464

загубена работа

преди 2 години

Тия изтрепаха сума ти деца в Украйна,тая се запритеснявала за съветските паметници!?Баси простотията!Приятелство с такива-не!

463

Анонимен

преди 2 години

Е това не можем да го гарантираме, защото май "разрушителите" са в коалицията под надслов "Продължаваме промяната". Като мавзолея, ще взривяват 4-5 пъти, докато успеят.

462

Знаете ли,

преди 2 години

че когато идваха командировани руснаци преди 1989 г. и им показвахме паметника на Цар Освободител, те възмутено питаха: Почему вы этого не снесли? - що не сме го махнали. Възмущаваха се, че има паметник на руски цар?!?! Полирани мозъци, как да им обясниш? На тях им е мъчно за сесесерето и летоброенето започва от него. А тая тьотка на снимката е Гьобелс в рокля.

461

Анонимен

преди 2 години

Да защитим паметниците на съветските окупатори фашисти? Тая какво е пила?

460

Един

преди 2 години

Ще предприемем мерки тетко, не бой се. Ще предприемем мерки по демонтирането на окупаторските паметници и поставянето и в мазето на някой музей. Там няма да има кой да ги осквернява.

459

Ах....

преди 2 години

Имате образование? 2 млн.? В лева? И само едно образование? И предполагам само развален руски? Браво все пак!

458

Анонимен

преди 2 години

Даааа "братски народи" казва жената , - виждаме какво правите сдруг братски народ , как го освобождавате !!! Не благодаря , тези незаконни , насилствено натрапени "паметници" трябваше отдавна да бъдат разрушени както мавзолея на Г Димитров!

457

Анонимен

преди 2 години

Имам образование за разлика от теб и имоти за над 2 милиона. За парите си няма смисъл да говоря. А ти няма ли да ставаш от леглото вече ... Хайде, че *** ти е изпържила филийки сигурно

456

БГ

преди 2 години

Ще дойде време,когато еврогейовете ще се молят да целуват задните части на Руснаците

455

Тодор

преди 2 години

ИСТИНАТА : Нито един съветски войник не е загинал у нас от бойни действия! Много обаче са се избили взаимно или са били убити от комендатските им след пиянски свади! Познайте, дали заслужават паметници!

454

и кво е то

преди 2 години

До Анонимен 570 Бил си кантарджия в текезето,или партиен секретар,така ли!?Голямо постижение,няма що!!!

453

До 570

преди 2 години

Споделете, моля, какво сте постигнал в живота.

452

Анонимен

преди 2 години

Много интересно защо никой не оскверни паметника на Цар Освободител? Или той не е руски, а п. ...а к...о?...

451

СМЕХ....

преди 2 години

ПАМЕТНИЦИ НА УМРЕЛИТЕ ОТ ПИЯНСТВО И. ДИАРИЯ РУСНАЦИ У БЪЛГАРИЯ.... ХАХАХААА...... ПАЗЕТЕ ПАМЕТНИЦИТЕ НА РУСКИТЕ АЛКОХОЛИЦИ....!!!!! .

450

Анонимен

преди 2 години

Аха! Сега сме с обща история и братски народи. Иначе сме неприятели. Братски неприятели. Истината е, че сме братя с руснаците но 1000% неприятели на терористичния им режим.

449

Анонимен

преди 2 години

Това, което съм постигнал в живота си досега, повечето от вас, няма да го направят и за няколко живота. И пак ще повторя, вместо да драскате от телефончетата си и да се правите на големи мъже, докато си лежите във вмирисаните чаршафи, отидете да се билета на страната на Украйна. Но не ви стиска, защото сте страхливи мишки.,силни само в писането на злобни коментари

448

Анонимен

преди 2 години

още много дълбоко възмутена ще е като я налазят войничетата скоро, а може и да им се зарадва...

447

До 564

преди 2 години

Николко асфалта понкоито ходиш е руски блока в които живееш е руски.Русия ти остави държава която беше толкова хубава и устроена,ннкоято интелектуалцинкато вас я направиха бетер ***.Фактите са факти когато неможе да обориш опонента с факти почвашш да го усмиваш или да си измисляш.Само така получаваш подкрепата на интелектуалците като теб самия защото,не разбират фактите на истината.И сега като се превърнеш в тотален роб н глупоста си Ще търсиш Русия но няма да я има.Просто още не си го разбра

446

L.

преди 2 години

Че то в България има точно 14 умрели съвестки войни - в Бургас след натравяне с метанол.И на всичкото отгоре - не са руснаци :D

445

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 560 Ти по рождение ли си такъв вдлъбнат,или специално в АОНСУ си го научил!?Между руски и съветски паметници разликата е огромна!Изобщо не могат да се сравняват!Така че дай си малко почивка на глупостта,от полза ще ти е!Айде,жив и здрав!