39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 "Русия трябва да продължи до полската граница." "Трябва" ама няма с какво. Еееех, русофилски мъки. :)))

38

до 26 Диана

преди 2 години

Умнице Диана, къде се водиха боевете при обсадата на Сталинград?!? На полето ли ? :))))

37

ганев

преди 2 години

На евреина Зеленски се плащат много пари да говори това, което му се пише ... Тази персона е сложен там да изповядва политиката на САЩ и нищо повече....Нещата са ясни. Докато не се прочисти Украйна така ще е ....Интересното е ЗАЩО ДЪРЖАВАТА СПРЯ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА РУСКИТЕ КАНАЛИ. Това страх ли е - бягство от някаква истина или провеждането на пропаганда, която е само в нечий интерес. Не приемам войната но ЗАЩО СЕ СТИГНА ДО ТУКА

36

путин се оцъкли

преди 2 години

Коравите украинци и санкции от Запада ще изядат главата на джуджето!

35

Анонимен

преди 2 години

И германците държаха 90% от Сталинград, прочистваха го , а накрая ...

34

Анонимен

преди 2 години

Русия трябва да продължи до полската граница.

33

Диана

преди 2 години

До Диана24 Ха! Двама БСПари врче не са съгласни, че Медведев е Медведев, а не Медински..Браво!..Дори и да има някакъв Медински на тази среща, можете да бъдете сигурни, че при присъствието на Медведев там, никакъв Медински не може да е начело на руската делегация, още повече пък и Владимир...

32

Анонимен

преди 2 години

Мордор е страна от 3тия свят вече.

31

Анонимен

преди 2 години

Това прочистване ли е, или унищожение!

30

Анонимен

преди 2 години

Когато преди години се шегувахме, че един Биг Мак би могъл да струва една рубла, всички мислехме, че е виц.

29

морски

преди 2 години

По Черноморието ни има много бандеровци. Дали ще прочисти Путин от тях?!

28

Анонимен

преди 2 години

Руснаците открито обявяват, че ще продължат с етническото прочистване и с геноцида. Това ще бъде записано като особено утежняващо вината обстоятество за бъдещия международен военен трибунал, който очаква руските фашисти.

27

No comment

преди 2 години

Иван Милев - убит и изгорен от нацистите (Азов) на 02.05.2014 г. в Одеса със съдействието на нарочно оттеглилата се за целта полиция. Председател на Запорожкото градско българско дружество. Получил наградата Човек на годината от Асоциацията на българите за многогодишна активна родолюбива дейност, за голям принос във възраждането и развитието на българските традиции и обичаи. НИЕ ПОМНИМ!!! Всичко е отразено в докладите на ООН по случая, вкл. и малтретирането на съдии, гледащи делата на убийците

26

Анонимен

преди 2 години

Ако Украйна ще я съгласяват за неутрална сега, възниква логичен въпрос: Защо още през Ноември 2021 цяло НАТО ревна, че не иска, не може и няма да затвори вратите? Очевидно (1) някой е искал да има война и (2) съвсем не е ясно дали сега ще има неутралитет. Следователно, войната ще продължи докато или Русия или Украйна престанат да съществуват в този си вид. А сещайте се кой! И се наредете на опашката за рубли.

25

Диана

преди 2 години

До дядо йоцо гледа Умните хора не воюват по градовете! Само такива не.год.ни.ци като украинците използват хората по градовете като жив щит и затова воюват там..

24

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Путин докато не...прочисти и присъедини всички източни гранични области,вкл. и Черноморието няма да спре. Половината работа е приключена,най...много месец и е на...финала.

23

Диана

преди 2 години

БСП и до сега не се научи, че името на руския Премиер е МЕДВЕДЕВ, не МЕДИНСКИ!

22

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До АнонименКогато водиш градски бой и врага влиза с танкове в града, къде трябва да поставиш противотанковите установки? - извън града ли. ПВО оръдията и ракети, които пазят града, къде трябва да са? извън града ли. Ти въобще мислиш ли.

21

Анонимен

преди 2 години

"Бизнесът се опитва да смени вносните съставки на ястията с руски и да приготвя по-прости гозби" - то е ясно, че ще ядат само борш. И на това да се радват. Жал ми е за русначетата, тия ще излязат по-върли от ислямските фундаменталисти. Там поне имат вяра в Бог, а тия - безбожници, вярата им е само в "Кинжали" и ядрени ракети.

20

а

преди 2 години

А що бой отнесоха руснаците