се сетите,че ние сме хора,които ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО !??

193

кой

преди 2 години

НЕ, НЕ И ПАК НЕ!!!ЛИЦЕМЕРИ!!!

192

Някой

преди 2 години

Това е абсурдно! Защо да се променя името на булевард, кръстен на български министър прецедател. И както "Пенсионер" коментира, хората живеещи на булеварда, ще трябва да сменят лични документи абсолютно не нужно.

191

Анонимен

преди 2 години

По добре да се преименува на - десен сектор

190

ира

преди 2 години

До ПуделчетаТе не са смешни, те ни вкарват в опасни действия и война.

189

Пуделчета

преди 2 години

Колко са гадни и смешни подлите нагаждачи. Те защо се изказват от името на всички? Найо да следи кога във Франция ще преименуват "Сталинград" от парижките улици, и тогава, да се обади. Т.е., никога.

188

ира

преди 2 години

А защо не "Децата на Йемен" или "Земята на Ирак"? Още по-мило ще е " Героична София" или"Пролетен Белград".

187

г

преди 2 години

НЕ

186

Анонимен

преди 2 години

Безсрамници. Подлизура и неизтребим. Затова всички ни презират.

185

злост

преди 2 години

До от 228А ти, защо си тук? Я да изтупаш юргана от бълхите, да замажеш гурелите, и да не бръщолевиш глупости, не те бива!

184

НАПРАВО ЗНАМЕТО

преди 2 години

Аз предлагам ВСИКИ демоНкратични държави, подкрепящи Украйна, да си добавят жълто-синя лентичка към националните си флагове. САЩ направо могат да си сложат още една звезда на знамето си, в жълт цвят.

183

Петърчо

преди 2 години

А ти ***, имаш ли познати в Донецк или Киев. Знаеш ли твоите герой как са издевателствали над хората, как са стреляли по детски градини, рейсове с деца и мирно население и не ми чети какво ти отърва .А турците не са издеватели над Българите. Може да кръстиш и някоя улица на Турските герой, които са паднали в битка на Руския агресор за превземането на България.

182

До Зайо Трицин

преди 2 години

Леко да не скъсаш некое сухожилие като се натягаш на Хера Мустафова. Какво ли не би направил за един пробит долар от Козяк. Примерно да се прекръстиш на името на офицера от СС нацисткия военнопрестъпник Степан Бандера ! Или да поискаш да Цариградско шосе да се преименува на булевард "Адолф Хитлер " !?