221

Анонимен

преди 2 години

Може и да е малко преувеличено, но Украйна ще спечели тая война.

220

Връщайте бежанците!

преди 2 години

Щом като украинците са свалили 750 самолета, то значи са спечелили войната. Тогава, нека спешно да екстрадираме украинските бежанци от България и незабавно да им спираме всякакви помощи - причината е информация от най-високо ниво на Украйна.

219

Z

преди 2 години

Поредно доказателство, че хората на Зеленски ще си провалят държавата с цената на затриване на гражданите си. А ние, барабар с колективния запад, ръкопляскаме на тия мало у мни не щастници.

218

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен Преписвача е виновен. В оригиналната версия са 75 самолета. Поставили са една 0 без да искат. И се има предвид 75 летателни апарата въобще. Повечето на земята, което не намалява руския срам.

217

Българин

преди 2 години

До съмнявам се....... 750 не е точната цифра, или е теворна грешка или е направена преднамерено да са злеподтови Украйна. До 17 март са свалени 86 самолета и 108 вертолета. Инфого го има дори в Уикипедия и лесно може да се провери. Цифрата 750 е грешна а защо е сгпешена е съвсем друг въпрос.

216

Анонимен

преди 2 години

14 хиляди бойци, 450 танка, 750 самолета... Лелееееее, дрогата не прощава!

215

Анонимен

преди 2 години

750 самолета? ... трябва ми телефона на дилъра на тоя човек!

214

Анонимен

преди 2 години

Ще спечели войната като Хитлер през 1944-45: "Доблестната германска армия храбро отблъсква омаломощения и деморализиран враг и навсякъде минава в контранастъпление... " А армията на РФ с всеки изминал ден увеличава териториите около Киев, на юг и Донбас. Ако не е на часове, Мариупол е въпрос на 2-3 дни. Не знам колко милиярда и за какво точно може да платят Украйна и САЩ за да победят в битата ситуация...

213

Я, па Я

преди 2 години

До не може да бъде! Какви месеци те гонят. Руснаците бяха тръгнали с парадните униформи. 3 дни за влизане в Киев, 10 дни за цяла Украйна. посрещане с китки, хлаб и сол. Но се оказа, че нещо са се объркали. Даже най върлите русофили в Украйна не искат да живеят в путиновата ***. За сега войната се води на територии населени предимно с руснаци и отпора е жесток. Оправданието на Путин е, че се бият с неонацисти. (Президента е Еврейн + още поне 2ма министри). Странен нацизъм ...

212

Анонимен

преди 2 години

Баси и лъжите! Аз мисля че са свалили поне 1 000 000 руски самолети и около 50 000 000 войници плюс поне 900 000 кораба.

211

Анонимен

преди 2 години

Току що даваха по една от руските телевизии, че в Русия е задържан младеж, които е против войната в Украйна. Ако се докаже, че той наистина е против войната, то го чака затвор. Ето това се дава по руските телевизии. Плашат хората със затвор. Путин прие закон според който ако си против войната в Украйна може да те осъдят на 15 г. затвор.

210

Йордан

преди 2 години

Статистиката им се спуска направо от Ковид инфо центъра на Дивия Запад.

209

Анонимен

преди 2 години

Бах маа му, човек остава с впечатлението че украинците са на две преки от Кремъл.

208

Анонимен

преди 2 години

Тази война отново ще завърши с падането на Берлин . А ние пак сме от страната на;) За трети път правим една и съща грешка .

207

Йордан

преди 2 години

750 самолета.... Този може ли до брои??

206

Анонимен

преди 2 години

Колко доброволчески батальона с дебейци се сформираха за битка срещу Путин? Или е по-лесно да вееш украинското знаме отдалеко? Кой от веещите знаме е реално готов да го защити? Наистина ли сте готови да водите реална война, палячовци?

205

Българин

преди 2 години

До Анонимен... се бият славяни със славяни е манна небесна за джендърите, които са в основата на тоя конфликт!....... Не знаех че психопата Путин е джендър. И в момента в Харков и Мариупол руснаци се бият срещу руснаци. Военнопрестъпник Путин смяташе, че тези градове ще посрещнат руските "освободители" с хляб и сол, но и те не искат да живеят в "руският свят". Затова сега наказва тези градове като избива методично населението. Но за русофилите те не са руснаци а "бандеровци и фашисти".

204

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя не се ли усеща че се излага като кифладжия с тези глупости които дрънка, 750 самолета загубили руснаците, хахахааа. Алоо, Олексий целия Запад се чуди на тактиката на Русия да не използва масирано авиация вие твърдите че сте свалили 750 самолета.

203

кубанская столица

преди 2 години

ако ЕС беше реагирал по-рано... Как? ЕС обяви всички възможни санкцмм, ала Россия стои. Няма санкции повече. ЕС няма въоружение, Ако нато направи въоружение на украина, Росси ще разбомби го прямо на граница от Полша. Какво искате да направите за укриана?

202

КАТО ВЪВЛЕЧЕТЕ

преди 2 години

Ще спечелите войната като въвлечете в нея целия свят? България няма да участва. Имахте 8 години да си изпълните задълженията по Минските споразумения. Капитализирахте 8 милиарда, за да НЕ ги изпълните и за да доведете света до тази точка на кипене. Има Господ! Спрете се!