83

Krom

преди 2 години

До Бай Дрън - а подкрепят главно внуците на червената номенклатура, пенсионерите реваншисти, така наречените русофили - неудачници които основно лочат бира нищейки политиката и чакат Дядя Иван да "въздаде" поетично правосъдие на лошите - т.е. тези, които са се реализирали и работят за да имат някакъв стандарт и възможности. И това се очаква от един тип, който с едната ръка създава олигарси с парите на целия руски народ, а с другата ги хвърля в зандана като не слушат. Патетично!

82

ПУТИН НЕ РЕШАВА!

преди 2 години

Крайно време е редовият читатател да проумее, че РУСИЯ НЕ Е ПУТИН, както отвсякъде го убеждават. Зад Путин стоят: военно-промишленият комплекс, Газпром, едрите олигарси и по-голямата част от населението на Русия. Решенията със сигурност се вземат с консенсус. Това е Русия, без покрепа Путин не може да п*ъдне. И ако нещо се случи с Путин в момента вероятно властта временно ще се поеме от представител на военните и тогава може Украйна да бъде физически унищожена за броени дни. НАКРАЯ БОГ РЕШАВА!

81

Анонимен

преди 2 години

До До 82/91 "Нещо си в грешка.ВСВ руснаците бяха нападнати" Руснаците нападнаха Полша заедно с Германия. Войските на Вермахта и СС дивизиите правеха съвместни военни паради с Червената армия. Това, че след това едната нацистка армия нападна другата нацистка армия не е началото на ВСВ.

80

Анонимен

преди 2 години

Иванчо мамин,с писането на глупости и това какво ни се иска,едва ли можем да променим нещата!

79

Иван

преди 2 години

Империя глупости.Ще ги направи като Северна Корея.

78

Анонимен

преди 2 години

Значи - половин империя !!!

77

До91

преди 2 години

Първо във ВСВ война Русия не е била нападната,Второ явно си много далеч от битието,съзнанието и на какво са способни индивидите които населяват тая империя!

76

Анонимен

преди 2 години

Очаквам ъпдейт от андроид и уиндоус - да спрат да работят в русия.iOS също.И това ще стане. Може би трябва малко време.

75

В Бг подкрепата

преди 2 години

за войната е 80%, колкото са и ***...

74

Анонимен

преди 2 години

А другата половина?!

73

Анонимен

преди 2 години

До Бай Дрън Що? внуците на русофилите подкрепят ли путин?

72

До 82

преди 2 години

Нещо си в грешка.ВСВ руснаците бяха нападнати и си бранеха територията. Народа беше мотивиран за това.Сега за какво ще се мотивира? Да не са 1/6 от света, а 1/65 част? И всичко това, докато войничетата им стоят гладни в танковете?Такава концепция няма как да е правилна и няма как да успее.

71

Може, но

преди 2 години

първо да сменят клозета в средата на двора с тоалетна...

70

Белогвардеец,потомък

преди 2 години

На Врангел: Путин ще загуби и даноРусия не погуби.

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 Рейтингът на путин е колкото каже КГБ.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 кви доказателства, кви 5 лева? Прочети статията на Евгений Левитин - РУСКИ кандидат биологических наук, микробиолог, генный инженер и молекулярный биолог- стотици лаборатории в РФ работят със същите патогени. Да ти покажат колите с зет означава, че приемат това за нормално- ти нали има къде да го видиш- това е достатъчно, щото русия няма къде да види зверствата в Украйна! Украйна предаде всички ядрени оръжия и планове на РФ, за сметка на гаранция от същата, че няма да я напада.

67

Анонимен

преди 2 години

До Гроби ТаласомоМного кремълска пропаганда четеш.Запада иска свят без войни, за да се развива икономически и хората да живеят добре.Руснаците живеят мизерно като скотове, а пък искат да правят войни и да си надуват самочувствието, че са голи и боси, но мноого велики.

66

Анонимен

преди 2 години

Едва ли е така просто не вярвам, но ако е така руснаците трябва тотално да бъдат блокирани , да бъдат изгонени независимо дали имат закупени недв. имоти. И да се закрият руските училища, и да се спре вноса , и да бъдат тормозени те си го заслужиха просто! Чехия вече спира издаването на всякакви визи .

65

Анонимен

преди 2 години

Да ви го наблъскам и на Мозъчните Тръстове и на всичкото,каква стана тя,с тоя натиск и с тия санкции вместо да му извадите очите на *** вие взехте че му изписахте вежди,белогвардеййците скоро ще бъдат обединени,капсулирани и Готови на всичко,както не са били от ВСВ!

64

Анонимен

преди 2 години

то на хартия могат да ги докарат и над 100%, ама всеки който е бил в Русия по-дълго време е видял огромното разделение в руското общество, в Петербург мразят Москва, в южна Русия мразят московчани и питерци, в далечния изток пък мразят тия в европейската част, в северен кавказ пък мразят всички, не случайно в тая война почти не участват войници от районите на Москва и Петербург, 90 % са от дълбоката провинция, в края на крайщата всяка една империя се разпада отвътре, така ще се случи и с Русия