56

G

преди 2 години

Ще ми натисне.... Г точката.

55

Вариант за Мир 2

преди 2 години

ХйлТо е елиминирано. Лавров отива в затвор, а Шойгу в Хага, останлите генерали на лодките в Кипър. Това ще е един добър ден

54

Анонимен

преди 2 години

Даже не го дочетох. Помия пълна. Какво ядрено копче то гони бе бунак. Русия воюва с около 100 000 човека в нападение и пази инфраструктура и население. В коя война до сега цивилните жертви са толкова малко. То бива бива измишльотини, ама като лъжете го правете така, че поне да не си личи много.

53

Анонимен

преди 2 години

Лелеее, преди 1 минута пуснаха някаква в ООН където била представител на България. Хахахаха лелеее, какъв танк беше тая, хахахах, приличаше на пингвина от Батман.

52

Господ

преди 2 години

Майката... Загуба на съветска овенна техника. Та това е абцолютно невъзможно. Съветската техника е непобедима.

51

ВАРИАНТ за мир:

преди 2 години

ВАРИАНТ за мир: Единствен разумен!!!! Зелински мисли за народ и държава вдига белото знаме дава безусловна капитулация и иска мир!!! Принуден вече байизкукуригал прави преговори с Путин и приема условията му от преди операцията!!!! Е защо ги ручаа жабетата!!!

50

Друга точка

преди 2 години

Гледайте поне Руска тв.зада видите истината и тога ва ще има много да мислите.

49

ГЕРБ ГЕПИ ГРОБ

преди 2 години

Дупутат Дани Каназирева :................."Не пипайте организираната престъпност ще настане хаос "

48

до 60

преди 2 години

Краварите ще ги пуснете, нали? Вие умирате да използвате, давате, продавате и купувате оръжия

47

Тъжно

преди 2 години

Русофилите ще се радват и ще пляскат с ръце на бомбите, докато се разкапят и костите им станат на сол.

46

хлебарката

преди 2 години

Ще го натисне и всичките вие комунисти ще станете на пепел. Ще оцелееме само ние ***.

45

Анонимен

преди 2 години

Копчето у главата ти да натисне някой, че аман от псевдо експерти.Ако искаше до сега да е направил градовете като картофени ниви с арсенала, с който разполага. Ама това е по натовски освободителен и демократичен образец.

44

ГЕНИАЛНО

преди 2 години

Путин само плаши гаргите. На никой не му дреме за Русия, никой не се интересува от Русия. Русия е Нигерия със сняг. Джо Бидето обаче силно се интересува от Русия.

43

Анонимен

преди 2 години

Руското ПВО, е около 50% + ефективно, при което, нужното на САЩ поражение е недостатъчно, и асиметрични отговор ще е унищожаващ.И тези неща не зависят от настроения, психолог. профили и пр. медийна плява поднасяна от пишман експерти.А невидимите за ПВО бомбандировачи, са си виц. А и освен невидими са и невиждани, по отношение стойност към ефективност.

42

Щерев

преди 2 години

500 термоядренни гравитационни бомби Б 62, които може и с жигули комби да стигнат до Москва също ще се стоварят върху простата кратуна на Путин и после украинци ще вдигат наздравица с нея.

41

Анонимен

преди 2 години

Професор ли е, или папагал? Личи си кой не може да мисли рационално :)

40

До 45

преди 2 години

Американците не могат да прихванат свръхзвуковите ракети. От друга страна руските C-500 могат да унищожат всяка балистична ракета. На янките им остават стелт бомбардировачите ама колко са невидими ще стане ясно. Така че паритета е май в полза на Русия.

39

3 дни още

преди 2 години

Всеки човек чака само една новина от тази война - смърта СМЪРТА на Путин. Пише се смъртТа бе *** НЕГРАМОТЕН!

38

Истина

преди 2 години

само *** коментират как мисли Путин, много рационално и логично си мисли, просто не е същото като всяко същество на пазад и това ги побърква, според мен много лесно човек може да се разбере с него, идеята е да има еднакви отстъпки от двете страни. Можеше да се размине войната, но едните НАТО та НАТО, не научиха урока от Армения преди 2 години ... сега Путин им е виновен. Кое не разбраха че ако се стигне да подписват с нато ще ги нападне? кое ?

37

Дивак

преди 2 години

Професоре, професоре...Само като видях заглавието на статията, се отказах от прочит. Умните хора обсъждат идеи, посредствените събития, а глупавите (като махленските клюкарки) - качествата на други хора.