190

Анонимен

преди 2 години

Русофилчета, как оценявате байрактар и джавелин?

189

Анонимен

преди 2 години

Зеленски да знаеш, че вече съм нагласила бял чаршаф, одеяло, едно кандило, свещи. Ти така заплашваш света, че вече почвам да се подготвям. Увивам се в чаршафа и си чакам смъртта. Сбогом Зеленски, сбогом Путин.

188

До 234

преди 2 години

Подхожда ти ника "тъпо тъпо". Това, че УКРАИНЦИТЕ са ти казали, че руснаците са дали хиляди жертви е НЕДОКАЗУЕМО твърдение. Хората, които НЕ са като теб "тъпо тъпо" формират мненията си на ДОКАЗАТЕЛСТВА. Но не можем да се сърдим, че не схващаш разликата. Толкова си можеш.

187

Анонимен

преди 2 години

Трябва да му пратим хуманитарна помощ: нова зелена тениска и психиатър. Изпаднал е в крайна нужда човечецът.

186

АК-47

преди 2 години

Това кречетало няма ли кой да го озапти? С това неспирно пищене за военна помощ се създава впечатление, че нарочно го подклаждат САЩ и НАТО, за да видят дали ще издържат нервите на Путин. Да беше спрял геноцида в Донбас и да беше забранил нацистките формирования "Азов", "Айдар", "Десен сектор" и вся остальная нацисткая ***, щеше да си президентства спокойно.

185

Анонимен

преди 2 години

Тоя трябва да се залови или той вече е САЩ и разни излъчвания със знамето зад гърба му не означават че е в Украйна никой не го е виждал в Киев ско е там да се покаже за малко по улиците Тоя подклажда война и трябва да се спре а Украйна ще се справи и без него

184

Анонимен

преди 2 години

230 не знам кой е глу*пак и кой е умен, но знам че и глу*паците видяха, че тоя дето насъсква война е задокеанския. И им светна, че ако това се разрастне в световна война първите атомни бомби ще ги отнесе Европа. Радиацията ще са над нас, не над САЩ. Те най-много да го разиграват с няколко самолета в последния ден и да се пишат победители. Европа ще е в руини, Европа ще е с радиация и умиращи в адски мъки от облъчването. Но някой ще ни продава лекарства и ще дава заеми. Кой ли ще е?

183

Анонимен

преди 2 години

Дами и господа, наградата комик на годината се присъжда на господин Зеленски.

182

Анонимен

преди 2 години

Пратете го на ясла при Байдън и да мирясва. И без това територията му е смачкана до неузнаваемост. Настанете го в Белия дом. Може и там да почне да хленчи.

181

Зеленски!

преди 2 години

1. Денацификация. 2. Демилитаризация. 3. Неутрален статус. 4. Признаване на Донецк и Луганск. Това е. Няма да има никакви шведски или финландски сценарии.

180

кривак

преди 2 години

До Анонименне 100 а 1100% е вярно това, което казваш, САЩ са държава създадена от престъпници с цената на геноцид над местното население, политиката им е насочена към господство над света, за което използват възможно най-разбойническите методи и са готови в името на тази цел да подложат човечеството на изтребление, естествено без тяхната висша демокрация, чиято основа ако се вгледаш внимателно се базира на идеята на националсоциализма за висшата раса, е днес американците са "висшата раса"...

179

user

преди 2 години

на блузката му нацистки кръст ли има?! Или той е от бандеровците и трябва да се отличава :)

178

Таня

преди 2 години

Още турски байрактари в подкрепа на Украйна. Байрактарите - ужасен кошмар за руската кал!

177

На Кафе

преди 2 години

С Гала, всеки ден от 9:30 по Нова телевизия.

176

Анонимен

преди 2 години

Зеления го ползваха като жена за 5 лв.

175

Ром"с

преди 2 години

Този иска да вкара света в терта световна..

174

Анонимен

преди 2 години

Таман си викам, изпускам следобедното хленчене на Зеленски, я да вляза в сайта да видя и ей го на, човекът рИве. Сега ще чета да се посмея.

173

Анонимен

преди 2 години

Спри се бе лепилар, ще ни умориш от смях.

172

ТЪПО ТЪПО

преди 2 години

КОЛКО ХИЛЯДИ РЮСНАКА СЕ ПРЕБРАХА В ЧЕРНИ ЧУВАЛИ? ЗАЩО ПУТИН ГИ ИЗПРАТИ ДА ***? ИНАЧЕ БИЛ МИРОТВОРЕЦ?

171

Анонимен

преди 2 години

Глyпакът Путин всъщност направи Зеленски национален герой... Руснаците дадоха над 10 000 убити досега и ще губят все повече. Никоя армия не може да победи почти целия народ на Украйна.