55

По китайската

преди 2 години

телевизия CCTV - 1 дават Среднощни новини. Няма дума за Украйна или Русия, но в емисията дават новини за скапаняците сърби и техния Вучич

54

Анонимен

преди 2 години

Русопитеците пак ли се слюнчите из коментарите бре само мърсите ефира. Я да излизате на масови междугалактически протести в подкрепа на матушка. Какво ми седита в тоя интернет :))

53

Хм?

преди 2 години

Не зная колко поддръжници има Русия в България, но зная, че започна да губи и симпатията на хората, след като Путин започна мащабното "учение" в Украйна? Не може толкова вероломно да нападнеш суверенна държава и хората да ти симпатизират!

52

aa1830

преди 2 години

Най-прекия път на Русия към Сърбия и Балканите е през България. Сърбуте винаги са ни мразили и са искали излаз на море. Много трябва да внимаваме, че ще се молим на Ердоган и румънците за помощ.

51

По китайската

преди 2 години

телевизия CCTV - 1 дават Среднощни новини. Няма дума за Украйна, но дават новини скапаняците сърби и техния Вучич

50

Анонимен

преди 2 години

Най велика е Русия

49

Анонимен

преди 2 години

Най-много Сърбия да отънее още малко. Друго нищо няма да прокара. С Кремълския сатрап е свършено и просто светът изчаква новото руско управление да върне нещата в приемливи норми. Ако и новото се издъни, олигарсите ще си поделят руската територия и нещата ще се кротнат. Не може целият свят да стои заложник на едно дребно диктаторче с ядрени ракети. Или Путин, или мир. Двете заедно са несъвместими.

48

Ддд

преди 2 години

До Анонимен 31. Не. Не ти ща социализЪма. Не искам децата ми да бъдат чавдарчета, пионерчета, комсомолчета. Не ти искам партийните и комсомолски събрания. Не искам ученическите и студентски бригади. Не ти искам манифестациите. Не ти искам ленинските съботници. Не ти искам опашките по празните магазини. Два вида хлеб и два вида бира. Не ти искам кльона по границата, който ни пазеше да не избягаме.Не ти искам милицията и векеретата в казармата.Не ти искам софийското жителство.Беден,но свободен!

47

Казах

преди 2 години

Еднополюсния свят след 1989г.преключи Путин

46

Анонимен

преди 2 години

Новата разделителна линия вече е очертана. Остава да се доуточни България от коя страна ще е. Зависи от промитите мозъци/путинофилчета в България какъв потенциал за влияние са. Ясно е, че искат по пътя на Северна Корея през Москва. Ако може обаче да е с Мерцедес. Корни трябва да си прибере синчето от САЩ и да декламира колко хубави са москвичите.

45

Анонимен

преди 2 години

Хайде де редакторите , премахнете флага на окупатора и терористичната държава от статията, не е нормално , моля ви осъзнайте се!

44

шш

преди 2 години

Сърбите имат политици , а ние -***!

43

Анонимен

преди 2 години

До Ангел САЩ воюват само на чужда територия и нямат разрушения. $ също се подържа дефицит с инфлация на $ и американските богатства поскъпват и балонират.

42

Анонимен

преди 2 години

България пак ще попадне под Турско робство..Това ще е наказанието на Русия.над Бг

41

Възраждане преди

преди 2 години

войната имаха 11.3 % ( доказано) ... сега колко са ... ще се разбере след около месец.

40

Анонимен

преди 2 години

До 33. Гена . За сега делото на Путин е пред разпад . Империята , която иска да има не ще се получи . От Балшая и Магучая ще е Малая в Азия

39

Детската градина

преди 2 години

пак се качи на клона и за съжаление ще си остане неграмотна, вместо да разбира процесите движещи историята в региона и не само. Поне ще е добро пушечно месо. Малко екстра - защо им са на Русия проливите и защо наглосаксите толкова им пречат. За какво Русия взе Крим и защо САЩ направиха Бондстийл. И най вече. Коя държава е по средата на всичко това.

38

г

преди 2 години

Абе незнам, ама в най-добрия случай пожелавам на всички украински патриоти в България, жълто синкавто знаме да ги топли добре сред студа и глада, които се очертават и когато дойде денят да си прадоват всички автомобили и къде какво могат за да си купят парче хляб и да пуснат духалката за един час.Не ви пожелавам нищо хубаво, украински патриоти, искрено се надявам мизерията да ви удари мощно, както 90% от невинните българи.

37

Ангел

преди 2 години

50% от световното богатство се намира в САЩ. Въпреки ,че те съставляват само 6% от световното население. Това е тенденция което е започнала в годините след ВСВ и до момента постоянно се увеличава.Целта на Американските правителства през годините е тази тенденция да се запази и расте .На противоположно мнение обаче са Русия ,Китай,Бразилия ,Аржентина и много други страни.Те се стремят към по справедливо разпределение на световните богатства. Умните НЕамериканци подкрепят тази идея,про.ст.ите НЕ !

36

Анонимен

преди 2 години

На балканите Сърбия е най-големия проблем, защото е в центъра и се прави на велика. Накрая ще се распадне и подели между България, Албания и Хървация както е било и преди турско робство. А Русия има проблеми с Украйна та ще оправи и Сърбия но чак ако оправи първо Украйна,