15

Анонимен

преди 2 години

аха, недоволни сте ... а сега освен нефт и газ .... я си представете че спрат - те го спряха, но ако не го възстановят износа на зърно за африка и 1 000 000 000 хукнат от глад в европа ...кво праим ..!!!

14

dakotabg

преди 2 години

Сетих се за лисицата и гроздето...

13

До Анонимен 9

преди 2 години

кои са тия 2 съюзника, стана ми интерсно???

12

не

преди 2 години

Не е заплашено...............разбира се..............светът е голям.............светът не е само Англия, Франция и САЩ!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Японците казват че най-важния език който трябва да говориш е езика на клиента. Дали РуССия ще намери хора които да имат общ еЗЗик? На никого не му се говори руЗЗки, много наЗЗистки звучи

10

Ангел

преди 2 години

Вижте кво става в Китай. Американците вчера им наложиха санкции ,днес Китайците двойно реципрочно им го връщат. Света ще се раздели на 2 . Северна Америка и Европа срещу Азия . Незабравяйте че Бразилия е член на БРИКС и ще поведе целия континент на страната на Русия и Китай . Африка също недолюбват запада. Накрая ще се окаже от 7 млрд население 5 милярда срещу няма и 2 милярда евро атлантици !!!

9

Анонимен

преди 2 години

Те, купувачите, желаят да приемат руски товари, ама не им разрешават

8

Анонимен

преди 2 години

Не виждам да има някаква заплаха. Украйнците въпреки че ги бомбардират не спират транзита на газ. Накратко казано сами си купуват бомбите, който хвърлят по тях. Саудитците и Иранците въпреки молбите на Байдън и Джонсън отказаха да увеличат предлагането. Пък и няма много голяма разлика дали ще замениш един диктатор, като Путин със шейховето, които от години нарушават човешките права. Общо взето водеща е цената, а не приказките за пред хората за демократични ценности

7

Анонимен

преди 2 години

а на руснаците им дреме какво драскате тук - имат си два верни съюзника и не им пука ...ние да му мислим

6

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

В началото на 80-те години запасите на петрол на планетата бяха за 50 години. Ок. минаха 40 остават още 10 години и ....... И тогава арабите яхат отново камилите, а пиндосите мулетата

5

Анонимен

преди 2 години

Заплашена е самата Русия, предстои и разпад

4

Анонимен

преди 2 години

Твърдо не!

3

Анонимен

преди 2 години

На Русия не но всички останали зависими от Русия-Включително Европа и Америка да.Това вече даже в конгреса на ФАЩ го казват. Но какво повикало,такова се обадило.

2

Пен

преди 2 години

Напишете някоя статия за инфлацията при нас и за светлото ни бъдеще! Стига ни занимавайте с Путин и Русия от сутрин до вечер.

1

istiНata

преди 2 години

Заплашено ли е петролното бъдеще на Европа и България?*