8

Анонимен

преди 2 години

Интересно как една разгромена армия натикана в глуха отбрана си отвоюва загубени територии ...

7

Хаха

преди 2 години

Абе ,Оскарите тая година минаха ли,че не чух тоя за каква роля е взел?

6

Анонимен

преди 2 години

Днес руснаците показаха украински учебници за най-малките украинчета в които има комикси, където хората в ДНР и ЛНР са нарисувани като зомбита и ги наричат ***, пълни с нацистки внушения.

5

Ууу

преди 2 години

Цирков артист, тип "Слави Трифонов". Сутрин плаче, че го нападат и убиват, след обяд плаче за помощ и оръжие, вечер говори, че трябва да преговаря за мир. Цирков артист.

4

Пловдив

преди 2 години

Никой не го интересува,речите на един наркоман,който подложи народа си на унищожение.Съд и затвор за него и нацистите му.

3

Анонимен

преди 2 години

Зеленски имал пленена публика - политици ЕЛЕКТРИФИЦИРАНИ от неговата директна риторика. Питам се как точно е електрифицирал - монтирал им е трафопостове и жици, електромери и инсталации. И въобще нещото, което се смята за жур.налист знае ли какво е "електрификация"?

2

Анонимен

преди 2 години

Русия и Украйна са един народ. Русия гледа на украинците като на братски народ. Ако руската армия бъде принудена да дойде на запад, там ще бъде още по просто - ако от някоя сграда прозвучи изстрел, цялата сграда се изравнява със земята. На запад няма да има обсади на градове. Това е положението.

1

Анонимен

преди 2 години

На тоя комик не му отива тази мелодраматична роля, която са му дали да играе. Единствено за шут става.