114

Строго секретно

преди 2 години

Командир е Чапаев, адютант Птека, а Анка е картечарка.

113

До 170

преди 2 години

Ще, ще, ще....

112

Глупости колосални

преди 2 години

Руснаците не са използвали и 5% от военните си възможности. В момента изчакват изтеглянето на цивилното население. И тогава ще настъпи същинския екшън.

111

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че путин изпраща в Украйна хора, от които иска просто да се оттърве. Нама да се очудя, ако той е поръчал петимата генерали. Да са един - двама, как да е, ама пет потвърдени за няма и месец...

110

Анонимен

преди 2 години

Хохлите лъжат и измислят. Украинска армия няма това са наемници и бандити срелаъ по всичко и обвиняват Русия. Вече колко руски генерала убиха, клоуна пуска видеота ....

109

До SS:

преди 2 години

Писал си преди, че си бил наемник. Ако не е тайна, може ли да кажеш къде и какви са твоите коментари и прогнози за войната от професионална гледна точка.

108

SS

преди 2 години

Сега е време старите ергени да се задомят ! Проблема е ,че украинските бежанци не са никак бедни ! Имам имоти които давам под наем ! Вчера се настани майка с двете си дъщери по на 20 и 22 год ! Казаха ,че са от Харков ! Вадеха пачки с бг пари и US долари ! Спомням си ,че навремето жена ми азиатката тръгна с мен от Югоизточна Азия с една рокличка,едни сандалки и две клечки за ориз ! И тя бягаше от войната навремето там !

107

Анонимен

преди 2 години

Ал Кайда винаги съобщава на САЩ.

106

Живко от Варна

преди 2 години

Защо НЯКОИ ХОРА искат аз да бъда цял живот САМ ?!Поради какви причини са правили истински и старателни манипулации върху моята ИСТИНСКА съдба ?Тва че някога съм прекрачвал граници, това не означава, че винаги ще е така!За в бъдеще няма да прекрачвам граници и даже няма да правя умишлени проблеми на никого !

105

До 157:

преди 2 години

Но, винаги да ползва презерватив.

104

Русофил

преди 2 години

Натoпopчен русофил търси сopocoидка за временни сексуални контакти.

103

Живко от Варна

преди 2 години

Защо НЯКОИ ХОРА искат аз да бъда цял живот САМ ?!Поради какви причини са правили истински и старателни манипулации върху моята ИСТИНСКА съдба ?

102

Как кой

преди 2 години

това е Янев, генерал янев, стефан янев води под прикрите тази операьия

101

Анонимен

преди 2 години

Съвсем типично за САЩ мислене, градено през последните 20 години във войните срещу афаганстанските и иракските овчари. Те са свикнали да воюват срещу разпасани команди на подчинение на "боса" от последното ниво от играта. За зелените глави във Вашингтон е непонятно какво е да воюваш срещу армия като руската, затова се чудят каква е йерархията там.

100

Z

преди 2 години

Руската армия исторически страда от липса на западен порядък във военните действия. Те така си воюват. В края или не им се получава или обратното. Но в случая, бедата на западното разузнаване е, че не може да разчита на това. Не знаят кой е камандира, не знаят какъв е замисълът. Ами добре, по резултатите в края ще отсъдим. Иначе, заявленията на щатските генерали, освен интрига за пресата, могат да се приемат и за градивна критика.

99

Анонимен

преди 2 години

Та те сигурно не знаят че са отпуснати от техният конгрес 1 милиард долара за да купят от техните военни заводи оръжия за Йемен. Те доставят оръжие и на двете страни на конфликта.

98

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Американците скоро ще разберат кой е главният командващ на руската армия.......След като се развее знамето на Русия над Белият дом !

97

Анонимен

преди 2 години

Явно разузнаването на САЩ очаква да вярваме, че 150 000 войници спонтанно са нарамили автоматите и са се събрали около украинските граници в Русия и Беларус без никакъв план в живота си, след което са тръгнали на разходка в Украйна без централно командване. Чудя се към какъв тип аудитория е насочена тази глупост- към дечицата или към наборите на Байдън, които вече са на интелекуалното ниво от детската си възраст?

96

Анонимен

преди 2 години

Балона наречен Сащ ще се спука ако не са конфликтите който създават под предлог че са "миротворци".

95

до 146

преди 2 години

Ми то хубаво приключила играта...ама какво владеят руснаците и какво очакват да спечелят? Защото вече снимаха новите попълнения от танкове да се запътват към Украйна. Ама къде са предишните? ахахахаха Груз 200 за ***. Путин не може да преброи чувалите дето пристигат.