332

тц тц тц

преди 2 години

Бе момченце харвардско..дето боравиш с не повече от 500 думи...какво искаш!? Какво са ти наредили от Метрополията? Да изгониш руския посланик? Ти даваш ли си сметка какво значи това? Бе ей! Кога дойде,,кога толкова глупости натвори. Ония,предишните за 10 год...а ти за 3 месеца.

331

Брей

преди 2 години

Колкото и да се напъвате няма как да накарате българите да се бият срещу Русия , въпреки медийната пропаганда . За ваша жалост има нет и всеки може да види истината като се поразрови в световните новини.

330

До хахахаха

преди 2 години

Само 10 000 плагени русофаби ли останахте..хахахаах и още ще се стопявате! Копейките свършват и ИСТИНАТА лъсва!

329

Ro

преди 2 години

Тъжното е, че с такъв манталитет и управници, ние вечно ще сме разчекнати между Русия и САЩ... никакво достойнство, никакъв патриотизъм. Ако си мислете, че на някой му дреме за нас и иска да сме добре - ходете се прегледайте. И двата лагера се интересуват да ни клатят, за да им върви берекета, а плебсът ще плаща дали с нищожните си доходи, дали с живота си. А някои седят и пляскат във възторг, даже напират да се наведат по-ниско на едните или другите. Трагедия пълна.

328

Анонимен

преди 2 години

Изгонете я тая - така и така сме обявени за вражеска държава , поне да покажем малко смелост и достойнство !

327

Анонимен

преди 2 години

Кога? Айде че както е тръгнало войната си отива към логичен край и Русия ще почне да икономисва и ще сведе посолството у нас до консулство. Е тогава др. Митрофанова ще си чака заплатата по три месеца и ще и се пооръфа перушината

326

До 358

преди 2 години

Платените руски намаляват

325

123

преди 2 години

този сайт е пълен с платени краварски ***

324

До 354

преди 2 години

Е ти как разбра, че повечето българи не искат??? Разбира си, че е лъжа!

323

М-даа!!!

преди 2 години

До Анонимен Точно така си е,ама просто Киро..каза друго..." Ние сме ЕС..ние сме НАТО". За каква България ми говориш аретлик?

322

хахахаха

преди 2 години

Кире ,събери на един площад напр. 10 000 българи и ги накарай да се разделят на две групи: 1 за Украйна ,НАТО и ЕС и 2. за Русия. Ха познай какъв ще е резултата?!

321

Анонимен

преди 2 години

Лъжа ли е, че повечето българи не искат НАТО?!Дайте да ги питаме, нали така е демократично?Ние сме България и живеем тук, за разлика от парашутистите , пуснати от далечните от сърцата ни американски интереси.Тази страна не е твоя!

320

Истината

преди 2 години

Ами просто каза истината, която всички знаем.2/3 от българите са против ЕС и НАТО.Българите помним кой ни измъкна от шалварите, за разлика от канадците и друга евро папл**ч.

319

Анонимен

преди 2 години

Пипетков-ти не си българският народ!

318

Здравко

преди 2 години

Качвайте Митрофанката на самолета и да си заминава там от където е дошла !

317

Кико

преди 2 години

Ти си най обикновен палаш на Черепов! Едва ли това са негови думи! Май те готват за Агнец!

316

Глеб

преди 2 години

Ако е дипломат никога няма да прави оценка , ако е дърта Кагебистка каквато е , няма да се замисли да се изцепи . И тя и оня пияндурник Макаров и Решетников изпълват със съветската школа на грубоватият *** . Вън и е мястото

315

Анонимен

преди 2 години

митрофанова да си заминава от София

314

Щирлиц

преди 2 години

Руският посланик е по-запознат с настроенията в България,та нищо неверно не е казал.Тепърва ще получавате отговори от Русия,търпение юпита.

313

До 338

преди 2 години

Трябва да се види договорът в каква валута се заплаща. Не стават така работата. Ако пиле рубли ок, но ме съмнява.