168

Анонимен

преди 2 години

Абе Кръпката защо не спретне едно концертче в помощ на правата на жените и момичетата в Афганистан? Тоя знае ли, че откакто американците позорно избягаха от там на момичетата им е забранено да стъпват в училище? Защо ЕС мълчи? А ООН? Защо целия демократичен свят се прави на сляп? От кога жените в Афганистан не са хора? Та нали до вчера бяха приятели? А и има човешки права, нали? Защо САЩ не понесе последствията от това, което заради тях се причинява днес на тези жени? Двоен стандарт? Отново?

167

Анонимен

преди 2 години

"Винаги ще ги критикуваме. Рокендролът сме опозиция."____Откога естрадни певци като Кръпката се числят към рокендрола?

166

Анонимен

преди 2 години

Слава на Русия.

165

Анонимен

преди 2 години

Скоро да чакаме мишо шамара, васко кеца, митьо пищова, както и други отдавна забавени "звезди"!!

164

Сандо

преди 2 години

Васко имаш син, прати го в Украйна!

163

Един българин

преди 2 години

Аз лично харесвам и уважавам руския народ. За това долу Путин и лакеите му "болшевики*-милиардери! ГОСПОД да пази Украйна!

162

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се помогне на украинците както и на всички руснаци в самата Русия които години наред протестират против диктаторския режим на Путлера като им се даде политическо убежище.

161

Анонимен

преди 2 години

Ние нямаме нито оръжие, нито армия. Но поне каски и бронежилетки сме длъжни да им дадем. Също така да се погрижим за бягащите от войната както техните прадеди са се погрижили за бесарабските българи! Свобода за Украйна, Свобода за Русия, долу Путин, долу сукките от КГБ!!!

160

Анонимен

преди 2 години

Трябва, съгласен съм. Трябва да се изпратят военни помощи на Украйна, а като компенсация към Русия да им изпратим българските рашисти. Вервам Копейкин и сие ще помогнат на рашките на фронта.

159

До 174

преди 2 години

Кви са тия парчета и любоф и рокн ролл бе оффчи буахахаааа

158

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Помагаме като приемаме бежанците и държавата им плаща храната и...подслона.Със военни средства не можем да помогнем,защото нямаме какво да дадем,а и да се...наврем между...шамарите бадева не върви.Украйна е...Македонията за Русия.Историческите наслагвания са дали своите резултати,но винаги го...отнасят обикновените хора,това е жалкото.

157

Piece love rock

преди 2 години

ЕТО Я БЪЛГАРИЯ! ЕТО КАКВО ИСКА БЪЛГАРИЯ! НЕ НА ВОЙНАТА И УБИЙСТВАТА! БЪЛГАРИЯ Е ЕС И НАТО! ДА ПОМОГНЕМ НА УКРАЙНА! Piece love and rock&roll

156

1

преди 2 години

Васо хвърляй китарата и взимай АК47 и марш В Украйна да браниш украйнците.

155

Анонимен

преди 2 години

Защо не помогнете на българските пенсионери и социялно слабите , те аза *** се загрижили

154

Анонимен

преди 2 години

Всеки има право да си изрази мнението, но никой няма право да ни вкарва във война насила. Вземете си затворете плювалниците.

153

Анонимен

преди 2 години

Някой направи пари на този концерт

152

Ямболски цървул

преди 2 години

Слушам от малък метъл....Този от малък ми е бил противен.Свири лигав рок и е от либералногейската секта...Платени "музиканти" на западните "ценности",които ни докараха до бедност!

151

Наталия

преди 2 години

Пародия на благотворителен концерт!Озвучението под всяка критика!Организаторите просто си почесаха Егото, нищо повече!

150

Анонимен

преди 2 години

Кака да помогне веееее? Като се пращат още оръжия и се убиват още славяни? Пращат оръжия, а украинците стоят две седмици без храна и са се предали от глад, освен да морите населението от глад и с оржия, друго не правите, пратете им хуманитарна помощ, храна, перилни препарати,шампоани,спални чували или одеала и лекарства! Нали прозвеждаме одеала в България и лекарства произвеждаме, пратете им!

149

мак

преди 2 години

До Хахахахаха. Същото мисля и аз. Да приемеш такава маса народ и да им осигуриш подслон и храна, а и не само това, не е лесна работа и тя не става за без пари. Все пак България е бедна държава.