144

L.

преди 2 години

Напълно съм съгласен със Зеленски. Доста раздразниха руската мечка и лошо им се пише.

143

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ли да млъкне вече. Не разбра ли, че е просто една пионка в игра, която е много над неговото ниво

142

Адмирации

преди 2 години

Новата цел на Русия е, Всичко или нищо, затова нищо чудно да се изнервят и да зачешат с кинжали, по западните столици, докато танковете влизат на Изток! Ако тая армия и техника която влезе в Украйна, беше влезнала в Западна Държава, тя щеше да капитулира, но понеже укрите са от източният блок и знаят как да се бият.

141

руснаците казват

преди 2 години

Няма да умрем от глад. Няма да зарежем обноските. Няма да се преместим от самолетите на магарета. На мястото от убитите отрасли отново с велик труд ще създадем производство, способно да пуска най-добритеавтомобили, модни палта, вкусни сирена и деликатеси. Няма да пуснем в икономиката тези които обраха народа на Русия, изведоха несметни милиарди и ги дадоха в ръцете на врага. Ще върнем в нашите училища руската история, руската литература, руската култура и ще прогоним тези, които съзнателно в течение на десетилетия превръщаха руските деца в безсмислена плътоядна тълпа.

140

Анонимен

преди 2 години

Русия освободи от данъци всички ИТ фирми и приготвя мощен пакет от грантове за ИТ бизнеса. Освен това служителите в ИТ фирми са освободени от военна служба. 80% от ИТ осигуряването в държавната администрация е руско, целта е Русия да премине на 100% руско програмно осигуряване.

139

Фашизъм

преди 2 години

ЕС блокира руски сайтове, блокира дори сайта на Болшой Театър и информационните канали на Руската православна църква.

138

АМИ..

преди 2 години

Никъде не ги искат само хленчат..Нагли и пр.о.сти..СССР ги разглези .А те повярваха,че могат повече..Да,ама не.Фашисти. Полша ги държи на границата,в палатки.Англия не ги иска.САЩ,Германия,Гърция и др.не ги искат.Сами си направиха война. 8 години -Донбас.Продали го на сина на Бидона.И почнаха да убиват миньорите,населението..Изгубиха Крим-там татарите си канили да вкарат Турците,Америка пък своя база..Политика..

137

Анонимен

преди 2 години

В Полша забраниха Чайковски и Шостакович в концертните зали, а в театрите Чехов вече е забранен.

136

Зельонскийййй

преди 2 години

Това шоу даже вече не е интересно, сценария издиша. Айде събирайте палатката!

135

Анонимен

преди 2 години

Новата стратегичесла цел на Русия - цялостно 100% скъсвене с икономикаата запада.

134

програмист

преди 2 години

Аз съм съгласен да ме сменят с някой украински ИТ специалист който ще рабити за по ниско заплащане. Ние Българските програмисти така ще накажем Путин който пуска бомби над украинските дечица. Очакват се да дойдат 10 милиона украинци в ЕС. а госпожа фон дер Лайен заяви, че "Гражданите на ЕС са готови да понесат тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна". Ние българските програмисти сме готови в тези тежки времена да понесем тежестите и да се жертваме.

133

Мдааааа

преди 2 години

Вече и не го чета тоя РЕВЛЬО... Ще го прочета само когато изкаже мотивите за вдигане на бялото знаме и капитулация... но вече много закъсня и съсипа държавата, загинаха много хора, много и прокуди...

132

Анонимен

преди 2 години

До разпада на Евросъюза не остава много време.

131

Анонимен

преди 2 години

Каква демокрация сънува зелената дрога? Демокрацията не беше ли уважение на законите и правилата, взаимно зачитане на интересите? Не беше ли - моята свобода свършва там, където започва свободата на другия? Не, това е неофашистки глобализъм, срамежливо прикрит с перата на празни думи! Какво общо има НАТО със Зеленски? Да не би Украйна да е член на НАТО, а светът да не е разбрал още това? Подстрекател и подпалвач на мира! МЮРЕ на чужди интереси. Жалко за украинците. И за света.

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143 "Този още не е разбрал,че е оставен сам сред вълци." Брех, затова ли ревете под строй да се отказвал и да не искал неща? :))))

129

Анонимен

преди 2 години

Neflix правят филм за войната в който чернокож украинец се влюбва в транджендърен руски войник.

128

Адмирации

преди 2 години

Леле мале, лидерите на Исландия, Дания, Литва, Естония, Латвия, Финландия.. леле леле, тези супер-сили с общо население колкото Москва... Но е факт, след Украйна и Полша, този път Скандинавието не трябва да се остава на малки държавки с шепа население, още преди стотина години трвбваше да се превземат скандинавците и така, Англичаните нямаше да се репчат, тъй като щеше да ги дели 1 море разстояние с РФ.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144 Когато спреш да драскаш руска пропаганда тогава ще даваш акъли на други! Няма да е скоро, сигурен съм.

126

Анонимен

преди 2 години

Даже нацистите в Германия не са държали цивилно население немци за заложници и жив щит в градовете.

125

ЛИДЕРИТЕ

преди 2 години

Абе не всички. Дори повечето от нас не са....