297

И не забравяйте!

преди 2 години

САЩ има в Украйна биолаборатории, работи да не отидат в ръцете на руснаците

296

Анонимен

преди 2 години

До СССР ... Света има ПВО и 80% от ракетите ще бъдат унищожени. Ракетите на Путин ще ударят не по вече от 20 града

295

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се нарпави всичко възможно да бъде свален веднъж и завинаги руският диктаторски режим!

294

Война ще има

преди 2 години

Русия 20 години упражнява геноцид по сета, трета световна война е неизбежна.

293

СССР

преди 2 години

До:Путин никога не е разчитал на руския войник, неговата армия са далекобойни и неточни ракети. Има 5600 ракети. Да 2/3 са стари и фалшиви, но с 1500 ракети ще унищожи 10 големи града. Спешно България трябва да се сдобие с модерни системи ПВО Отговор: Какви ги говориш...- ***!!! Единствения съюзник на Русия а нейната армия и флот.. във военното дело всички опира до възможности.. със 1500 стари ракети може да се унищожи човешката цивилизация!!

292

Анонимен

преди 2 години

Рашистите са изверги! Те не водят война с Украйна, те искат да заличат страната и народа и. Това е освен фашизъм и геноцид!От векове се знае за диктаторските руски управници, но светът не го взе насериозно. Неименуеми Хитлер беше последван от Ленин, Сталин, Путин и всчики други руски диктатори. Русият народ макар и да не е бил завладян, той е бил винаги РОБ на управниците си!

291

Анонимен

преди 2 години

Руските бомби са срещу населени места, а ракетите на САЩ са точни и малки, достатъчни да нацепят тиквата на Путин

290

Анонимен

преди 2 години

Третата Световна започна през Март 2020-та. Първата беше за премахване на империите и управление от народите, втората за да се избере икономически строй за световната икономика. Третата е войната между хората и корпорациите. За последните 3г 0.000000001% от населението на планетата присвои 30% от парите на планетата. Войната я губим. Това в Украйна и прочие е отклоняване на вниманието. Всички ставаме икономически роби, след 6 месеца идва рецесия и световната икономика ще стане корпоративен АД!

289

Да

преди 2 години

"Някой трябва да пречука Путин и всичко ще си дойде на мястото.Този човек не е с всичкият си!Няма място на тази планета,а не да управлява Русия."

288

тодор живков

преди 2 години

До ЕЙ РУСОФОБИ - Не се плаши , САЩ заявиха : - ние не се страхуваме ядрените им заплахи . Знаят го(Путин) къде се намира и го държат на прицел ако нещо мръдне е готов .

287

Мамун

преди 2 години

При атомна война само 40до50 %от руската територия ще е нежизнеспособна.Срещу до 90%от американската.Янките по нямат шанс.Япония започна навремето война в Тихия океан след санкции.Така,че горното са предположения ,а не доказани твърдения.

286

Анонимен

преди 2 години

Българското небе трябва да се охранява зорко. Ние сме мишена 1 за провокация срещу НАТО.

285

Анонимен

преди 2 години

До СССР Приятел, освен с фантасмагории с друго занимаваш ли се?

284

Анонимен

преди 2 години

До до СатаНАТО "А къде е сега Ваньо Костов?:))))" Напротив, разчитаме, че всичко си спомнят. :))) Ваньо Костов си е жиув и здрав, вче стана на назнам колко хилядолетия и все така работи за да прави качествени анализи. :)))))

283

Анонимен

преди 2 години

Някой да пречука Бай Дън! Не може ядреното куфарче да е в ръцете на такава деменция дето не познава сина и жена си

282

Голямата тайна

преди 2 години

Путин никога не е разчитал на руския войник, неговата армия са далекобойни и неточни ракети. Има 5600 ракети. Да 2/3 са стари и фалшиви, но с 1500 ракети ще унищожи 10 големи града. Спешно България трябва да се сдобие с модерни системи ПВО.

281

СССР

преди 2 години

До: Не, не зависи. :)))) Зависи и още как... Войната в Украйна пряко засяга националната сигурност в Русия.. В средите на НОД се разглеждаше вариант за отговор на ултиматума във вид на ядрен удар по територията на полигона Невада в щатите - като демонстрация на възможности и намерения..., Но беше взето решение - за операцията в Украйна тъй като удар по Невада бе отчетен като по опасен.. затова всичко върви към ядрен удар по Полша и Румъния

280

до СатаНАТО

преди 2 години

Разчитаме на късата памет на българите, като Ваньо Костов, така ли? А къде е сега Ваньо Костов?:))))

279

Анонимен

преди 2 години

До 12345/312 "Изчистете мазетата и сложете консерви и вода за 60 дни." Отдавна сме се запасили за повече, но не заради Просия, а защото по принцип още ни държи влага от КомунизЪма.

278

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

При Трета Световна Война, която видимо наближава, Русия ще нанесе страхотен ядрен удар върху своята територия чрез балистичните си ракети с ядрени бойни глави от 70-те години на миналия век, които в момента са като НУРС (Неуправляеми Реактивни Снаряди). Така че може да сте спокойни. Вижте с каква техника се бият в Украйна и си правете извод. Да не говорим за липса на координация и възможности, наемни войници и прочее. Младите бягат от Русия, за да не станат поредното пушечно месо