424

Ангелина

преди 2 години

До ЕмиИзказвам собственото си мнение ,за разлика от вашето "поръчкова мнение"....Спете спокойно"зимният си сън" ,за друго ГЕРБ и компания не ставате и скоро ще се събудите на "топло място".....Дано започвате да го "проумявате" ,но затова се изисква ум,мъдрост и сърце.... ,а при вас това е "дефицитна стока"!!!!

423

Еми

преди 2 години

Ангелинке,може ли да престанеш да упражняваш отвеяното си безпочвено празнодумие.По цял ден слушаме такива като тебе.Нито си умна,нито си интересна, а някаква кифла,снобарско парвеню което търси внимание,и е жадно да впечатлява.Не ти се получава,дано да го проумееш

422

Ангелина

преди 2 години

До ДониМного жалки твари има събрани на едно място в ГЕРБ- ДОНКЕ,.....На твоето изказване би се изсляр всеки нормален човек извън кликата от престъпници зависими от ГЕРБ....Аз нямам политическа принадлежност и мога да бъда обективна ,за разлика от теб Донке, и затова ще ти кажа ,че наистина "най- опитните" политици в кражбите без задръжки ,защото са напълно самозабравили се ,като всички първични същества са от "твоята партия" ...

421

era

преди 2 години

за 100 дни показахте, че даже и стоовете в кабинетите си не ставате да търкате. Толкова сте некадърни. 100 дни управление и направиха план как да покачат външния дълг на 50% от БВП и то не за да се инвестират, а да покриват дефицити. Хардвард му кажи и повече не го обиждай.

420

Дони

преди 2 години

До Ангелина Виж какво Ангелинке, аз съм човек на който живота му е минал през целия преход от комунизъм до днес.Не ми обяснявай какво е ГЕРП, защото аз вярвам на това което съм видяла с очите и осмислила с ума си.Познавам им и кътните зъбки на всички,защото съм достатъчно наблюдателна,интересувам се и не забравям много неща .Така ,че хич не се хаби,няма да ти се получи.ГЕРП е най- сериозната и отговорна партия с най- добрите и опитни политици .Борисов е държавник от висока класа.Мнението на

419

Ангелина

преди 2 години

До АнонименДумите са изпразнени от съдържание ,когато са казани без в тях да е вложена мисъл,а просто за да се придържат към изградената "модерна конюктура" и за постигането на някакви интереси.Това го виждаме навсякъде в ежедневието си и чрез многобройната армия от анализатори и всякакви експерти по всички въпроси ,които се появяват по телевизиите...

418

Ангелина

преди 2 години

До Ангелинапродължение- Разбира се и между тях - ГЕРБ има един много малък процент свестни хора ,които обаче на този етап се страхуват да се разграничат престъпния и арогантен начин на управление на партията им и да изкажат своето собствено мнение ,а не на вожда им.

417

Анонимен

преди 2 години

Имаше една песен " parole , parole , parole "...ама много празни parole....

416

Ангелина

преди 2 години

До АнгелинаСлед като спрат да "текат финансовите потоци"към свързаните с тях мафиотски икономически кръгове те сами ще се "разбият" ,като политическа структура ,защото няма да имат възможности да се "обединяват" срещу някакви други цели ,освен корпоративните им зависимости ,които ги правеха силни и продължават да им дават възможности за саботаж в действията срещу новото управление ,поради огромната им власт която имат навсякъде ,чрез зависими от тях хора.

415

Ангелина

преди 2 години

До ДониБорисов - няма партия ,а в по- голямата си част хората в нея са избрани на принципа на личностни характеристики - безскрупулни ,арогантни ,нагли и жадни за власт и облаги хора способни на абсолютно всички мерзости ,за които може да се сетите.Повечето хора в нея действат ,като ОПГ за организирането и извършването на престъпни действия от всякакъв характер и репресии срещу неудобни за тях хора.Те са са организирани ,като една "финансова пирамидална структура".

414

Анонимен

преди 2 години

Промяната я вижда само този. Всъщност няма промяна. Или има, но към по-зле. Вече в България нищо не се случва, нищо не се строи. Докато се борят с невидимата корупция и да отмъщават на Борисов заради черепа от Дубай, цените са без контрол, живота става наистина тежък!

413

Дони

преди 2 години

Да наистина промяната дойде.По- голям некадърник от тебе България не е имала за Мин. председател.Единственото което ви крепи е омразата ви към Борисов и жаждата ви да разбиете партията му.Всички вие платени от бандита в Дубай.Лесно можете да баламосвате пр..ос..ти..те, свикнали да живеят като С.к.о.Т.о.в.е и затова сте спокойни.Никой няма да излезе на улиците,защото няма кой да плаща.Срам и позор.С.та.до което чака някой друг да му свърши работата и е задоволява само със зрелища сътворени от не

412

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 449 При мен е вечер. А на теб ти е много ниско челцето.

411

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 448 - Човече, смени си дилъра. Какви кошмари ти се привиждат рано сабалян? Да не си ваксиниран със Спутник? не е хубаво да се мешат дрогите, легни си пак, успокой се, не си давай парите за путински *** и всичко ще се оправи, няма, мойто момче, няма, сънувал си, ще ти мине!

410

Анонимен

преди 2 години

Ако чакате сами да се махнат жестоко се лъжете. Зад тези и всички от типа макрон , трюдо та дори и байдън стоят други с много ,много пари които владеят света. И те са жестоки убийци. Така че носете си новите дрехи и си живейте както искате доколкото ви позволяват. Това което може да ги свали е тотално неподчинение и сриване на това което ги държи - лъжа на всяка крачка и абсурдност на поведението.

409

Анонимен

преди 2 години

В Парламента има 7 партии. Пет от тях са БСП под различни имена, а останалите две не знаят какво правят там.

408

Анонимен

преди 2 години

Първо да се забранят БСП и Възраждане. Другото - после. Едно по едно.

407

Анонимен

преди 2 години

Светът щеше да е по-добро място за живеене без комунистическите наследници. България също. Щеше да се оправи за два дни, не за сто. Ама комунистите стискат и не пускат.

406

Анонимен

преди 2 години

Кеф ти програмка кеф ти книжка у кръчмата докато това не се пресече корупция ще има под маса винаги

405

Анонимен

преди 2 години

Не на корупцията даите път на нормалните хора стига