75

До Българин

преди 2 години

Нобеловата награда за мир се обезцени...........след като я връчиха на военнопрестъпници като Барак Хюсеин Обама(подпалил няколко войни) и на предатели на родината си(Русия) като Мишата Горбачов!!!!

74

Апел

преди 2 години

Г-н Кирил Петков, ако четете тези коментари, моля ви да забраните проруските партии и у нас, защото разпространяват фалшиви новини и разединяват обществото ни. Благодаря!

73

Българин

преди 2 години

До Зеленски....... С психопата Путин никой те може да се разбере. Самият Путин не се разбира със себе си.

72

Правилно

преди 2 години

И в България трябва да забраним всички проруски партии: Атака, Възраждане, БСП и прочие.

71

Анонимен

преди 2 години

Всички са за забраняването на партии, докато не забранят тяхната. И после ама защо няма мир? Въпросът всъщност е защо има мир?

70

Анонимен

преди 2 години

Нормално. Потя е еврейска марионетка и те си ги поддържат. Каквото му кажат господарите, това прави.

69

Само питам

преди 2 години

Русофилчета каква ще бъде съдбата на вашият фюрер? А /Подобно на Хитлер ще глътне цианкалий в бункера. Б/ Ще бъде линчуван от разбунтувалите се руснаци и трупа му ще бъде хвърлен в Москва река. В/ Ще бъде ликвидиран он обкръжението си. Г/Ще избяга в Северна Корея. Д/Ще бъде съден като военнопрестъпник в международен трибунал. Е/Ще стане патриарх на Русия.

68

nina

преди 2 години

# 91Много елементарна и неадекватна интерпретация на конфликта Америка -Русия с прокси Украйна.Добре е да почетеш повече политическа история.

67

Руска кочина

преди 2 години

Зеленски е националист и си защитава родината. И то, бих казал, я защитава повече от смешно. В момента прави Потя смешен.

66

МНЕНИЕ

преди 2 години

Хитлер е направи забраната преди Войната . Зеленски е пич - вместо да забрани Нацистките Партии , забранява пацифистите .Всъщност с тази забрана за Партии остават само партии от Неонацисти .

65

Българин

преди 2 години

Зеленски ше получи Нобелова награда един ден, а рубладжиите да си плюят на воля по форумите за заработката. Екстра доза хъс от спада в курса. Най ми е жал обаче за некупените идеологисти, които наистина подкрепят руската диктатура и агресия, но иначе си стоят и черпят всички блага на демокрацията.

64

Анонимен

преди 2 години

Оффф тоя се държи като господар на света.. Не ви ли омръзна памперс-медиите да ви го навират всеки ден в лицата?

63

Като истината излезе

преди 2 години

Зеленски вече два пъти му отклониха актьорската вечер в Израел. Не помни ли? Иска да го изрежат официално - и тогава окупираната от ционисти америка автоматично ще му обърне грб. Така ли иска?

62

Анонимен

преди 2 години

Супер! В България кога?

61

Наркешите от Попа

преди 2 години

Браво брат, довечера ще се черпим от хубавото, знаеш ;-)

60

nina

преди 2 години

# 71 Зеленски никакъв пример не дава,защото той няма думата,драги.Зеленски е поставено лице,за цвят.Да изтръска малко имиджа на украинското националистично правителство.Можеш да потърсиш речта на П Порошенко пред техния парламент относно населението им в Източна Украйна в ютюб.

59

Я КОЙ БИЛ!

преди 2 години

До Българин - не знаем кое е балъчето , но понамирисваш.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "У нас трябва да се забрани копейкин" У нас трябва да се забранят всички партии, които подкрепят руския тероризъм. Всяка партия, която саботира общите усилия на ЕС и НАТО за справяне с руската агресия да бъде обявена извън закона като подкрепяща геноцидна идеология. Иначе по същата логика можем да си вкараме в парламента и партия, която подкрепя нацистка Германия. Опа, забравих, самия СССР беше дружка с Нацистка Германия. Даже правеха заедно военни паради.

57

До ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 2 години

Бандера е бил един престъпник , нацист и фашист...........който защитава Бандера, значи е фашист и привърженик на престъпниците!!!

56

Българин

преди 2 години

До Офф ,да се омита....... Както писах по-долу руската пропаганда е много елементарна, защото е адресирана да елементарна целева група. На нормалният човек и нормалният българин "евреин фашист" звучи като "русофил български патриот" т.е. и двете твърдения са неверни.