79

Хибридната война

преди 2 години

срещу Русия продължава!!!!Изкривена информация и само злоба към Русия без да се показват зверствата на неофашистите от украйна!

78

до Бай дън

преди 2 години

намерихме ядрените бомби, химическото и биологичното оръжие в Украйна.и Короната е разработена от Украйна!

77

до Путин

преди 2 години

Тавариш, намери ли ядрените бомби, химическото и биологичното оръжие на Украйна. Само където не твърдеше, че и Короната е разработена от Украйна!

76

DIvanov

преди 2 години

Минута е много:) Няма време... а също и гориво за техниката, боеприпаси и храна за войниците. Добре, че се намира по някоя кокошка за краднене. Затова бързат с преговорите, да има затишие да си оправят логистиката(не, че можеш да оправиш нещо, което де факто не съществува).

75

Анонимен

преди 2 години

Русофилите биха направили всичко за Раша, освен едно единствено нещо, не искат да живеят там. Това ако не е противоречие, не знам :))

74

Анонимен

преди 2 години

Украинците набиват ли ти канчето таваришч? Язък за фукните и анимационните филмчета, руската военна пропагандата се спука като сапунен мехур.

73

Попов

преди 2 години

Голям миротворец се изкарва тоя агресор,окупатор и разрушител ?! На фона на експанзията в независима Украйна,на многобройните жертви и още по-многобройните разрушения товарищ Путин се бори за приза " Честната,недооценена Марийка " ?! Не вярваме на думите му,уверени сме,че именно руската делегация протака преговорите като се цели бавното и постепенно "задушаване" съпротивата на храбрия украински народ и диктаторът да диктува и по-нататък условията си...

72

Ха

преди 2 години

Да не забравя,,, новичок не иска ли? Или вече е глътнал без да знае

71

Анонимен

преди 2 години

Дали ще е другата седмица или след още няколко месеца ще се приключат бойните действия. Русия от 25ти Февруари не си е отваряла стоковите борси от страх, че всичките инвеститори ще продадат всичко и ще си бият шута, а там са 3/4 от всичките пари на Русия. Като свърши войната обаче дали ще отпаднат всичките санкции? Путин ще си е добре с неговите 20-30 милиарда в офшорки. Ама не ми се мисли колко дълго ще траят икономическите последици за обикновения Руснак от тоя цирк дето им скрои Путин.

70

Анонимен

преди 2 години

Няма да се учудя, ако Путин страда от смъртоносна болест и му остават няколко месеца живот. Защото изобщо не е типично за него да е толкова нетърпелив и припрян. Той сега действа на принципа: След мен и потоп!

69

Анонимен

преди 2 години

Путин поставя условия , чрез бомбите. А това не е разговор а геноцит. Путин се налага да притежава нещо , което не е за него, няма капацитета да го управлява цивилизовано Второ не може да притежаваш терен само за това , че искаш да си империя .

68

Кривондел

преди 2 години

Първият ден руснаците отказваха да разговарят със Зеленски. На втория-третия Путин призова украинската армия да свалят "тия наркомани и нацисти". На двадесет и незнамсикойси вече се оплакват, че украинците бавели преговорите.Пък вие си мислете каквото искате за руските успехи.

67

Кики

преди 2 години

Вова , хвърляй пешкира , че колкото повече отлагаш толкова поголям става резила.Каква беше тая армия , какво е това лутане и анархия та не взе командири от Еритрея поне еди братски фестивал да направите.

66

Анонимен

преди 2 години

Как да превземат голям град като там са заложени стотици хиляди животи! Ей мислете малко преди да говорите. Можеше да бъде и лесно но загуните вече щчха до гонят милион. А това че укрите отказват да се предадат само ще влоши ситуацията. В тази война не може да има победител.

65

Дълга война

преди 2 години

Що на Путин му е добре- обезпечи рублата с злато, Европа плаща яко всеки ден на високи цени газ и петрол. Сключи 10 годишен договор с Китай за износ на въглища и нефт. На Китай пък ОАЕ им строят рафинерии за руски нефт. Съгласили са се да им се плаща в юани. Света се променя и долара все повече губи и става само за тоалетна хартия. Вижте Киосаки какво е писал ( за англочетящите)

64

Анонимен

преди 2 години

Не ми се мисли колко години руския народ ще изплаща репарации на Украйна заради болните амбиции на един самозабравил се от власт лилипут. Дано това фиаско подейства очистително на Русия и тя тръгне по нормален път - да си изполва споделено с народа си природни блага, да си стимулира интелигенцията, вместо да я преследва, да се отнася с уважение към съседите си. Но не ми се вярва. Русия от Средновеовието влезе в болшевизма - нито Ренесанс като в Запада, нито Възраждане като при нас.

63

До Анонимен 73

преди 2 години

Ами инфраструктурата вече е разрушена. Повечето цивилни вече са евакуирани. Така или иначе ще трябва да строят цялата страна отново, но ако протакат файдата, е че става все по трудно за Русия да води тая война и ще са все по-склонни да отстъпят в преговорите. Започнаха с искане за пълна капитулация на властта в Киев и да предадат управлението на военните окупационни сили на Русия, сега са на "вие обещайте, че ще останете независими и ще си тръгнем", скоро ще са на "само ни пуснете да си идем"

62

Румен

преди 2 години

До 60. България не поткрепя Путин. Но интересно е , че има русофили от ДПС. И като се сетя как им сменяха имената по времето на Соца с най силното съдействие на Москва. Как се обърнаха нещата. И вчера го гледам Рамзи Кадиров от Чечня и той захилен. А Путин му срина Грозници с бомби.

61

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбрах каква и е файдата на Украйна,та да протака преговорите...да има още разрушения ли...Този хептен се е чалнал....

60

Анонимен

преди 2 години

Представяте ли си, отказвали били да капитулират! 1/2 Хитлер + 1/2 Сталин = Путин!