133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 161 Баш т72 си беше и Z на него ( изключително грозни знаци) са изрисували руснаците, а колкото до украинците те са основно с Т64 Булат вземи първо се пообразовай малко и тогава рипай на реплики!

132

Анонимен

преди 2 години

Раша вече е приета като варварска страна, дори и търговските им партньори от Германия, които основно поддържаха проекти с които им наливаха милиарди за оръжията им ги режат!

131

До 146

преди 2 години

Байрактари не летели? Вчера им доставиха още....

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 "Няма т-72 в руската армия" Ко? Майко мила. Няма такава неграмотност като тази на русофилите.

129

Траляляляляяя

преди 2 години

До запознат "Ако американците го спрат, то има други глобални системи за позициониране и лесно ще бъдат заменени." Има всякакви системи за позициониране, лесно ще се откажем от ГПСа.

128

Анонимен

преди 2 години

Хаха. Алкохолиците не могат да си криптират собствените военни честоти и украинците ги подслушват. Как да повярвам, че могат да заглушават сателитни сигнали?

127

Анонимен

преди 2 години

Пиле не може да хвъктне над Украйна .На седмият ден протувовъздушните системи ,летища бяха унищожени . Росия 24 - по обективна телевизия с репортери - нещата кавито са ..

126

Анонимен

преди 2 години

Без Икеа и Макдоналдс демокрация няма!!!!Русия ще се разпадне заради Путин!!!!

125

Анонимен

преди 2 години

България ще се оправи когато последното комyн.ЕГН се спомине от естествена cмърт.

124

Анонимен

преди 2 години

Руснак му кажи и повече не го обиждай.

123

Джуджака

преди 2 години

До Анонимен 146 "Украйна е свършена" Ох, слава богу, успокоих се като прочетох това във коментарите на днес.бг.

122

Анонимен

преди 2 години

До 129Незнам какви са Джавелините, но е факт че руските танкисти не смеят да тръгнат към украинските позиции, а 90% от унищожените руски танкове ( които са документирани в Телеграм с филми и снимки са с взривени куполи!!! А това приятел е почерка на Джавелин, нещо като негов подпис под смъртната присъда, онзи ден в Мариопол имаше пуснато филмче от Азов на два руски танка Т72 единия го препарираха традиционно с взривен купол, но втория беше уникат целия купол хвръкна и половин руснак.....

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 Херсон е "вече руски" от поне 8 дни. :)))) Обаче пак го опердашиха големия пагон, барабар с една шепа хеликоптери.

120

Анонимен

преди 2 години

От целия Европейски съюз, подкрепата за Русия е най-голяма в България!! 61% от българите поткрепят Русия в действията и спрямо Украйна! ФАКТ!

119

Анонимен

преди 2 години

Русия започна използването на солнцепек срещу обкръжените извън населените места фашисти

118

До запознат 135

преди 2 години

Глупости. Руснаците го заглушавят бе умник. Излъчват на неговите честоти. Правят го заради Натовските ракети дето са около Украйна.

117

Брей, гоуема ралта

преди 2 години

Вече хората хората родени след 90 година са на 32 години. Това е ново поколение, което няма нищо общо със сегашните дъртаци. И *** и Байдън до максимум 10 години ще са 2 метра под земята и никой няма да си спомня за тях, а новото поколение вече ще им е заело местата. Тези са представители на бумърите, които вече си отиват и в двата смисъла, а един човек като почине, на следващият ден вече никой не си спомня за него/нея. Еволюцията никой не може да я спре.

116

Евангелие Матю

преди 2 години

Оттогава ИИСУС начена да проповядва и да казва : покайте се защото се приближи кинжала небесен. И катовървеше покрай Галилейско море виде двама братя - симона наричан петр, и брата му андрея да хвърлят мрежа в морето, понеже търсеха фараона

115

Пфуууф

преди 2 години

Глупости. Бай Ставри включил ВЕФА. Ше се забавлява довечера със знатни гости.

114

Анонимен

преди 2 години

Какво става, бе, евроатлантичета? Вече се чудите как да лъжите, нали?