177

ууу

преди 2 години

Ами да се предава и да ходи на килимчето. Няма да си накърни липсващия морал - от щатски паж ще стане руски. Професионалист е.

176

славянин

преди 2 години

''Зеленски "иска незабавен мир" на фона на предстоящо подновяване на преговорите с Русия, пише британският в."Гардиън".''Незабавен мир иска само този, който я е загазил яко, макар че бандерастчетата и дженд.растчетата квичаха, че ''великата'' окраинска армия '' жънела неспирни победи'' над руската!

175

Анонимен

преди 2 години

Така е всичката пара е в източната част.Всички заводи са там.Руснаците не са глупави в никакъв случай

174

Анонимен

преди 2 години

Както разделиха Германия. Когато тя се обедини, руската част беше изключително изостанала.

173

Анонимен

преди 2 години

Ще се пукне Зеленски.Че Путин ще вземе източна Украина.Цялото производство е там.Хибаво им беше когато руснаците в източна Украина вадиха парите а тези ги ограбваха.Бяха си роби руснаците.

172

до № 13

преди 2 години

Какви болшевики бълнуваш в сънища от Първата световна война . Да не би и ти да си с памперси ?

171

пуко

преди 2 години

До хахаНадоел,*** на три буквы!

170

дааааа

преди 2 години

До лефще, ще, ще .... плачи си, плачът зад монитора е безплатен.

169

хаха

преди 2 години

До АнонименВ Мариупол момченце имаше и обикновени подразделения на ВСУ с численост около 10000 - всички окопани между жените и децата.

168

леф

преди 2 години

Разцепи си задните части Путев, това ще му е. След това ще му го набиват с години и то на всички руснаци. Ще се нацепи на трески цялата руска котчина и след това ще има за всеки по малко, за китайците, за украйна, за чечня, за всички

167

ууу

преди 2 години

До Анонимен Обама и той е лауреат. Смятай тогава и руските лауреати какви са. Нобеловата награда за мир отдавна е политизирана и компрометирана. Като съда в Хага. Инструменти на глобализма.

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 184, това го слушаме от 1 месец, как русия освобождава Мариопол виждаме и кадрите как изглежда руското асвабаждение, истината обаче е, че 35 хилядна руска армия около Мариопол неможе да се справи с 2 хиляден батальон

165

Анонимен

преди 2 години

нищо интересно няма лъжи и лъжи и пак лъжи бг е лъжлива като кирчо

164

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги е била екстензивна държава, разчитаща на усвояване на нови територии, население и природни богатства. И показва неумение да управлява ефективно и развива икономически. Такава беше царска Русия, такъв бе СССР, такава е и Путинова Русия. Само едно сравнение е достатъчно. Русия има 10 пъти повече население и 414 пъти по-голяма територия от Нидерландия. БВП на двете страни е почти еднакъв.

163

Анонимен

преди 2 години

докато рус не си достигне целите не изчисти фашистите. укрите нема да я раздели украйна ще е на две части новоросия и украина

162

али

преди 2 години

Няма да стане ми се струва, икономически Русия няма да издържи, това са милиарди разходи - Грузия, Н.Карабах, Сирия, Либия има и автономни републики в Русия, които ги подтискат с оръжие, ако почне някоя страна от тях да се бунтува (Чечня, Дагестан примерно) Тогава съвсем ще клекнат...

161

Западно лицемерие!

преди 2 години

От колко време из Полша пътуват влакове с карти по бордовете на които Украйна е разцепепена и западната част е изобразена в съставана на Полша! Путин ли е искал?

160

Маручо

преди 2 години

Дядя Путин настъпи мотиката и сега търси начин да се измъкне от кашата дета я забърка, а на родните тролячета им е широко около врата, защо не те и техните деца гинат по фронтовете. Тяхната основна тревога е цената на олиото.

159

Като ви чета

преди 2 години

Чак се схващам и не мога да шавна. Германия, Полша и Франция скрито, доволно потриват ръчички. Без никакви усилия се сбъдна мечтата им. Най-голямата държава в Европа и пряк конкурент вече я няма на картата. Мазната баница Украйна вече се дели на парчета. За всекиго ще има по нещо. След като приключи шоуто ще видим кой е облажил най-много....

158

Анонимен

преди 2 години

Днешна Русия няма как да стане СССР 2 колкото и да му се иска на Путин. Агресията спрямо Украйна показа варварския облик на т.нар. руска путинова цивилизация или руски мир. Цивилизация на ракети и смърт. И на руснаците все не им стига земята, та гледат да вземат от чуждата. Показател за деградацията на Путинова Русия е и това, че в последните 20 г. сред Нобеловите лауреати има само трима руснаци, и тримата избягали от Русия. Първият в САЩ, вторият в Нидерланция, а третият във Великобритания.