161

Чокумба

преди 2 години

Просия е слаба.Слабия напада от страх.

160

Анонимен

преди 2 години

Киро е едно леkенце. Киро е чапкънин и нищо повече. Той е олицетворение на хем гол-хем голям. Бос отвсякъде. Нито речника му речник, нито етикета му етикет. Говори на жаргон като на пазара. Няма никакво уважение от народа. Киро е първия български премиер с физическо посегателство. До момента никой друг не е унижаван да го бият пред охраната. Киро е меkере. Не очаквам нищо добро за Б-я от него. От него се очаква само предателство. За това го инсталираха с фалшивите машини на изборите. Смешкиик!

159

Нема спирка баце

преди 2 години

Как така каниш всички украинци бе? Коя държава го направи? Кой ще плаща? Докарахте българите до скотове, да се бият майките и бащите им за 1 бутилка олио и никой да не може да направи нищо, защото децата им са прогонени в чужбина. Как поне малко не ви е срам? Киро, викаш цялото НАТО ти благодари, а? Обясни ни на нас нормалните: Какво е чувството да ти благодарят, докато са зад теб и си със свалени г. щи?

158

Анонимен

преди 2 години

На Боко *** троляка пак е изпълзял под тая статия

157

Зеленски

преди 2 години

Наш еврейското знаме роди ни,нас не ще ни уплашат с газтта,ние сме на всеки банкометър и така докат не подпалим Европа!

156

Анонимен

преди 2 години

Трябват бързи спешни протести докато НЕ е съборена държавата от тези измамници.

155

Анонимен

преди 2 години

Кирчо ще си бие камшика след като фалира България. Питайте го защо не регистрира своя партия! Защо ползва Волт и още 2 мини партийки, за да се яви на избори! Киро и Асен нямат банкови сметки в България. Нямат и имоти в България. Няма как да ги осъдят след като бутнат държавата. Ще избягат с 300. Къде ви е акъла? Трябват бързи спешни протести докато е съборена държавата от тези измамници.

154

Анонимен

преди 2 години

Този силно противен човек на България или на Украйна е министър председател ? Това е въпроса ,който напира в мен,защото той далеч повече обгрижва и осигурява украинските граждани отколкото нас! И ако все пак е наш министър председател колко още глупости и бели ще го чакаме да направи ,преди да го изметем?

153

Киро

преди 2 години

До 7 годишен1 юли 1867

152

Антикомунист

преди 2 години

Със сигурност не е нито 1878 нито 1945

151

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли го онзи ден с чашата уиски върви до Урсула. Излага се като кифладжия. С дясната ръка държи чаша уиски и се разкопчал като овчар. Заснели са го внезапно.. опитва се да крие чашата с ръка. Все едно на върже е бил вързан и не е имал пиене с години. Отиде баш пред Урсула да се излага като невидял уиски. Киро е по авантата. За 2 пръста уиски стана за резила. Опротивя ми много от самото начало. Вече го ненавиждам. Оставка, аматьор!!!

150

Анонимен

преди 2 години

Махай се клоун,ти премиер на БГ ли си или пое функциите на зеления наркоман?! Инфлацията обира и без това ниските доходи на бг народ,той пълни държавата с украинци,които сами си прецакаха държавата,и сега трябва най-бедния народ в БГ да ги храни. зеления наркоман да сключва мир,да подава оставка,и укарниците да си отиват у дома.

149

Вили

преди 2 години

Защо нашите не пазят неутралитет като умните държави/като не знаеш какво да кажеш мълчи другите ще ти дават повече кредит отколкото струваш/,защото България е била разкъсвана териториално заради политици тупкащи се по гърдите,а българският народ най-беден и мразенвъпреки спечелените битки/за справка виж предишни войни/!

148

Вова да го такова

преди 2 години

Нашия

147

Антикомунист

преди 2 години

Роби, я се наливайте с ракия и не пишете глупости!

146

Желю Жабата

преди 2 години

Можем да поемем голям брой украински бежанци или направо можем да го поемем?

145

Анонимен

преди 2 години

Един измислен премиер, папагал, който работи за чужда държава и скоро ще бъде на улицата сред украинските имигранти. България си има свои интереси и ще си сложи подходящия човек. Фон дер лайен -- това европейка ли е или американска изтривалка?

144

Анонимен

преди 2 години

Тоа забаламосва плиткоумниците а корнелия краде милиардите нови кредити. Тея ще влязат в историята, като най големите измамници!

143

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е копие на Байдън и Кемъла крайно неадекватен.

142

Антикомунист

преди 2 години

Какви освободители, бе хора?...Който си е роб по душа никой не може да го освободи. Сигурно още се чудите какво означава "Свобода или смърт юнашка"...