29

Анонимен

преди 2 години

Къде сме ние... няма ни в приятелски настроените към Украйна. Нищо че приемаме бежанците. Само чувам по колко им давали на укранците на ден... а защо не и на нас. Жалко.

28

Анонимен

преди 2 години

"Русия не иска да граничи с НАТО" - Русия отдавна граничи с НАТО. На запад с Полша, Латвия, Литва и Естония. На юг с България, Румъния, Турция. На изток със САЩ.

27

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха Запада, САЩ до къде ли щяха да издържат украинците?

26

Taню

преди 2 години

Усеща се, как гербаджийските калинки-пyтинoфилистици лека-полека се осеферват по бюрцата на държавните си службици в началото на новата раб. седмица и започват активно да заработват в името на народа... :)

25

ВБЗ

преди 2 години

Това заглавие е ала Зеленият човек току що станал от дълбок сън. Мисля ,че 95 % от трезво мислещите хора знаят ,че Русия не използва и половината от капацитета си в тази война.

24

До 25

преди 2 години

Добре, че дойдоха краварите, та и на теб да ти промият междуушното пространство, за да не си по-назад

23

Хм

преди 2 години

Малко се самозалъгват, но е важно да се поддържа бойният дух. Надеждата умира последна.

22

Анонимен

преди 2 години

Само като погледна на нашите русофили как са им промили мозъка през тоталитаризма, че след 32 години демокрация още не знаят в кой век живеят, и веднага ми става ясно защо българите в Македония са с толкова промити мозъци от комунистите.

21

Анонимен

преди 2 години

Аз пък 100% съм сигурен, че нефта, газта, цветните метали, и селскостопанската продукция отново ще счупят бардака и ще ли ядете дед овия след септември, а укрите и рашъните да се трепят по планграфик спуснат от давоските хиени. Щом микромекия се прехвърли в бизнеса със зърно и хранителни стоки и зае ба вирусологията си правете сами сметките, за инфлацията дето се задава.

20

Русия

преди 2 години

То туй е прублема им дето западнало наркуманската и укро прупаганда им фтълпи чи са укро извънземно безсмъртни и ся ши мрът фъшкиити АМА ЯКУ ШИ МРЪТ.Тия херои що са са скрили мастиити ф градувети сред цивилнити!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Важно е колко мъжленца в България са си наточили зъбите за украинки,трябва да си изключително деградирал,задръстен и комплексиран индивид за да опреш до най големите п-рцали на стария континент!!

18

БАНко

преди 2 години

ОТ 100 % ..... ОСТАВАТ 53 % !!! НАПИШЕТЕ И ТЯХ !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Война не се води по симпатии. Никой няма да пръсне едни пари, ако няма изгода. Русия не иска да граничи с НАТО, както беше договорката от Минск. Америка иска да е хегемон и да продава оръжия - затова насъсква и моли да набута някой, за да започне Трета. Украйна иска в НАТО, защото знаеха, че след зверствата на Азовци, няма да им се размине и търсеха кой да ги пази.

16

Анонимен

преди 2 години

До TaнюТе по принцип им щрака нещо в мозъчетата, свикнали са на глад и мизерия, проблема ще бъде когато ги отреже целия свят :))) *** на ли са велики и могучий, би требвало да остискат на глада :))

15

Да дааая

преди 2 години

След две седмици щяли язовци да маршируват на Червения площад, ама в черни чували....

14

Анонимен

преди 2 години

Полша, Литва, Наглобритания и Пиндостан, Чешката република, Румъния, Молдова, Словакия, Турция, Франция и Словения са най-приятелски настроените към Украйна държави, защото даряват оръжия, наемници и $ млн за поддържане на войната до последния жив украинец. Укропската браво-фейк-пропаганда бие всички предишни рекорди.

13

Анонимен

преди 2 години

Добре, че не пускаха мъжете на границата, че да видите тогава колко щяха да така категорични

12

Анонимен

преди 2 години

"Защо русия не нападна полша." - Този въпрос го задай на държавите, които още не смеят да поискат членство в НАТО.

11

Taню

преди 2 години

Извоюваното досега си е чиста военна история в стил Давид и Голиат. Жалко за жертвите, жалко за разбитите животи и потрошени институции, Русия ще изплаща репарации десетилетия наред!

10

БАНко

преди 2 години

ЗАЩО БЕШЕ НУЖНО ЗЕЛЕНДОЛСКИ ДА ЗАЛОЖИ ПОКРАЙНА ??? НАРКОТИЦИ И ХАЗАРТ !!! СНИМКАТА ПОКАЗВА ,, НАДВИВАНЕТО" !!!