28

Анонимен

преди 2 години

Това е огромна простотия. Няма да останем без зърно, но цената му ще принуди много хора да не си купуват зърнени продукти и така ще има само за богатите. Това го гледаме от 30години с всички стоки. Като стане един хляб 3-4 лв ще си купуваш най-много веднъж седмично и това е... Без управление няма управия. Олиото не случайно поскъпва и само един лаик може да оправдае това с постове във фейса...

27

Анонимен

преди 2 години

Младоците богаташи от Продължаваме промяната са "успели в живота", извън призводството и са расли във виртуална среда. Не ги съдя, отбелязвам. Ако са наистина умни, значи умеят да се учат. Да бъдат все така прилежни и да започнат да се запознават със същността на реалния живот. Наивността "много лесно се управлява държава" (К. Петков) да я усетим, че е преодоляна.

26

Анонимен

преди 2 години

Ако няма хляб ще ядем банани . Нали ни превърнаха в бананова република на САЩ . Преди правехме полупроводници а сега само зели проводници :)))

25

Анонимен

преди 2 години

Сега ли ще се сее зърно?Кога ще го жънем Юли или Юни?

24

Анонимен

преди 2 години

Голям проблем се оказват територите попадали в зоната на разграничение. Всичко е насято с мини от всякакви видове. По някой оценки ще са нужни години за обезопасяване, а най вероятно ще има и случайни жертви всред населението години напред.

23

Фотосинтеза

преди 2 години

Русия и Украина бяха едни от основните производители на зърно в света! Освен това, Русия е и една от основните производители на изкуствени торове! Ще рече - Зърно -50%, торове -35%, реколта -40%. Извод - Глад и Скъпотия!

22

Анонимен

преди 2 години

Има информация, че в Египет са замразили цената на хляба.

21

Анонимен

преди 2 години

зърно има и ще има - но...трябва "масите да се обработват" с лоши новини, да се всява страх и ужас, несигурност в бъдещето - ТАКА СЕ УПРАВЛЯВА НАЙ-ЛЕСНО

20

Хемус

преди 2 години

Да се гладува е здравословно!Свърши тая филии с мас да ядете!Наблегнете на джанки,интересното е,че миналото лято нямаше!Джанките и те сигурно удариха тавана на световната борса

19

Анонимен

преди 2 години

3, в какъв един глас да говорим? Нали заради това е войната, икономическата война, защото не сме съгласни "да говорим в един глас", т. е. някой друг да ни представя гласа. Аз няма как да съм "на един глас" с тезим които ни спретнаха финансова блокада и после ни помагаха със заразено зърно . Аз съм на повечко години и знам причините за Виденовата зима.

18

Дар от вселената

преди 2 години

Хората, които искат на мен да не ми върви и да не живея добре и да нямам приятелка и т.н., всъщност те се смятат явно за БОГ !Дано им бъде простено от вселената, дано !

17

ДртПрч

преди 2 години

Сега хората ще осъзнаят, че хлябът е по-важен от Айфона

16

Анонимен

преди 2 години

Еврогейците да му мислим . Ще има всичко ама колко ще струва е друг въпрос .

15

алиекспрес

преди 2 години

Осъждам Путин веднага на бесилото, сега кой ще ми купува *** бре, как не ви е срам да ми плащате в рубли, неприемливо.

14

Агро Трегер

преди 2 години

Абе как може житото да се сее през март и да се жъне през юни , кви са тия сортове , това да не е люцерна

13

Анонимен

преди 2 години

Защото толкова наблягат на това,че са времена на война?Войни е имало всяка година.И както преди, така и сега света не е във война. Войната е локална,а това че някои имат интереси да въвлечат и останалите е съвсем друг въпрос.

12

Анонимен

преди 2 години

моля , моля , раздайте учебник по български език за четвърти клас ! нека всички преговорят подлог и сказуемо!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Дай боже Украйна да остане без зърно, в България си имаме достатъчно за вътрешни нужди и за износ. Българските агро-производители трябва да се възползват максимално.

10

Анонимен

преди 2 години

Ще го изнесат за да се огушат още повече

9

Широко затворени очи

преди 2 години

Да приемем че тази година ни чакат орди гладни африканци?!? Повечето ще търсят Германия и Франция