96

филип ейджи

преди 2 години

дайте независим източник, сателитни снимки!

95

Анонимен

преди 2 години

Все още не ми е ясно защо Украина не удари Руски градове,а само се защитава,Също така до кога НАТО ще се унижава и не атакува под Украински флаг.Да даде Украина Гражданство на обучени войници от НАТО (пилоти,артилерия и военне флот) с един указ и НАТО да дари самолети,кораби и артилерия и Украина да поеме атака към Москва и други Руски градове .

94

Анонимен

преди 2 години

До 147 Анонимен: значи никога Кремълските фашисти не са искали мир в Украйна, нито по План А, нито по План Б, В,Г. Това означава чеа Кремълските фашисти са искали да направят сюжет където всеки да след написаното от фашисткия Кремъл. Благодаря че разясни целите на фашисткия Кремъл. Нещо друго да искаш да разясниш? Примерно Как фашистка руШШнкя разрушава?

93

Анонимен

преди 2 години

Що е толкоз впечатлително действията на чеченските отряди не разбрах? Щото Кадиров обича да го дават по медии и го играе някакъв. Има сибирски, якутски и други отряди. ДНР и ЛНР имат сериозно натренирани и опитни щурмови групи. И никой да не си представя, че се водят атаки на щурм и пр. с ура .а. дори и от чеченци. Разчистването е бавно и методично. Азов в завода са пътници, заедно с завода. Евакуираните от града минават няколко нива на филтрация, и шанца наци, да се скрият всред населението е 0

92

Анонимен

преди 2 години

Няма ли новина от профила на руснака Исламбек Мендигалиев?

91

Анонимен

преди 2 години

И Ахметов видя какво е руския мир

90

Бай Иван

преди 2 години

Клоунът зеленски не иска да сключва примирие, резултатите за територията му ще са трагични ;) !!!

89

Анонимен

преди 2 години

И като руските окупационни войски унищожат Мариопул като град, дали в Русия ще живеят по-добре? Колкото и бомби да хвърлят, защо им е?Явно е че всеки диктатор му трябва външен враг. Вчера чух един руснак как иска Путин да ди тръгне - но само войната да свърши. Но затова Путин проточва войната, която никога. Яма да свърши. След като има примирие, Путин ще си ходи. И затова Путин обрича Русия, за да има външен враг. Затова Пръдли. подтиска собсветния си народ.

88

Анонимен

преди 2 години

Русия се нагодиха към тактиката на Украйна и преминаха към план Б. Може да се подразбира, че ако план А беше преврат и управление, план Б е разрушение тип Алепо, план В би трябвало да е разрушение тип Хирошима и Нагазаки. Те казаха, че ще има демилитаризация, по мирен път или по друг път.

87

До 144

преди 2 години

*** чеченците да те обрежат, и след сюнета от българин ставаш руснак!

86

Анонимен

преди 2 години

Русия все пак е малко по силна от Украйна, но се видя как зацикли прехвалената им армия, те ядоха бой в Афганистан, в Чечня. Как ще се бият срещу някаква сила като Китай САЩ или НАТО? Не се ли нормализира и Третата Руска империя ще последва предшествениците си, но това значи без Путин.

85

Съпротивата

преди 2 години

Войници от специалните части от Чечения ще щурмуват територията на завода Азовстал в Мариупол. Това съобщи лидерът на Чечня Рамзан Кадиров в своя Telegram канал. Кадиров отбеляза, че след пробива на отбраната на Мариупол голям брой бойци от националистическите батальони са се заселили на територията на завода. На специалните части е наредено да прочистят Азовстал с минимални щети за личния състав.

84

Чърчил

преди 2 години

"Фашистите на бъдещето ще се наричат антифашисти". Чърчил не е баба Ванга, но успешно е прозрял пътя на Кремъл.

83

Съпротивата

преди 2 години

Неонацистите от Азов бягат като мишки. Началничката на медицинската служба на Национален батальон "Азов" се опита да избяга от Мариупол под прикритието на бежанка. Юлия Паевская е участвала на Майдана и е била въвлечена във военни действия в Донбас в редиците на Азов.

82

Бай Гроздан

преди 2 години

Според мен спирането на войната зависи не от Путин,а от Зеленски,ако приеме руските условия.Няма ли мир скоро Украйна може и да стане част от Русия.На икономическият фронт Русия си е предвидила санкциите от Запада,който не е целият свят,а и за подобна война вероятно има муниции за 20 години.При конфликт руснаците винаги са единни и никой няма да го свали,защото това е война на империя,а не на Путин.

81

Анонимен

преди 2 години

Чеченците осигуряват хуманитарни коридори....ама много достоверно ми звучи направо

80

Анонимен

преди 2 години

Ти като си технически неграмотен промивай си мозъка с пропаганда от масовите средства за дезинформация...

79

До 138

преди 2 години

На този жанр в любимата ти Россия му казват Путинфилмь

78

Манипулация

преди 2 години

Много изкривена информация ни предлагате. Следим какво става от репортажите в каналите на Телеграм. Фашистите от Азовския отряд още преди три дни бяха отблъснати от Мариупол и се скриха в завода Азовстал. Няма по-добро място укрофашистите да получат заслуженото от пещите на Азовстал. Чеченските отряди прочистват апартамент по апартамент в града, вадят жени и деца от избите и ги предават на руските хуманитарни коридори.

77

Анонимен

преди 2 години

При добра логистика и снабдяване с оръжия Украйна ще справи, има и държави като Полша които и пряко са готови да помагат,защото знаят че са следващите...а България пак мижитурки, и с тез ама да не обидим и онез, че не се знае...накрая и едните и другите ни презират!