33

Анонимен

преди 2 години

Wednesday has now seen the Russian foreign minister Sergi Lavrov claim that is World War 3 broke out it would be "nuclear and destructive." Част от оригиналната статия. Ако го поставите в Гугъл транслейт излиза едно към едно кьоравия превод. Браво, журнала, добра работа.

32

Анонимен

преди 2 години

Понякога си мечтая вселената да ни заличи всички , такива същества като нас хората не заслужаваме нищо, от как населяваме земята само се колиме като обезумяли в името на крале, кралици, политици, Аре писна ми, давайте само взривявайте се и да приключваме.

31

Анонимен

преди 2 години

Каква? Никаква? Няма да има време да каже нещо? Да търси бункер.

30

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали ще успее да си каже речта, но това предстои. Ама не се плашете. Ако нещо ще се обърка, то ще се обърка ( принципът на Питър)

29

Тръмп

преди 2 години

Речта ще бъде: Неплюйте по Русия че тя само ще се изтрие. Ако Русия се изплюе ние ще се издавим.

28

Гъзибар

преди 2 години

пука ми , да дрънка каквото си ще

27

Анонимен

преди 2 години

Между другото тия напудрени царе са дошли на власт точно в резултат на междуплеменни войни, когато понятието ядрено сдържане е било все още хилядолетия напред в бъдещето. Е, нека посмеят да направят трета световна и с техните династии е свършено. На Земята ще се възцари отново хаосът подобен на великото преселение на народите, при което жална им майка на сегашните управници!

26

ПроСоТо

преди 2 години

Обаче наистина странно същество е "Кралицата"....Ако човек се позагледа в нея ще остане с впечатление,че е некакъв "пъзел"...Аз ЗА СЕБЕ СИ знам защо е така...Но ВИЕ как ще погледнете на визията й,си е "ваше дело"..Що се отнася до "речта"....:..-Може и да бъде произнесена НЯКОГА,но като..Надгробно слово на "О"Бозе почившата "..Принцот Вилиям да репетира !

25

Анонимен

преди 2 години

Когато Англия покори половината свят насилствено и се кланяш на краля/кралицата е "Демокрация". Когато друг го направи е терорист и диктатор. Нищо, че е едно и също. Мерилото на оФцете е различно

24

Анонимен

преди 2 години

Ракетите летят до Англия за 10-15 минути, след което прекъсва всякаква електроника и радиопредавания. Освен това година две след ядрения холокост на Земята ще се възцари междуплеменни битки в резултат на които ще дойдат на власт напълно нови водачи, а тия които са управялвали преди ще бъдат избити колкото и да се крият като плъхове по разни бункери. Планетата след ядрен апокалипсис ще бъде напълно неуправляема като дори ядреното сдържане вече няма да хваща декиш

23

Анонимен

преди 2 години

Тази кралица явно не е много популярна. Само 29 коментара има.

22

Анонимен

преди 2 години

Toa Вампир нема ли да си Оди вече? Каква ще е речта на еди си кой ? Странен въпрос. Каквато и да е не променя нищо

21

hohoho

преди 2 години

До АнонименТе тия сарматки ги гледаме как 1 месец изминават 150 километра хахаха още анимации ли искаш да гледаш.Най много някои руски генерал да иде да и сменя бидето следващата седмица

20

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Стига сте плашили хората. То не беше Ковид, Русия. И преди е имало такива моменти в историята, но не се е стигнало до ТСВ. Никой няма да спечели от това. За това и Нато не се намесва в Украйна

19

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че изперкахте яко, стига плашили хората бе, акъл имате ли, речи за трета световна мале, мале.

18

Анонимен

преди 2 години

Кви речи под вода реч не може ракета две и хоп Англия Атлантида

17

Ямболски рептил

преди 2 години

Речта и ще бъде:-Едно време бяхме силни,но сега ще ядем шамарите на плеядинците.Сменете ми памперса и ме вкарвайте в бункера!

16

Анонимен

преди 2 години

Путинее, ела хвърли няколко по-неграмотниците, които копи-пействат статии, превеждат с Гугъл транслейт и правят боза невъзможна за четене.

15

Анонимен

преди 2 години

Опасно лицемерие от опасни хора. Кралицата на тази общност не е най-достойния човек на земята.

14

Totenkopf

преди 2 години

Не се уморихте да пишете за тоя изкуфял рептил и това си е, явно ви плаща за да ги публикувате тия шашкънии