10

Анонимен

преди 2 години

Няма да му се получина Мордор. И по всичко личи, че думите на Преподобна Стойна ще се окажат верни - Русия ще бъде смазна и натикана там, откъдето е изпълзяла. И никой няма да я има за нищо. Ще мине време, докато се опомни и преосмисли зверствата, които е направила през всичките векове на своето съществуване. Думите на Преподобна Стойна са от началото на 30-те години на XX век и тогава е казала, че няма да изминат 100 години, за да се случи това.

9

Този е

преди 2 години

Отявлен нацист Украйнец

8

Анонимен

преди 2 години

Защо приказват срещу Русия. Именно Байдън каза, че смята да върне Русия в 19-ти век, а тогава Украйна е била част от Русия, както Финландия, Полша и... Аляска. Байдън не знам дали разбира какво си пожелава.

7

Соломаймун Паси

преди 2 години

Тръгвам към Украйна да се бия с руснаците,ще взема с мен Елена Поптодпрова.Ще пусна да открадне танковете им и тогава ще атакуваме.

6

Дали руснаците...

преди 2 години

...са си поставили за цел унищожението на Украйна е спорно, с оглед туткането им при обстрелите на граждански обекти, използвани от "Азов" за прикритие, но че поведението на г-н Зеленски е нацелено точно в тази посока вече е видно и за слепите...

5

Анонимен

преди 2 години

Шойгу оживя ли?

4

От Киев

преди 2 години

Да,трябва да смачкат наците до 2 коляно. Защо наците избиха 14000 души и 1100 деца. Защо...

3

Българин

преди 2 години

Прав е. Кръволокът Путин иска да погълне половин Украйна, заседнала като рибя кост в кривото му гърло. Дано пукне!

2

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще се присъедини към Русия като Крим. Чакаме референдума.

1

Анонимен

преди 2 години

Дано да си прав.