11

д

преди 2 години

тука изглежда Анисия, е решила само руските коментари да остави... Гавариш па руски? Очен *** девушкая путинская

10

аз

преди 2 години

Кубинската криза явно не е преподала уроците които е трябвало да бъдат преподадени

9

Мучането на кравите

преди 2 години

Хорър със участие на зъл герой, неадеквахен херой, и едно стадо европейски породисти крави. По сценарий на създателя на всички злини по света, който живее зад океана.

8

Анонимен

преди 2 години

Много глупаво. Все от едни и същи *** вземат интервюта. От жизнено пространство имат нужда Китай и Турция примерно. Ама то трябва да се чете.

7

Анонимен

преди 2 години

Има Путин има проблеми, няма Путин няма проблеми

6

Сталин

преди 2 години

Победа за Украйна ! Слава !

5

българин

преди 2 години

Че , малко ли и е пространството !

4

Идеологията на запад

преди 2 години

"Западът ще продължава да притяга примката около Русия - а тя се води на няколко фронта - информационен, разузнавателен, икономически и военен, с помощта, която се оказва на Украйна" - иначе са за мир и взаимно изгодно 'партньорство'! И Русия да стои мирно и послушно ли се очаква? Коя страна би го направила - Англия, Франция, Германия САЩ?

3

Анонимен

преди 2 години

Не, Русия има право да си вземе каквото поиска !!!Това им е мечтата на Путинските фашисти

2

Ама то е същото

преди 2 години

Русия се простира на 9 часови зони. "Представата" за "жизенено пространство" е представата на грабителска държава, която иска да се разширява, и няма нищо общо с някаква "справедливос" или "сигурност". Това е интерпретация на хитлеровите "представи" за "лебенсраум". Опа, то лебенсраум ЗНАЧИ ТОЧНО ТОВА. Путин = Хитлер. Путинова Русия = Хитлерова Германия.

1

Нема вече

преди 2 години

Казаното - казано! Зеленски само ще се опита да утрепа повече рускоговорящи и да вкара Европа в конфликт! Машата на САЩ иска да набута Европа в познатия сценарий от 42-45. Кравария е в упадък - спешно и трябва донор който да изсмуче!