198

майна

преди 2 години

Aко получавам един кубик газ на цена 1 евро или по курса 100 рубли, вариант А плащам 1 евро на руския доставчик, той ги сменя за 100 рубли за да плати заплати. Вариант Б - сменям 1 евро за 100 рубли и плащам на доставчика за да плати заплати.Може ли някой да ми обсни каква е разликата дали аз ще сменя валутата или доставчика ми.

197

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах, защо да бягам на запад ако бензина стане 5 лв? Нали ми плащат западни фирми и това благодарение, че сме в ЕС. Като гледам задръстванията не виждам да се оплакват много от сегашните цени на горвата, освен рубладжиите. По скоро вие бягайте дорде не са сложили завесата на еФтинкия бензин и газ. Ние някак ще се оправикм

196

Анонимен

преди 2 години

До 223:Хаха повече българин съм от теб.За разлика от теб мисля как да не стоим на студено,да не сме гладни и да не бягаме от държавата си.Всеки,който защитава друга държава,а не България е предател.Независимо дали е Русия,Украйна,САЩ,Германия и т.н.Защитавайте си своята родина като мен бре!

195

До 214

преди 2 години

Ти си 100% ПРЕДАТЕЛ. ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН. ПРОДАЛ СИ РОДИНАТА СИ ЗА ШЕПА КОПЕЙКИ. НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!! А ТИ МЯСТО НЯМА ДА СИ НАМЕРИШ, ЗАЩОТО ПРЕДАТИЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА!!!!!!! ПФУУУУ

194

До 215

преди 2 години

На колене си само ти и то със свалени г..и! Европа е живяла без тъпия руски газ и винаги е била по -развита във вкящо отношение. А необятната раша си стои в 19 век!

193

Анонимен

преди 2 години

Сетих се нещо.Нали сега в Китай е страшно от коронавируса,защото пак са им пуснали нова разновидност,защото подкрепят Русия.Нас в ЕС ще си ни чакат да измрем от глад .В Русия и Украйна пък се убиват заради войната.Глобалистите трябва да са много доволни,че скоро населението ще бъде редуцирано.Кой знае как доволно потриват ръчички.

192

Анонимен

преди 2 години

Макрон взе да се усеща накъде отиват работите. Французите първи ще забият ножа в гърба на англичаните. Типично по френски. След тях ще са немците и италианците.

191

Анонимен

преди 2 години

Русия е голяма държава, разпростира се на много часови пояси. Например ако в Москва и Санкт Петербург е 18 часа то в другият и край е 18 век.

190

Пич

преди 2 години

Мдам... Струва ми се, че много хора скоро ще разберат причинно-следствените връзки на това кой пие и кой плаща. Като се почне от цени на горива, цени на хранителни стоки и се стигне до това дали имаш/нямаш топла водичка. Та очаквам още по-ожесточени мнения в този форум до месец :)

189

Стамат

преди 2 години

Добре,аз не бързам :) Запада ни е нужен колкото дупка в главата,Украйна още повече.Познай от къде ще задуха вятъра на промяната,от Франция,само полека.

188

Анонимен

преди 2 години

Стратегията е същата като при Наполеон и Хитлер. Примамиха западните фирми, ползваха западната валута и сега изведнъж край. Ама загубата за Запада няма откъде да се компенсира и ще започне свободно падане надолу. Е, преходът взе милиони жертви, но целта е постигната. Западът ще е на колене и този път.

187

Анонимен

преди 2 години

Вова лудото,ще станем по-голям процент като вие другите избягате на запад като стане 5 лева бензина или ви пратят да се биете в Украйна.Спокойно.Пък може и да те затворят ако от инфлация не можеш кредита да си платиш.

186

Вова лудото

преди 2 години

Стаматчо, хората които харесват *** като теб сте макс 35% в БГ. И да падне правителството, хората още по-яростно ще гласуват за проевропейска партия, за да се защитим от такива рускоподлоги като теб! Най-много БСП да излезе от правителството и новото още по-смело да показват позицията на ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - която е СВОБОДА ЗА УКРАЙНА и куршум и затвор за престъпната шайка в кремъл!!! ЩЕ ПРОГЛЕДНЕШ, просто на такива като теб им трябва повечко време!!! С 2 грама мозък ти е трудно, това е ясно!!!

185

Анонимен

преди 2 години

Гледам, че много от хората не осъзнават какво се случва. Краят на т.нар. петро-долар наближава, което означава, че американската икономика ще се срути. Ще спомена само, че ако от утре нефта започне да се търгува в левове, а не в долари, всички в Бг ще станем милионери. Ето това е икономиката на САЩ от последните десетилетия (не само това, но то е един от стълбовете й). Естествено повечето американофили нямат идея за какво говоря, но това си е техен проблем. Ще добавя, че не съм русофил :)

184

Едва ли

преди 2 години

2 години срок за да се откажат от руският газ абсолютно невъзможно дори и след 5 години!

183

До 190

преди 2 години

Не.Обратното е казала,че България ще е зле без Русия.Гледай на Ayhan Infire клипа за "Предказанията на баба Ванга за 2021 г.".Ванга обаче години не е казвала освен за годината с двойките за важна.Понеже не харесваш Русия пропусни частта за нея.Мен ме заинтригува за това "представящите се за жертви ще станат слуги на дявола".В Украйна има много,които са вещици и им викат ведми.

182

Ясно

преди 2 години

Следваща седмица очаквайте опашка от европейски васали на килимчето при Московския император .Той касапина от Белият дом защо беснееше толкова преди два дена.

181

Анонимен

преди 2 години

Този пък кой е че да решава?

180

Стамат

преди 2 години

До 195 Те от това ги е най-много страх.Че ще почнат протести,Кирчо ще си иде и ще дойде човек който няма да си даде Д-то на Сащ.Затова е и тая пропаганда за лошите руснаци,дето ядат хора за закуска.Само че пропагандата е за ***,всеки що-годе читав човек успява да се информира и от двете страни.И не кълве на НПО-опорки.Русия не иска нищо неизпълнимо от никой!Украйна си игра прекалено дълго с огъня и накрая се опари,изгори се до кокал.

179

Анонимен

преди 2 години

Сега ще бъде много интересно в ЕС