163

Анонимен

преди 2 години

Рашистите за съжаление все още не са гладни.В магазините им има стока.Запада продължава да му налива денги,яко дебело.Жалко за украинците.Умират и за нас.

162

Йенс Столтенберг

преди 2 години

Никакво предаване! До последния Украински войник ще се воюва - в името на Интересите на НАТО и САЩ! А ние , от централата на НАТО - Ще си приказваме празни приказки и ще ръкопляскаме , когато в "жива връзка" ни се включи Зеленски! Не ни дреме особено нито за Украйна. Нито за Цивилното Население там. Важното е , всичко да е наред с ИКОНОМИЧЕСКИТЕ И ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ! Имаме опит - Същото го направихме и в бивша Югославия преди 23 години! Няма проблем!

161

Анонимен

преди 2 години

Рашки, гладът кофти нящу! Ако издаяните до април, ще си наскубите лапад из полята,а джанките вече цъфная,септември са зрели и сочни! Ако издаяните до юли, ще си откъснете и по некоя любеница от бостана ама да не ви види падара че стреля с морска сол! Пустите селяци нарочно изедая кокошките да нема за вазе! Ааа деееб и!

160

ех канада

преди 2 години

До Лойд Остин И на Кирето също...

159

Бунгар

преди 2 години

Мръсника ,си е ***. Какво е това изнудване срещу живота на мирното население на Мариупол. Хем агресор,хем нахален окупатор.Путин е съвременен вариант на Хитлер.Жалко за руския народ който изнесе Великата отечествена война на гърба си.Русия не заслужава такъв умопомрачен лидер.Велика страна със жалък Президент.

158

Русия потъва

преди 2 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

157

Право в целта

преди 2 години

Най ми е забавно когато комунистическите *** от Запада започнат да приписват комунизма на Русия. Наистина няма такъв смях!

156

Пич

преди 2 години

Международната общност предлага на кралят слънце план за справяне с хуманитарната криза, той заявява, че ще си помисли. После заявява, че трябвало противниковите войници да се предадат. Някой да има нещо неясно във връзка кой и как използва цивилните като разменна монета? Те му предлагат да евакуират цивилните, той щял да си мисли ... ама ако не се предадат военните, ще избие всички. *** не са мръднали много от WWII по методи и манталитет.

155

Я

преди 2 години

Да попитам всички просиофили колко народ избяга последните десетилетия в нормални държави, колко в обратна посока и има ли върнали се.

154

Лойд Остин

преди 2 години

Моля?!?! Какво предаване , бе ?!?! Ще "Воюваме" с *** - до последната капка кръв на последния Украйнски войник ... ВСЕ ПАК СТАВА ДУМА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ !!!!!! ... Никакво предаване !!! Сега ще се обадя на актьорчето - Президент - да не вземе да си помисли да се предава на Комунистите! Не малко парички сме му изплатили. И на него. И на Кличко. Така че..... !!!

153

Ахметаа Тъмрашлията

преди 2 години

До Ахммм Виж какво Аххмед! Аххмед си нали? По-мак от Гьоврен...или Грохотно!!!! Та виж сега амуджа! Когато твоите хора..американските труупъри-новобранци ги качили на хеликоптерите..сержантът ги инструктирал да стрелят по "всичко,което се движи"..и на все пак нормалните въпроси;" Ама по жени и деца ли също"..получили заповед-крясък:" По всичко което се движиии!!! Нещо неясно". Та значи аретлик...това е хуманна и демократична заповед,а зачистката на нео-нацистите е варварство..а?

152

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

151

Куку

преди 2 години

Държава от 140 милиона души която освен лай..на друго не произвежда.Познахте ли?

150

Хаха

преди 2 години

А тия вагнеровските ултра-нацисти на черпака на лилипутин армийката, станаха за смях. Къде ги видяха, там ги клаха украинците. Не е като да се гаврят с полу-живи африканци. Яко пердах ядат. Искат да се връщат на топло в Африка.

149

дедо Ванго

преди 2 години

Пyтин ке падне

148

Анонимен

преди 2 години

Демек той казва- ние не можем да се справим с украинската армия там и ще победим , когато те се предадат. Руснаците са смешни мижитурки. Военните паради , които правят излиза , че са само за декорация...Хахахха

147

Чокумба

преди 2 години

Путин обича да си избива родните руснаци в името на самите тях. И пиянките вярват и си издъхват така невежи..За това тамо санкции, изолация и унищожение на ушанките в танковете.НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ. НИКЪДЕ ПО СВЕТА.

146

До 169

преди 2 години

Неук си! Кви руски територии. В историята част от тези територии са били Български!

145

Дребно зелено човече

преди 2 години

СЛАВА КОКАИНЕ!

144

До 170

преди 2 години

Намали спирта кратуняк! Не те ли е срам такива глупости да пишеш?