385

ББ

преди 2 години

и понеже днеска спекулираше гешевтурата с името на г-н Божков...математик...оцеляващ българин,виновен е,че е давал...нямал е избор...средата дай ми или ще ти ограбим бизнеса я създаде дпс-гроб...ама той грешен...защото иска да оцелее...а те създали Ада дпс-гроб...рекетиращи го...били невинни,подцетявате го...божков не е дявала...доган и компания са...слуги на путин!!!

384

ББ

преди 2 години

да попитам...новобогаташите от дпс-гроб...и обслужващите ги пУтриоте...къде са милиардерите на путин...самозабравили се?къде са им яхтите...милиардите?...та вие ли...няма да ви позволим дпс-гроб да прревърнетеп думата българин в нещо срамно...в м.ъсна дума...приятели Бог ни е дал живота като Свободни ..не дължим нищо на никого...манипулират ви и ви лъжат,че имате богове като...борисов и доган...те са алчни крадци,ограбват ви...не резпределят..крадат и ви предават,унижават ви...срамят Народа Ви!

383

ББ

преди 2 години

борисов не е кадафи...не е садам дори...обслужващ престъпник е...позор е за България...ще бъде наказан разбира се...и двата файтона обслужващи путин чрез него...умират невинни деца в Украйна заради лицемери като борисов и вебер!Света ни не може да приеме това...това е престъпление и съучастие в престъпление......борисов и вебер са съучастници и помагачи на военнопрестъпник приятели...няма начин!!!

382

ББ

преди 2 години

До Анонимене кого да сигнализира...вебер от щази ли...те са авери по линия кгб...и двамата обслужват путин...боко предавам България...вебер Германия...от десетилетия...и всички го знаят...от страхи лицемерие се правят,че не виждат...приятели САЩ го вижда...САЩ са човеколюбива Нация...доказали са го с животите си...ще има възмездие...строго,безкомпромисно и Справедливо!!!Бог да пази САЩ!!!

381

Анонимен

преди 2 години

Бате Бойко, след като комунизма се е върнал, ти какво чакаш, а не го спреш?? Активизирай се, действай, сигнализирай органите на ЕС, изринете комунистите.

380

Анонимен

преди 2 години

Ей този бо"*** пак ще го убиват бе ? Оня телефонист докторът му каза че вдигнал кръвното в ареста обаче никой не му го измерил, дъщеря му крадлата казва че много терор изтърпяла, ама забравила за терорът който рекетьорът татко и е причинил на хиляди граждани, ГЕРБопитеците днес са победители благодарение на корумпираните платени от тях прокурори, но в Европа разследват и те, затова беше и Коьовеши в България Божков и Цветанов /банкера/са свидетели и потърпевши...

379

ББ

преди 2 години

До Няма да забравя,хаха...глупотевини на руски ***...в Черно море нама кораби на САЩ...само руски готвещи се да обстрелват Одеса...да убиват деца на украйна!!!

378

ББ

преди 2 години

До Костадинов Президентхаха позор...то едвам го сласиха съюзническите от разстрел заради разузнавателната му в полза на убиеца путин в Украйна...Бог да пази!копейкин благодари,че си жив на съюзническите които плюеш,че си жив...ела на себе си...рулетата нямат стойност...следващите 500 г. ще е така и ще става още по-зле...енич.рче!!!

377

Няма да забравя,

преди 2 години

когато Бойко каза, че тук на нашето море иска да вижда чайки и плажове , а не самолети.Но го пречупиха САЩ.

376

Спокоен

преди 2 години

Хайде малко мисъл. Целта на упражнението беше ясна - да се покаже нагледно пред Кьовеши, че на българската прокуратура няма как да се разчита. И бе изпълнено брилянтно.

375

ББ

преди 2 години

До Случаен минувачуау още тази нощ може отвоно,ако МВР получи сигнал...спазват Законите,гешев стана за смях за пореден път...живеем в глобален свят...не е толкова просто...като боко и гешев...това не разбират и не разбирате...пътник е боко и аверите му,без значение кой е министър-председател,кой е министър на вътрешните,кой колко телевизии има и какви офшорни...къде е абрамович?Садам?Кадафи?скоро и путин...господаря ви,четете...четете Историята на човечеството ни...Библията...приятели...четете

374

Хайде, хайде

преди 2 години

Кое беше бруталното? Нещо белезници ли ти сложиха /впрочем задължителни по процедура/. Оковаха ти краката във вериги ли? Защото на Иванчева краката и бяха оковани точно така. Нещо те събориха на колене или по очи на земята? Кое точно беше бруталното?

373

Бойко

преди 2 години

Ние ги хващаме,вие ги пускате! Незаменим лаф ,актуален и днес.

372

Костадинов Президент

преди 2 години

Аз да стана премиер и ще ги размажа.

371

Дайте път на

преди 2 години

младите в политиката, стига вече с тези пенсии

370

абе Боко

преди 2 години

тебе колко пъти ще те "убиват" бе? Направи го сам, за да отървеш хората от тая грижа, а и ти ще рахатясаш.

369

Анонимен

преди 2 години

Да е жив и здрав, да си гледа старините и внуците, политиката вече не е за него. Достатъчно се е подвизавал на политическата сцена, достатъчно простотии е направил, стига вече.

368

Мнение

преди 2 години

Поредният цирк. Какво ще намерят в къщата, та батГойко не е вчерашен. Абсолютно аматьорско изпълнение. Какво иска да направи Киро лъжата, да отклони вниманието от настъпващата супер инфлация ли? Евтини циркаджийски номера .

367

Случаен минувач

преди 2 години

И така, бате Гойко беше пуснат на свобода. Тези, които поръчаха ареста му, станаха смешни. Сега, ако има капка достойнство, адашът му Рашков трябва да подаде оставка. А Просто Киро остана с пръст в rъз. Страшно му се искаше да блесне като герой, дори и като свидетел се писа, но стана за смях! За пореден път. Оставка Киро, некадърник такъв!

366

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам Кирил Петков да управлява България, отколко пп ГРОБ и Бойко Банкянски!