38

Има ли матрял

преди 2 години

Имаш ли нещо?

37

Ламята

преди 2 години

Историята има отвратително чуство за хумор.Бляк лайвс метър,идва да ни убеди че е в наш интерес,да спонсорираме братоубийствена война и съответно да влезем в нея.....на губещата страна.

36

Мими921

преди 2 години

Въвличат ни във война а народа спи !!!Не се наспа само знаем да пишем нищо повече!!!

35

Анонимен

преди 2 години

И защо е пристигнал,та ние не ги искаме у нас.Колко още бази ще си разполагат,та и лаборатория

34

Дядо Ваньо

преди 2 години

Нашите передатели ще получат заповеди от шимпанзето. Подаряваме си системите и др оръжия, после купуваме стара краварска техника на висока цена и ставаме автоматически мишена. Това ли искате бе, русофоби?

33

Народен съд

преди 2 години

Сега е време за протест, но не за и против Борисов, а за неучастие на България в един конфликт между САЩ и Русия.

32

Анонимен

преди 2 години

Путиии е зает да събира оркки искямисти да допълва унищожената му "велика" армия, която изпадна в колапс. Да не мисли за Сащ ... твърде голяма хапка са за неговата малка уста.

31

Анонимен

преди 2 години

На път сме да последваме сценария с Украйна. Онези пък откачените от ГЕРБ щели да излизат да протестират заради задържането на престъпника Борисов но на никой не му пука, че управляващите ще ни вкарат във война. На нас толкова ни трябва няколко ракети и сме до там. Украйна не е в НАТО и затова не трябва да пращаме никаква военна техника иначе ставаме мишена. Сащ въвлякоха Украйна във войната те да ги подкрепят.

30

Мими921

преди 2 години

Това е за протест ! Американци идват на нашата земя не разбирате ли какво става ?Вън от НАТО и ЕС ! Защо още спите хора кога ще се вдигне народа срещу продажниците ??????

29

Коларов

преди 2 години

Какво от това,както ще дойде така и ще си тръгне,няма смисъл

28

Анонимен

преди 2 години

Даже Дарт Вейдър е по-симпатичен...

27

Анонимен

преди 2 години

Филите, как се форсират. Те още живеят, под рускиия ботуш и трябва да лаят. ХахахахахахБау бау бау само клоуни ,без никакви военни знания разсъждават :)))

26

ежко-бежко

преди 2 години

Министър на какво???? На отбраната ли ????? На САЩ???? М'чи те от кого и от какво се отбраняват? А да! от извънземните! Нали си имат и космически войски!

25

Анонимен

преди 2 години

тъкмо си казах след ареста на боко -днес е "един хубав ден за Българската демокрация" и новината за това идване на този ми разруши цялото радостно въодушевление

24

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна, настоява тази горила да не бъде допускана на българска земя!

23

Бг военен министър

преди 2 години

Близ близ

22

долу сащ

преди 2 години

Блинкън прати църния копой тук за да обере всичкото руско оръжие , дали ще го използва в Украйна или не е важно. по важното е че след това И Европа няма да има, а те ще се погрижат да ни продадат хамериканско от 1980 на тройна цена! платено авансово на 100пр, защото сме съюзници... България е смазана и колонизирана. По рано беше джизие, сега са цености

21

Анонимен

преди 2 години

До 24Ква гражданска война бе ***..вие 20г ви крадат мутри и политици... страх ви е да набиете някой ... щял гражданска война да прави. Хахахаххайа кви мишоци има тук.Гражданска между кой и кой ? Между шепа стари фили и цяла проевропейска България? Еми добре. Хем ще ви сложим края завинаги.

20

Анонимен

преди 2 години

България е дълбоко червена, изненадан съм как все още на са пратени помощи за Русия.

19

Анонимен

преди 2 години

Да попитам външния министър:Кога и за какво американците се сещат за България? Това не е официална война на НАТО. ...НАТО не се отбранява, за да искат подкрепа и участие.