201

славянин

преди 2 години

Между другото за феновете на ''велика'' окраина и бандеровския башибозук в Русия по официални данни живеят почти 2 милиона украинци, а по неофициални 5 милиона! Украинци, не руснаци от окрайна!

200

Ангел

преди 2 години

Телеграма е пълен със заловини в Мариупол "бежанци" със големи липсващи части от кожата им . Защо са си го причинили според вас ? Изрязали са татоираните нацистки символи на Азов за да могат да избягат от Руските военни. Уви , не им се е получило!!!

199

r3v0lv3r

преди 2 години

До БобиОбграден, необграден, като ревнаха индийците, че имат 500 студента, които не могат да се евакуират и руснаците спряха да гърмят по пътя за бягство народът успя да се спаси, като идваха уркаински автобуси да ги спасяват. Хората можеха да бъдат спасени в Мариопол, просто не изнасяще на руснаците и крайният резултат е въпросната картинка.

198

славянин

преди 2 години

В репортажите от Донбас донбасчани така ''благославят'' бягащите презглава бандеровщи за 8-годишния им терор, че чак ми се изправят косите! Същото правят и успелите да излязат от Мариупол цивилни - ''благословии'' до бога за ВСУ и бандеровския башибозук!

197

Много дърт комунист

преди 2 години

Другари таварищи Абе останаха ми няколко пакета тоалетна хартия.Разменям я за олио а ползваната за зехтин.Пишете ако имате интерес.Слава Путино!

196

Адмирации

преди 2 години

Имаше 3 варианта за атаката в Украйна, 1. Бърза атака и смяна на властта с приближени на Русия, 2 атаката не върви по план и се оцепва източна Украйна в нова Република Новорусия, западния дел се поделя от Унгария и Полша (този вариант отпадна заради предателство от двете), вариянт 3 - бавна атака със съпротива и унищожаване на крайни елементи и инфраструктура и анексиране на цяла украйна. Цяла Русия, е ядосана на Полша, че не се съгласи на вземе Ллов, сега ще се готви да яде шамари.

195

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не трябва да дават на азов да се измъкнат живи от Мариупол и да тероризират други населени места!

194

не ДАЛИ, а ДОКОГА

преди 2 години

За Мариупол, въпросът не е ДАЛИ, а ДОКОГА ще издържи. Вероятно още 10-15 дни, понеже там има олоко 15.000 елитни бойци от ВСУ и около 3000 Азовци. И всичко това в градска среда.

193

до 216 от славянин

преди 2 години

Ами мини през Москва, Санкт Петербург, Екатеринбург и другите големи руски градове и ще се наситиш на емигранти, даже някои руснаци са пропищели от тях! Ама то джендрастчето си мисли, че емигранти имало само по атлантическите земи!

192

Morski

преди 2 години

Като гледам колко емоционални минуси има на очевидни истини, става ясно 1.или колко е замърсен тролно нета 2.или колко са много българските предатели! Пък ние за предател президент се притеснявахме! То огромна част са хора, дето ще си плюят на петите, ако Рашистите ни нападнат! СРАМ и позор за Левски! "НАРОДЕ???"

191

Истината

преди 2 години

Фашисткия режим на Путин работи по модела на Иван Илин!

190

Китай му пази гърба

преди 2 години

Путин има информатори. Знае над 50% от възможноите варианти. Не мисля че ще остави територии в украйна. Но Кой знае. Ако има останали фашисти в киев ще си го вземе. Ворнната операция отдавна е на лична основа

189

Ангел

преди 2 години

Запада живее по добре от изтока защото изтока му слогува. Запада така действа от много години насам. И вие които подкрепяте запада значи искате да им робувате.Искате да работите за тях! Само че Русия иска запада да работи за тях. Всички които подкрепят Русия искат това .

188

До славянин

преди 2 години

Какви емигранти са от бившите им колонии бе ***?И ако беше толкова хубаво защо всички републики се отделиха.Останали са там защото любовниците им са рускини.Цял свят знае способностите им под чаршафите

187

Morski

преди 2 години

Московия- земя от дива и без собствено мнение! Вечно чакащи батюшката годударь да ги оправи.. Е той винаги ги оправя и така, докато изчезнат от земята! 1917,1991,2022!Това е третият път и прошка сега, вече няма да има!

186

до 208 от славянин

преди 2 години

Ами гледай репортажи и от Донбас какво казват донбасчани за бягащите презглава бандеровски ''юнаци'' и ще разбереш колко ги ''обичат''!

185

Дърт комунист

преди 2 години

Другари пуснали са олио трета цедка.Отивам на опашката.Обичам опашките спомен от соца.Там ме обарваха безплатно.

184

без излишности

преди 2 години

няма да издържи

183

Labarogi

преди 2 години

Путин не иска да превзема Киев, размислих го! Най-невероятното е, че може да го превземе много бързо и в аванс на НАТО, когато си иска...но след това ще остане само пепел...

182

до 205 от славянин

преди 2 години

Аз познавам човек емигрирал в Русия мистър анонимен! Русия е пълна с няколко милиона емигранти от всички бивши съветски републики!