230

Антрополог

преди 2 години

Реда на 3 *** от 19 те от сърча на Лена в гугъл минаха през коуша да се готвят другите 16 ли ? Правото е основоположник на държавата, прокурорите трябва да са свестни хора от скромен и честен род. И да се пазят о специалени екипи и който заплаши прокурор да го осъдят веднага за 3 лета .Въпреки комунистическите мракобесия и избиване на елита все още има добри хора.Има ги сред наследниците на гораните (които единствени са се били с комунистите още дълги години след окупацията през 9.9.194

229

Анонимен

преди 2 години

Тея двамата ако цъфнат пак в Банкя,лошо им се пише!Изпращат разни типове да плащат децата на хората!***!Неотложно било!И какво намериха?Айде да не казвам...После се въртяха като пумпали пред журналистите и се чудеха какво да съчинят!Развя някакви листове по едно време,абе луда работа!Или доказвайте престъпления или мълчете!Тооолкова шум за нищо!Не знам ББ дали е престъпник,но Божков е,със сигурност!

228

Случаен минувач

преди 2 години

Добре бе, сменяте Гешев с "послушен" прокурор. И той внася в съда обвинителен акт срещу тримата арестувани. Съдът веднага ще ги оправдае, при такива "доказателства" и най-неопитният адвокат ще направи прокурора смешен! Кой е този прокурор, дето ще се изложи професионално и ще си рискува репутацията в съдебната власт?

227

Анонимен

преди 2 години

Тръгвайки към къщата на бившия премиер, 20 минути преди да стигнат на адреса, полицаите се обадили на НСО и ги предупредили, че ще влязат в дома му, за да не се случи непредвидена престрелка. Минал обаче повече от половин час и от НСО се обадили в МВР да питат къде е групата. Тогава станало ясно, че полицаите са объркали адреса и търсели къщата на Борисов, тъй като не успели да се ориентират. Наложило се от екипа на вътрешния министър да търсят по Гугъл къде е адресът на бившия премиер. Цирk :D

226

Падаря

преди 2 години

С Божков няма да стане няма да се навие да идва от Дубай.Следете парите и данъците в САЩ за неплатени данъци що звезди изгърмяха или нямате интерес да има силна данъчна система за големите пари.Иначе нас М тел ни съди навремето за 4 ст. неправилно внесена сметка и олекнааме с 200 кинта(такса частен съдия изпълнител) 2008 някъде май беше...То и сега кметовете по селата бръмчат с частните съдии-биници-мури с дипломи от печатницата за дипломи на мутрите.

225

Доколкото разбрахме

преди 2 години

Жетрва Божков свидетел Петков по това дето е чел от гугъл не, че е сълза Борисов ,но няма как прокурор да клъвне на това.

224

Случаен минувач

преди 2 години

Кирчо е Оливър Харди. Само да надебелее малко. А пък Асенчо е Стан Лаурел. Смешни работи правят, но лошото е, че тези работи ни се отразяват върху нашите гърбове!

223

Анонимен

преди 2 години

Рашков се прибира и жена му започва да вика:- Къде беше бе, пияницо?- Играх шах с Киро.- А защо миришеш на ракия?- Че на шах ли да мириша?

222

Баце голям

преди 2 години

Ако са имали нещо срещу борисов прокуратурата няма как да не заведе дело срещу доказателства - бацо се кротна погледа им сеира и сега ще предизвика нови избори , хората ги видяха колко струват и отново в парламента ще са - герб , вьзраждане ,дпс - славчо , дб отиват право при вмро мога да се басирамКорнела ще е на кантар ако не отидат повечето и гласове при вьзраждане

221

Случаен минувач

преди 2 години

И така, бате Гойко беше пуснат на свобода. Тези, които поръчаха ареста му, станаха смешни. Сега, ако има капка достойнство, адашът му Рашков трябва да подаде оставка. А Просто Киро остана с пръст в rъз. Страшно му се искаше да блесне като герой, дори и като свидетел се писа, но стана за смях! За пореден път. Оставка Киро, некадърник такъв!

220

Рашкова

преди 2 години

- Абе пияницо, знаеш ли колко умряха от пиене, а?- Я не лъжи мааа На некролозите ясно е написано - "От роднините, близките и съпругата"

219

Анонимен

преди 2 години

Кире,за премиер не ставаш,брате!Хващай тая добра Рашков и го карай към Суходол.Не се излагайте повече,че страдаме и ние покрай вас...Пред Кьовеши развъртяхте панаира,жената се видя в чудо с вашите циркаджийски изпълнения!Майкоо,майкооо,от къде ви събра Радев!

218

Анонимен

преди 2 години

До другаря Рашков и другаря Киро Петков, моля използвайте мозъка си за мислене, а не само като склад за факти!

217

Анонимен

преди 2 години

Тези много се надцениха и ще ядат дървото скоро време. Подценяваха Борисов, продължават да го подценяват. Бедна им е фантазията какво ги очаква след намесата на Европейската прокуратура в тази каша.

216

Анонимен

преди 2 години

Най-много да осъдят мъжа на Арнаудова!Тези двамата една година говорят срещу Борисов и една лъжа не успяха да докажат!Баце имал и дете,ама не знае,от тях разбра!И къща в Барселона!Пък може и брат да му измислят!Безсрамници!

215

Анонимен

преди 2 години

Цялата държава се тресе. Хората нямат пари за ток и живеят в страх и несигурност покрай инфлацията и отделно покрай войната, а тези kлоуни тръгнали да свидетелстват на Божков Черепов. Тотална щета за България. За това ли им плащаме по 10 000 лева заплати? Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Оставка!

214

Телефона любов

преди 2 години

Целата работа е малко развален телефон, Божков им говори едно те на полицаите друго и полицаите трето правят !! Комунисти кво да ги правиш братче!

213

Герб

преди 2 години

Който писа , че баце мисли мащабно е напьлно прав докато се задирят сьс него го направиха герой а той дори вече не искаше да се занимава с политикаЕвала бацо пак ще си премиер

212

Анонимен

преди 2 години

А,пак ще правят шоу тези двамата!Лошо няма!Само да кажат кога,да се заредя с пуканки!И да подготвят доказателства,документи и свидетели,че иначе пак ще ги изпратят по живо по здраво.

211

Браво

преди 2 години

Подготвиха бацо да се завьрне сьс -200 като мьченик