158

Путин е путка

преди 2 години

*** машините му се опитват да прокарват различни опорни точки, кск Негово Величие никога не се проваля, как дори и да изглежда, че се е провалил, това било мъдър държавнически ход... Как едвали не не ходи по нужда....Общо взето, слаб лидер, въпреки армията от *** и прпагандатори, пиари.... Владко си е глупавичък....

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 162Те си мислят, че ако ги превземе Джуджа ще си живеят на хранилка, нищо подобно нема да им се случи :))) Четох в друг сайт, един русофил щял да ги посреща с хляб и сол......хахахахаха :)) Болни мозъци колкото си искаш в БГ, обаче не искат да живеят в Раша, това е любопитното :))

156

Анонимен

преди 2 години

До Офчий Мозък Американците никога няма да го допуснат,защото искат подчинена Европа на силна Америка.

155

народе-е-е

преди 2 години

А БЕ КАК ПА ЕДИН ТОЛКОВА ДНИ НЕ НАПИСА, ЧЕ НОВИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЩЕ СЕ КОЛЯТ И УНИЩОЖАВАТ УКРАИНЦИ И РУСНАЦИ (да не говорим за другите пет-шест държави) - ТОВА Е НАЙ-СТРАШНОТО ЗА НОВИЯ ЧОВЕК В 21 ВЕК!

154

Анонимен

преди 2 години

Какво ви боли за руснаците, като ние сме дъното на ЕС---------------Мен лично хич не ме боли. Освен това, в дъното на ЕС минималната заплата е 600+ лева. В Русия преди войната беше малко над 300 наши лева, а сега е и по-малко. Оказва се, че дъното на ЕС пак е нагоре от рая на Путин :)

153

Анонимен

преди 2 години

Санкт Петербург, най-красивият град в света,по време на белите нощи е уникален.

152

Анонимен

преди 2 години

Младежо наивен, съмнявам се, че си живял и работил в Западна Европа, още по-малко в САЩ.--------Господине просветен, работил съм в САЩ (Източното крайбрежие), имам и много впечатления от Западна Европа. И без форуми мога да кажа, че от всички европейски емигранти, руснаците се връщаха най-малко в родината. Може би украинците им бяха конкуренция в това отношение. И пак питам - като Америка се е запътила към пропаст, какво правят там всички тези руски тузари?

151

Анонимен

преди 2 години

А не иска! Как сакат западните хиени да се докопат до руските ресурси. Особено до титан, паладий, нефт, газ и уран. Просто лигите им текат от алчност. Туй че бройлерите сакат токчета Макдоналдс Кемикъл и Гучи, не означава че не искат.

150

Офчий Мозък

преди 2 години

Да приемат и Русия и Украйна в ЕС и войната да приключва.

149

Анонимен

преди 2 години

На нас, Херо и тем подобни ни го начукват 30г,вие за Путин сте се размислили . Какво ви боли за руснаците, като ние сме дъното на ЕС

148

Анонимен

преди 2 години

Кой е въстанал бе, тия сами си промениха режима и станаха бизнесмени, изкупиха всичко и сега си живуркат по западняшки хахаха

147

пожелани до Сър...

преди 2 години

Няма значение политическото пристрастие,но клетвите ще ти се върнат като бумеранг,гадино долна!

146

Анонимен

преди 2 години

Написаното показва тотално непознаване на геаполигика, иканомическа целесъобрадност, отчайващ опит за запазване на долара, желание на уса да туре ръка на европейския енергиен пазар , дефектите на настоящия капиталистически и т.н.

145

до анонимен

преди 2 години

"""""И в тази обречена Америка живеят на Лавров дъщерята, на Медведев сина"""" ----- Младежо наивен, съмнявам се, че си живял и работил в Западна Европа, още по-малко в САЩ. Живееш в илюзорния цифров свят на Холивуд. Реалноста е коренно различна. От 1992 г. до 2006 г. живях в Щатите, от 2006 до днес живея в Ирландия! Един съвет, вземи научи английски и влез в американските и канадски локъл форуми, така поне ще получиш обща представа накъде се е запътила Америка!

144

Анонимен

преди 2 години

Досега не съм срещал русофил, който да е ходил на почивка в Крим, или въобще където и да е в Русия. Макс Москва или Петербург и то и тези са единици. Уж Крим руски, уж много яко, но... Гърция, брат :) Никой не кара Лада, никой не ползва каквато и да е руска техника, или дрехи (ако въобще има такива, не знам), повечето дори елементарен руски не знаят, тествал съм ги. Само леят сълзи на "Любе" и си лепят по западните коли лепенки с руския герб. Това им е русофилията :)

143

Анонимен

преди 2 години

Хаха свободен свят на запад, какво ви е свободно, като бачкате като луди, за материалните придобивки и сте собственост на банки. На запад, само на екскурзия.

142

Анонимен

преди 2 години

Много елементарна, повърхностна и манипулираща писаница.Няма нежда от повече коментар. Хората с умствен багаж могат да видят , че не отговаря на истината и отсъстват причините и мноооого още подробности и детайли, които обръщат изводите

141

Анонимен

преди 2 години

Абе това човече не се ли усеща, че го начуква на руснаците за години напред, даже и неговите утре да го гръмнат

140

Анонимен

преди 2 години

OK!

139

До Путинистите

преди 2 години

ей льо...льовци... Като толкова ви харесва диктатура и комунизъм що не емигрирате всичките в Русия? Да работите за 500 евра, да не смеете да кажете една дума срещу вожда щото иначе затвор, да ви бият мутрите на олигарсите, да живеете като мишки в московските панелки, да нямате интернет и търсите хляб в празните магазини... Май не е оферта а? Затова всичките бягате на запад нали????