48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 - Точно. Типът "имаме градинар, а вие?" ... Нищо, че в статията се говори за "със среден нетен месечен доход над 3500", което е крайно недостатъчно за част от описаните привилегии. По-скоро ... лъжат.

47

Анонимен

преди 2 години

Бегайте с тия глупости, всичко е пусто, държавата е мъртва, след герп сме милион души по малко.

46

до 55

преди 2 години

Градина 1.2дка си я озеленихме сами с жена ми. Беше ад. Ремонти- абсолютно сами- ВиК, паркет, плочки в баните, санитария, единствено дойде фирма да сложи интериорните врати. На покрива на единия скат на гаража нямаше мембрана и капеше- с приятели пренаредих керемидите Брамак и сложих отдолу мембрана и нови летви. Ромските бригади го правят, пък програмисти няма да можем. Айде бе. То е елементарно, стига да имаш желание. Къщата ни е от 1995-та в отлично състояние и тотално преобразена от нас.

45

Анонимен

преди 2 години

за канализацията на село - проблем е, ама нека да напомня, че сме в България. Канализацията е проблем не само в селата, но и в градовете. Във почти всички големи градове при порой лай,нат а са по улицата.

44

беззаконие на макс

преди 2 години

до До Анонимен 46 - Викай Пази Боже! Мутрите са огладнели и техни групи вилнеят в района на брега. Родната Полиция не си дава много зор! Все пак Застраховката е удачно решение.

43

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 46 - Ок, кажи кой е адреса, че ми писна вече.

42

А стига бе!!!???

преди 2 години

Пак лъжи и измами ли четем???На сайта на imoti.net си потърсих родното село на баба и дядо, където имам къща (и която пустее защото отдавна никой не живее там).Еми - търсенето ми върна "0" резултата!!! НУ-ЛА! НА-ДА! НИЕНТЕ! Никой нито купува нито продава къщи в моето село!Да не говорим че там са останали пет-шест баби на кръст, и още толкова дядовци!Къде са тия стотици хиляди селяни че не ги виждам нещо?В по-голямото село, където е общината, къщите започват от 6000 евро парчето.160m2!

41

Анонимен

преди 2 години

Тия дето ми възхваляват животът в българското село явно са заможни хора и очевидно идея си нямат как се поддържа една градина, тревата, самата къща. Това е постоянен труд и ремонти, за който определено си плащат на майстори и работници, е така и баба щеше да остане. Я вземи един декар двор и една сравнително стара къща, ще се утрепаш от работа.

40

Анонимен

преди 2 години

"Заможни, млади, амбициозни, симпатични хора с позитивно адекватно мислене" - Нека да позная - ти си от тях?

39

до 49

преди 2 години

Кои са тия квартали на София, само да питам? Защото Симеоново е едно СЕЛО до София, в което кореняците имаме вили от преди 40 години. Всичките ми съученици имат вили кой в Симеоново, кой- в Бояна или Драгалевци. Това са села. Имам наследствен имот там, но родителите ми живеят в момента. И те зарязаха апартамента в центъра, а аз зарязах моя на бул. България.

38

Анонимен

преди 2 години

Поредната опорка на п.ростия военен Румен Радев, че България се била обезлюдила при ГЕРб отива в канализацията!

37

До Анонимен 46

преди 2 години

"До Анонимен 42 - Пълно е и с фолк певици и мутряги." - - Да ти кажа до сега не сме попадали на ни едно от тези. Хората са си нормални - живеят си, работят си. На нас си ни харесва. За сега го ползваме за вилен и ваканционен имот, но си правим къщата за постоянно живеене с такава перспектива.

36

морски

преди 2 години

Мога да продам и да стана фермер на село. Но старите хора са казали: "Жива стока-умрял търговец!"

35

До 40

преди 2 години

И така да е селото, което описваш, колко са такива като него.? Пък за канализацията - масово по селата мръсната вода се излива по някоя вадичка или тръба на улицата. И как народът приема липсата на канализация, дори и в скъпи квартали на София ясно показва манталитет и критерии.

34

Анонимен

преди 2 години

Гледаш коментарите и се открояват 2 основни групи хора. Заможни, млади, амбициозни, симпатични хора с позитивно адекватно мислене и типичният Гай *** панелен мрънкач без 2лв. в джоба, на който виновни за неуспеха му са държавата, Марс, смяната на часа, войната в Ирак, САЩ, Мъск и Костов. Всеки може да живее, където си поиска! Много наши приятели отидоха на село и дадоха под наем апартаментите в София. Е наистина е рай.

33

Анонимен

преди 2 години

И ние се преместихме на село. За сега е ОК. Определено селата не са като едно време.

32

Анонимен

преди 2 години

... в отделни райони на държавата има такива, които само името им е село. Няма хора, къщите са порутени, улиците - спомен за такива. Много е различно.

31

морски

преди 2 години

Има села лизо до брега със прилични къщи+достатъчен двор. Вече някои са купени за немалка сеума. Все пак новия собственик трябва и да ги пригоди по вкуса си.

30

Асен

преди 2 години

До Анонимен 39 - Фнатсмагориите край нямат, честно. Ако има къщи, най-често са купили земята, съборили са всички, издумкали са 300-400 000 лева отгоре, вдигнали са 3 метра довари и "градина рай" ... жив пустиняк.

29

Анонимен

преди 2 години

Зависи къде са и кои са селата. Ние купихме къща в село до морето - пълно е селото с хора и далеч не само грохнали старци. Повечето си пътуват до градовете за работа и си живеят на село. За предпочитане е пред бъчканицата в големи блокове с апартаменти. Повечето къщи са или нови, или реновирани. Селото изглежда в момента много по-добре, отколкото е било преди, съдя по стари снимки. Сега никой няма да тръгне да гледа животни - времената са други и не само у нас е така. Обаче има и изоставени села