291

Анонимен

преди 2 години

Всичките санкции и простотии на американците ще накарат Русия да" прегърне" Китай а производството и суровините да се преориентират към азиатския регион.Интересното е че основния губещ няма да са САЩ а еврогейската Европа !САЩ и Русия ще се разберат в крайна сметка! Целта на американците не е да се изпарят в ядрена война а да продължат да смучат световните ресурси ,за да осигурят безгрижното съществуване на "изключителната" американска нация!Тежко и горко на тъпанарите в измисления ЕС!

290

Анонимен

преди 2 години

Как се губи война,когато си обкръжил всички големи градове? При това с армия два пъти по малка от тая на обкръжените?Как се губи война когато имаш пълно господство във въздуха,артилерията а за ракетното въоръжение даже не може да има сравнение? И още много как!Този който е поне малко интелигентен може веднага да види ,че стария свят си отива и идва нов! 30 годишния период на глобално американско господство отива в небитието! Украйна,благодарение на свръхтъпите си управници е просто новата Ялта!

289

Анонимен

преди 2 години

До Боби Леле, ти и китайски ли научи вече! Забелязах, обаче че руският ти куца. Предавам уроци срещу 8000 рубли на минута. Важи за утре, за други ден - не знам!

288

Анонимен

преди 2 години

Руската армия се предава в Украйна и не иска да се върне в Русия. Всички взимат украински паспорти и бягат към Европа. Останали са към десетина хиляди все още верни на Пу.тин. В момента Зеленски и Байдън обсъждат сценария на парада на победата в Москва. Всички ресурси на прехвалената Русия са опоскани и блокирани - нямат гориво, храна, дрехи, боеприпаси. Авиацията е разбита на 90% . Доброто ще победи и САЩ ще разпределят благата, колкото са останали между най-заслужилите.

287

Анонимен

преди 2 години

Цялата статия е изпълнена с внимателно подбрани фрази,като целта е да се внуши как Русия губи войната! Например: "Някои руснаци подкрепят война а МНОГО други са против нея"!Всичко се обръща наопаки ,финно и незабележимо ти набиват в главата, това което искат!Разбира се е пълно с продухани от англосаксонската пропаганда *** ,виейки с благовение за "добрия" Запад и " лошата" Русия!

286

guess

преди 2 години

Салман нямаше добър ход.

285

Анонимен

преди 2 години

У пленени войници от новите руски части се оказаха хранителни комплекти от 1982г. и аптечки от 1938. Китай отказа доставка на хранителни комплекти с обяснението, че руснаците няма да понесат китайската храна.

284

guess

преди 2 години

Целият опек+ му идва по-лош късмет.

283

Анонимен

преди 2 години

Русия изтегли частите си от окупираните грузински територии и мобилизира осетинците. Всичко на фронта! Китайците се усетиха накъде върви работата и почнаха преговори за изкупуването на Газпром и редица военни предприятия.Преместиха до границата две танкови дивизии, защото по направлението на Хабаровск са останали всичко 13 танка Т55.

282

Анонимен

преди 2 години

Операцията върви по план! На 9-ти май ще има парад в Киев на пленените нацита! Също както след края на Втората световна война!

281

Анонимен

преди 2 години

Tъпа пропаганда за лаици. Все едно са влезли с един план и без оглед на произтичащите последици от нея. Пълни шарлатани я пишат тази глупост. Шитня...

280

999

преди 2 години

Руската армия е на ниво на загуби на ръба на срив ако продължи да опитва да настъпва.

279

До 302

преди 2 години

Ей, сега и ромогръка от Пазарджик се обади!

278

До 302

преди 2 години

Кой е основал Пловдив преди Филип? Марсианците ли?

277

Анонимен

преди 2 години

Хаха много си зле

276

До 302

преди 2 години

Пише, че е тракийски град, след известно време е бил превзет от Филип. Нещо да кажеш?

275

Анонимен

преди 2 години

Хаха по ти е лесно да питаш и псуваш отколкото да провериш в Уикипедия. Хубавец. Шамар удари ли си?

274

До 298

преди 2 години

Кажи бе, кой го е основал, шимпанзе?

273

Анонимен

преди 2 години

Как да очакваш смислен коментар от някой дето се пише д-р.гигълс

272

До 295

преди 2 години

КотараК, КотараС, КотараЦ?