176

ДО 232

преди 2 години

До 225Да бе, те американците бомбят Украйна в момента. А РУсия ги освобождава- като по-голям брат?Абе, вие, верно живеете в друга вселена.

175

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с 10000 "главорези" на Кадиров?

174

225

преди 2 години

Ебтер до 225! Та аз постоянно това пиша и твърдя, защо така се обръщаш към мене? Дадох ти плюс, макар уж ме критикуваш! Аз съм руски възпитаник и познавам добре и руснаците и украинците! Те са братски народи! Но сащ така направи, че да се избиват един друг, а те да си гледат сеира!Аз съм завършил висшето си образование в Санкт Петербург и гледам и руска телевизия за да не го забравя! Но гледам и българска и турска телевизия за да си правя правилно изводите!Путин ще победи!Я сащ ще бъде залята с.

173

ДО 224

преди 2 години

Да, да, знаем...те руснаците ако искаха и тостер за свят могат да произведат, но не искат.И кола могат да направят, ама, ей така...не искат да се заниамват...предпочитат да карат колите на загниващия запад.И в русия е най0хубаво, но олигарсите предпочитат да живеят в Ница и Палермо.Да рушат запада отвътре?Оо, ама, чакайте, те не го рушат, защото олигарсите не са с ***. Той не може да се справи с тях, всъщност, а те пиели руска кръв.Или пък са с *** срещу Запада?Те, опорките са много.

172

хмм..

преди 2 години

Чеченците доскоро ги третираха като терористи, руснаците избиха половината население на Чечня. Сега все някой близък на тези чеченси бойци е бил убит от страна на Руската армия..... сигурно не са го забравили това. Затова незнам до колко може Путин да разчита на тях.... ако аз бях не бил...

171

Кремлевский Чикатило

преди 2 години

Украинците доказаха, че не ги е страх от башибозуци и комунисти главорези браво!

170

Do 244

преди 2 години

Абе, ватенке, така като гледаме май руснаците изобщо не подбират цивилни или военни и бомбят на ред.АМа, вие ще си останете с фалшивото величие на вашата матюшка.Най-хубавото в тази война е, че се срина възприятието за великата савеЦка армия, която може да превземе всеки за 24ч.И нали вашия идол беше защитника на православието? Защо вика *** да нападат православните украинци? Или те са братя, но само ако слугуват на ***.И тук, вече, православието няма нищо общо?

169

Анонимен

преди 2 години

Айде, айде...твоите главорези отдавна ги набучиха на кол и ги направиха на чеверме. То освен да стреляш и да колиш, трябва и малко военна тактика, на която Путин е забравил да те обучи.

168

Анонимен

преди 2 години

Могъща русия се моли на Китай за помощ. Буахахаха. Изпадлъците от тоя форум, загубиха и последната си радост в живота. Буахахаха.

167

Ебтер

преди 2 години

До 226. Сара исках да напиша, но излезе друго! Извинявам се за това!

166

226

преди 2 години

Братята Кличко са от хазарски произход! Пиша го така, защото международно забраняват да се говори нещо против евреите Ешкенази, говорещи хазарски от тях измислено идиш! Сигурно на езика им така звучи!? Целия Израел е от тях, като половината повече се имат за руснаци отколкото евреи! Също там има и евреи мафарди или сарадински евреи, но те са малко и почти не се различават от арабите, защото са братя! Общия им родоначалник е Авраам! На еврейте майката им е Самата в тези времена, а на арабите Агар

165

Krom

преди 2 години

Абе сайта, нормални ли сте?! Защо *** Кад'iров?!

164

Krom

преди 2 години

Кадиров, сирийци, чеченци, военна и финансова помощ от Китай?! Това ли ви е "могучая и непобедимая" армия, дето можеше да превземе Европа за 72 часа? А ако срещу нея не стоеше недостатъчно оборудваната украинска армия? Да ви имам "гордостта"! Мужици.

163

Z

преди 2 години

ХахахаСвърши се със Нацистите.Най накрая ще се върна в къщата си в Украйна.ZzzzzVvvvЯвно има хора които НЕ знаят какво означават тези знаци.Я бях 15 години във руската армия и знам защо се използват. Везни които не знаят да не се обаждат.

162

Анонимен

преди 2 години

Най ме радва да слушам :квииик,, квииик "на укро-фашаги

161

От бореца

преди 2 години

Всички "лъвове" църкат от дупките(бункери) си като истински мишки и чакат истинските мъже да им свършат работата! Ако съберат пътника, козелски и пармезан в една стая ще ги пляска м и тримата наведнъж, лошото е, че ще се збият помежду си кой да изработи фелацио за нещастния си животец! Гнясни мишки ДЕЦАТА СТРАДАТ!

160

али

преди 2 години

Защо и беше неоходимя на Путин тази война ?!?!?!? Много голям процент от Руснаците също са против ...

159

Анонимен

преди 2 години

В Украйна се появи бронирана техника с пясъчен цвят явно докарана от Сирия. Руската база в Армения е изпразнена солдатнята от нея пътува към Украйна. Путин събира последните резерви. В Сирия са открити 40 пункта за събиране на доброволци такива пунктове има и в Сърбия. Копейкин и Янев изостават с откриването на кантори са събиране пушечно месо за Путин.

158

али

преди 2 години

След Афганистан СССР се разпадна,... милиарди изхарчени за нищо !!! Сега на Русия без това са и необходими милиарди за да контролира тази гиляма територия където има 9 часови пояса,... не и стига има вонци в Карабах, Либия, Сирия,Крим, Украйна... Всеки се сеща че става въпрос за много пари....Дали пък това няма да е края на Руската федерация ??? Просто размишлявам....

157

До 220

преди 2 години

Това не са "русофили", това са ***. Изчадия които нямат нито мозък, нито култура, нито идентичност, просто едни роби-станции, които нямат право пък и не могат да мислят сами.